سیستم های VRV یا به معنای حجم مبرد متغیر، نسل پیشرفتهای از سیستمهای مولتی اسپیلیت بدون کانال و یکی از کار آمدترین سیستم های تهویه مطبوع مدرن هستند که اجازه میدهند واحدهای داخلی بیشتری به هر واحد خارجی متصل شوند. سیستمهای VRFامکان گرمایش و سرمایش همزمان و همچنین بازیابی گرما برای کاهش مصرف انرژی را فراهم میکنند. ارائه گرمایش و سرمایش توسط یک سیستم کاملا یکپارچه، با سیستم کنترل واحد، عدم نیاز به موتورخانه و تکنیسین نگهدار و همچنین مصرف برق اندک و ضریب عملکرد (COP) بالای دستگاه برخی از مزیتهای شاخص این نوع سیستمها است. همچنین از دیگر مزایای این سیستم می توان به امکان لولهکشی در فواصل زیاد، امکان نصب در پروژههای مرتفع، امکان نصب واحدهای درونی از نوعهای مختلف، کنترلر مرکزی و بهرهگیری از مبرد R410a که دوستدار محیط زیست است و همچنین عدم نیاز به مصرف آب اشاره کرد.
بکارگیری تکنولوژی کمپرسور اینورتر در این سیستم ها موجب داشتن بالاترین بازدهی انرژی و مصرف برق کمتری نسبت به کولرهای گازی متداول به میزان ٧۰%بوده. نسبت SEER (ضریب انرژی فصلی) این محصول، اینورتر را به تنها دستگاه تبرید تهویه هوا در جهان با بیشترین بازدهی انرژی تبدیل کرده است. یکی از ویژگی هاي برجسته اینورترهای جدید ، توانایی آن در خنک نمودن سریع فضا می باشد. سیستم کنترل فشار که در تکنولوژی VRV به کار رفته است، به طور موثری زمان مورد نیاز برای رسیدن به دمای دلخواه را به میزان ۳۰%در مقایسه با مدل های متداول و قبلی، کاهش می دهد.
سیستم های VRV به نسبت سبکتر می باشند و دیگر نیازی به استفاده از تکنیکهای مستحکم سازی سقف نمی باشد. علاوه بر این، سیستم لوله کشی جدید نیز مقرون به صرفه تر است، زیرا در سیستم VRV فضای بیشتری از طریق یک لوله واحد پوشش داده می شود. این سیستم موجب کاهش هزینه ها در ساختمان ها و آپارتمان های بزرگ می شود
اضافه شدن VRT به این سیستم به نحوی است که بهترین دمای مبرد و هوای خروجی را با توجه به دمای هوای بیرون و اختلاف دمای بین دمای تنظیم شده و دمای محیط داخل انتخاب می کند که ضمن آسایش و دمای مطبوع خروجی ظرفیت مورد نیاز را نیز تامین نماید.در این حالت بصورت اتوماتیک و منظم دما و حجم مبرد با توجه به ظرفیت برودتی کل و دمای محیط تغییر می نماید که این امر باعث افزایش بازدهی تا 20% می گردد.
پاسخ ها