علی روحانی؛ برنامه نویس وب

علی روحانی؛ برنامه نویس وب

هر چه درباره برنامه نویسی و ماشین و گیمینگ بخونم و برام جالب باشه، اینجام می نویسمش
توسط ۱ نفر دنبال می شود

اینتل با Tunnel Falls رسما وارد بازار پردازنده های کوانتومی شد

اینتل با Tunnel Falls رسماً وارد بازار پردازنده‌های کوانتومی شد

اینتل از پردازنده‌های کوانتومی جدیدی به‌نام Tunnel Falls پرده برداشته است که 12 کیوبیت خواهند داشت و در اختیار محققان قرار می‌گیرند.

شرکت اینتل کارهای زیادی انجام می‌دهد، اما مهم‌ترین فعالیت آن در زمینه تولید و فروش پردازنده‌هاست. این شرکت حالا به سراغ عرضه پردازنده‌ای کوانتومی به‌نام Tunnel Falls رفته است. این محصول 12 کیوبیت خواهد داشت و در اختیار آزمایشگاه‌های تحقیقاتی قرار خواهد گرفت.

به‌گزارش آرس‌تکنیکا، پردازنده جدید Tunnel Falls اینتل برخلاف اکثر رقبا، کیوبیت‌های خود را از الکترون‌های منفردی می‌سازد که شبیه به عناصر سازنده سایر کامپیوترهای شخصی در دنیا هستند. عرضه 12 کیوبیت در مقایسه با بسیاری از رقبا چندان چشمگیر نیست، اما اینتل این محصول را نه از طریق سرورهای ابری، بلکه به‌عنوان یک سخت‌افزار به دست پژوهشگران می‌رساند.

نام این پردازنده از آبشاری در نزدیکی مرکز اینتل در اورگان آمریکا گرفته شده است؛ جایی که تیم تحقیقات کوانتوم این شرکت عمده فعالیت‌های خود را انجام می‌دهند. اگرچه اینتل نسبت به رقبا در این حوزه عقب مانده است، اما آن‌ها باور دارند که با تمرکز بر فعالیت در حوزه سخت‌افزار که در آن ماهر هستند، می‌توانند شانس پیشرفت سریع خود را افزایش دهند.

اینتل با Tunnel Falls رسماً وارد بازار پردازنده‌های کوانتومی شد

کیوبیت‌ها براساس نقطه‌های کوانتومی ساخته می‌شوند؛ ساختارهایی که کوچک‌تر از طول موج یک الکترون در یک ماده هستند. از نقطه‌های کوانتومی می‌توان برای به دام‌انداختن الکترون‌ها استفاده کرد و بعد می‌توانید از مشخصات آن الکترون‌ها برای ذخیره‌سازی اطلاعات کوانتومی استفاده کنید.

اینتل تمرکز خود را روی توسعه سخت‌افزارهای کوانتومی گذاشته است

اینتل می‌گوید روش‌های مختلفی برای رمزگذاری یک کیوبیت در یک نقطه کوانتومی وجود دارد. این‌جا یکی از تفاوت‌های مهم رویکرد این شرکت با رقبا مشخص می‌شود. در شرایطی که بقیه عمدتاً تمرکز خود را روی توسعه نرم‌افزار گذاشته‌اند، اینتل به بهبود سخت‌افزار در این حوزه چشم دوخته است.

این شرکت می‌خواهد با ارسال پردازنده‌های «تونل فالز» به چند دانشگاه ازجمله دانشگاه مریلند، روچستر، ویسکانسن و آزمایشگاه ملی سندیا راحت‌تر منبع خطاهای تراشه کوانتومی خود را پیدا کند و سریع‌تر متوجه شود که کدام شکل از کیوبیت‌ها می‌توانند بهترین عملکرد را داشته باشند.

محققان برای استفاده از این پردازنده باید آن را به یک PCB وصل کنند و دستگاه‌ها را در دمای صفر مطلق قرار دهند. اینتل اطمینان دارد که می‌تواند تا سال 2027 تعداد کیوبیت‌های پردازنده‌های کوانتومی خود را به هزاران عدد برساند.

علی روحانی؛ برنامه نویس وب
علی روحانی؛ برنامه نویس وب هر چه درباره برنامه نویسی و ماشین و گیمینگ بخونم و برام جالب باشه، اینجام می نویسمش

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋