حامد بیدی نوشته است: باید دستمریزاد گفت به رفقایی که در روزگاری چنین بیکیفیت، رسانهای با کیفیت برایمان ساختهاند.
حامد بیدی، مدیرعامل پلتفرم کارزار، در یادداشت خود به مناسبت دهسالگی دیجیاتو، اشاره کرده که این رسانه به حقوق دیجیتال خوانندگانش بیتفاوت نبوده و از آنان دفاع کرده است.
نوشتن درباره فناوری برای مردمانی که از دسترسی به بسیاری از فناوریها محروم شدهاند، در روزگاری که هر روزش پر از خبرهای اعجابآور از نوآوریهای جهانی است، رسالت مهمی به شمار میرود. بهویژه که فقط به بازتاب آنچه در دنیا میگذرد، اکتفا نکنی و با نگاهی به جایی که هستیم، از محرومیتها هم بنویسی و نقد کنی و سمت مردم بایستی. اینجای کار سخت میشود. سخت میشود ادعاهای عجیب مسئولان را بازنشر کرد و اشارهای به چرایی عجیب بودن آن نکرد. سخت میشود وقتی میخواهند قانون بدی تصویب کنند، فقط به اعلام خبر بد اکتفا کنی. سخت میشود چشم و گوشمان را به روی فیلترینگ و بیکیفیتی اینترنت ببندیم و فقط خبر توسعه روزافزون زیرساخت شبکه ملی اطلاعات را تیتر کنیم. سخت است وقتی درد شهروندان چیز دیگری است، از خبرهای خوش بیمعنی بگویی. رسانهای مثل دیجیاتو اینجا ایستاده است. رسانهای که با نمایش آنچه در جهان فناوری میگذرد، فاصله معنادارمان را یادآوری میکند. رسانهای که اجازه نمیدهد محدودیتهای سیاستگذاران داخلی و تحریمهای خارجی باعث شود از مواهب فناوری بیخبر بمانیم، هرچند بهراحتی دستمان به آن نرسد. رسانهای که بارها در بازنشر ادعاهای مسئولانی که در سیارهای دیگر زندگی میکنند، آنها را به چالش کشیده یا لااقل اما و اگرهایی هم به گزارش افزوده است. رسانهای که به حقوق دیجیتال خوانندههایش بیتفاوت نبوده و با نشر دیدگاههای کنشگران، کارشناسان و نهادهای مردمی از حقشان دفاع کرده.
رسانه بودن در این کشور کار بسیار سختی است، چه برسد به آنکه دیجیاتو باشی! باید دستمریزاد گفت به رفقایی که در روزگاری چنین بیکیفیت، رسانهای باکیفیت برایمان ساختهاند.
پاسخ ها