علی روحانی؛ برنامه نویس وب

علی روحانی؛ برنامه نویس وب

هر چه درباره برنامه نویسی و ماشین و گیمینگ بخونم و برام جالب باشه، اینجام می نویسمش
توسط ۱ نفر دنبال می شود

توضیح درباره رونمایی پرمخاطب: دانشگاه نیروی دریایی ارتش از رونمایی از الگوریتم پردازش کوانتومی خبر داد

شفاف‌سازی درباره یک رونمایی پرحاشیه: دانشگاه دریایی ارتش درباره رونمایی از الگوریتم پردازش کوانتومی اطلاعیه داد

معاون پژوهشی دانشگاه علوم دریایی امام خمینی ضمن شفاف‌سازی در این باره از حساسیت جامعه علمی قدردانی کرده است.

رونمایی از نخستین محصول الگوریتم پردازش کوانتومی توسط ارتش با حاشیه‌هایی در فضای مجازی همراه شد. در همین راستا معاونت پژوهش دانشگاه علوم و فنون دریایی امام خمینی نیروی دریایی ارتش با صدور اطلاعیه‌ای، ضمن شفاف‌سازی ماجرا، برخی موارد مطرح شده را تصحیح کرد.

معاونت پژوهشی این دانشگاه در اطلاعیه خود به رونمایی یکی از محصولات پژوهشی دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) نوشهر در یک همایش علمی اشاره و اعلام کرد پس از به وجود آمدن حساسیت‌هایی برای برخی از افراد علمی و جامعه رسانه‌ای کشور، بررسی‌های دقیق فنی و نشست با کارشناسان و متخصصان خبره برگزار کرده است تا در این خصوص شفاف‌سازی کند.

بنابر اعلام این معاونت، اطلاق عبارت «الگوریتم پردازش کوانتومی» برای الگوریتم QPSO-LSTM به لحاظ فنی دقیق نبوده است.

محصول کوانتومی ارتش

در اطلاعیه مذکور آمده است: «رونمایی از برد FPGA در همایش یاد شده این ذهنیت نادرست را به فضای رسانه‌ای کشور منتقل کرده که برد مذکور پردازشگر کوانتومی است که اینگونه نبوده است. در عین حال اصل مسأله الگوریتم مطروحه، مقابله با اختلال سیستم‌های موقعیت یاب شناورهای سطحی برای ارتقای امنیت دریایی حائز اهمیت و مورد تأیید است.»

این معاونت در پایان اطلاعیه خود ضمن تصحمعاون پژوهشی دانشگاه علوم دریایی امام خمینی ضمن شفاف‌سازی در این باره از حساسیت جامعه علمی قدردانی کرده است.یح موضوع، از جامعه علمی کشور که به این موضوع حساسیت نشان دادند، قدردانی کرده است.

اما ماجرا از چه قرار بود؟ 11 خرداد ماه سال جاری خبری درباره رونمایی از از نخستین محصول الگوریتم پردازش کوانتومی در دانشگاه علوم دریایی نداجا در نوشهر، در رسانه‌ها منتشر شد.

محصول کوانتومی ارتش

اما تصاویر این همایش و اشتباه در اطلاع‌رسانی، شائبه‌هایی را برای برخی از فعالین این حوزه به وجود آورد. به طور مثال یکی از تجهیزات نمایش داده شده، اولین محصول الگوریتم پردازش کوانتومی بود. این برد در واقع یک برد مبتنی بر تراشه‌های Zynq از شرکت زایلینکس بود. بردی آموزشی که در بازار موجود بوده و برای کاربردهای پردازش سیگنال، جمینگ و امثال آن کاربرد دارد نه بحث کوانتوم. موضوعی که البته در اطلاعیه اخیر نیز به آن اشاره شده است.

علی روحانی؛ برنامه نویس وب
علی روحانی؛ برنامه نویس وب هر چه درباره برنامه نویسی و ماشین و گیمینگ بخونم و برام جالب باشه، اینجام می نویسمش

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋