ویو پارس

ویو پارس

 ۱ نفر را دنبال می کند

ملزومات کارگاهی برای اجرای شستشوی ساختمان

الزام وجود برق سه فاز برای دستگاه سندبلاست
یکی از الزامات مهمی که در هنگام استفاده از دستگاه سندبلاست مورد نیاز است برق سه فاز است. زیرا در صورت نبودن برق دستگاه کار نمی کند. در ساختمان هایی که آسانسور دارند می توان برق مورد نیاز برای دستگاه سندبلاست را از آن تامین کرد.

قدرت بالای این دستگاه موجب می شود که تمام کثیفی ها و آلودگی های بر روی نما را از بین ببرد. البته این نکته را نیز باید بیان کنیم که در شستشوی شیشه نمای ساختمان استفاده از سندبلاست به هیچ عنوان توصیه نمی شود زیرا به علت قدرت بالا امکان شکستن شیشه بسیار بالا است.

برای شستشوی نما به وسیله دستگاه سندبلاست ترکیب آب و سیلیس یا دیسکلر بسته به نوع سنگ نما تغییر می کند مورد استفاده قرار می گیرد. به علت پمپاژ با سرعت بالا برای ایمنی کار با این دستگاه نیاز است که لباس کار مناسب، کلاه و عینک نیز استفاده شود.

فشاری که سندبلاست یا واترجت صنعتی وارد می کند در مشاغل مختلف متفاوت است و نیاز است که دستگاه متناسب با نماشویی ساختمان را داشته باشید. به طور مثال مقدار فشاری هوایی که برای استفاده از این دستگاه در صنعت طلاسازی مورد نیاز است برابر با پانصد بار است اما برای صنعت سوله سازی برابر است با 6500 تا 10000 هزار بار است.

با توجه به این حجم فشار و قدرت باید در هر مرحله از کار شیلنگ ها، بست ها و اتصالات را مورد بررسی قرار داد که خدای ناکرده در حین کار مشکلی پیش نیاید.

اپراتور یا متخصص نماشور باید از تجربه لازم برای کار با این دستگاه بر خوردار باشد و در صورت رخ دادن حادثه بتواند شیرهای مخلوط آب و ترکیبات را ببندد و از اتفاق های بعدی جلوگیری کند.

چرا واترجت برای شستشوی کامل نما مناسب نیست؟
امروزه از دستگاه واترجت در صنایع مختلف نیز بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. راه اندازی و استفاده از واترجت نیازی به برق سه فاز ندارد و می توان از برق شهری نیز انرژی مورد نیاز برای کار کردن دستگاه را فراهم کرد.

نکته خیلی مهمی که باید بدانید این است که قدرت واترجت بسیار کمتر از دستگاه سندبلاست است و برای تزریق سیلیس و یا دیسکلر همراه آب توصیه نمی شود. البته این امکان نیز وجود دارد که برای نماهایی که مقدار کمی آلودگی دارند می توان از این دستگاه استفاده کرد.

در برخی موارد شستشوی شیشه ساختمان از دستگاه واترجت استفاده می شود با توجه به فشار کمتری که نسبت به دستگاه سندبلاست دارد بسیار مناسب برای این کار می باشد و بدون دغدغه از شکسته شدن شیشه می توان از این دستگاه استفاده کرد.

برای نماهای رنگی نیز استفاده از این دستگاه بسیار پیشنهاد می شود زیرا با قدرت کمی که دارد کیفیت نمای ساختمان را حفظ و از رنگ پریدگی نما جلوگیری می کند و مانع مناسبی برای از بین رفتن رنگ است.

همانطور که بیان کردیم با توجه به فشار وارد آورنده کم دستگاه واترجت از این دستگاه برای شستشوی نماهای کامپوزیتی و نماهای سیمانی نیز استفاده می شود.

وجود محل هایی برای اتصالات طناب
برای کار در ارتفاع نیاز به الزاماتی دارد که مهمترین آن طناب است، که به فرد مشغول در این شغل طناب کار اطلاق می شود، البته از کلمه راپل کار نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

برای استفاده از طناب و یا راپل برای نماشویی ساختمان نیاز است که طناب را در بالای ساختمان به یک جایی ببندید. می توان از یک ستون روشنایی استفاده کرد یا استفاده از خرپشته و یا روشنایی که در بعضی از ساختمان ها وجود دارد هر یک از این ها می توانند مکان مناسبی برای بستن طناب باشند.

البته در بیشتر ساختمان ها نیز سر ستون وجود دارد که به راحتی می توان طناب را به آن بست و مراحل ایمنی را کامل و جزء به جزء اجرا و پیاده سازی کرد.

برای بستن طناب نباید از تراس استفاده کرد زیرا هم خطر آفرین است هم در صورت بیرون زدگی تراس کار را برای طناب کار بسیار سخت می کند.

اگر هیچ یک از این ستون ها و یا راهکارها چاره ساز نشد باید برای انجام پروژه از داربست استفاده کرد که علاوه بر تحمیل هزینه بیشتر نسبت به طناب، سرعت تجهیز کارگاه نیز کاهش می یابد.

امکان مانور نماشور در نما
امروزه با توجه به جنس و متریال خیلی خوبی که در ساخت طناب مورد استفاده قرار گرفته است اقبال نماشور ها در استفاده از این محصولات به شدت افزایش یافته است.

علاوه بر این قدرت مانوری که به نماشوی داده می شود بسیار بالا است و می تواند به راحتی کار خود را انجام دهد البته نماشوی برای این تسلط در کار نیاز است که تجربه لازم برای استفاده از راپل را داشته باشد و در صورت نداشتن تجربه کار لازم ممکن است اتفاقات ناگواری رخ دهد.

در ساختمان های با ارتفاع بالا یا به اصطلاح آسمان خراش ها از راپل استفاده می شود زیرا علاوه بر قدرت مانور بالا و راحتی انجام کار برای نیروی طناب کار برای انجام کار، تجهیز کارگاه نیز به راحتی انجام می شود.

این نکته را نیز باید بیان کنیم که برای انجام این نوع از پروژه ها استفاده از داربست به هیج عنوان پیشنهاد نمی شود زیرا علاوه بر کاهش سرعت تجهیز کارگاه، سرعت انجام کار نیز به شدت کاهش پیدا می کند. این را نیز باید بیان کنیم که هزینه تجهیز کارگاه بسیار زیاد می شود.
 

ویو پارس
ویو پارس

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋