تردیدهای وزارت ورزش ادامه دارد؛ پرسپولیس در آستانه 60 روز بلاتکلیفی مدیریتی؛ باشگاه پرسپولیس از روز 21 اسفند تاکنون منتظر تصمیم قطعی وزارت ورزش برای تکمیل تیم مدیریتی این باشگاه است.
به گزارش ورزش، پرسپولیس در سال های اخیر بی ثبات ترین باشگاه ایران از نظر مدیریتی بوده است. تیم سرخپوش تهرانی که در 10 سال اخیر بیشترین تعداد جام را به دست آورده، همیشه با مشکلی جدی به نام صندلی لرزان مدیریتیاش مواجه شده و حالا این مشکلات به اوج خود رسیده است. پس از ناتوانی محمدحسن انصاری فرد در اداره باشگاه که به استعفای او از سمت مدیرعاملی منجر شد، مهدی محمدنبی نیز از هیئت مدیره کنار رفت تا به فدراسیون فوتبال برود و حالا از آن زمان وزارت ورزش هنوز تصمیم نهایی خود را درخصوص تیم مدیریتی این باشگاه نهایی نکرده است.
در این مدت سه عضو هیئت مدیره این باشگاه فعالیت زیادی داشتهاند؛ از دیدار با کادرفنی و بازیکنان تیم تا حضور در بین پیشکسوتان و جلسه با مدیربرنامه برخی از بازیکنان و همچنین ملاقات با اسپانسرهای باشگاه که البته شاید به نتیجه مورد نظر نرسیده است. در هفته های اخیر شاگردان یحیی گل محمدی دو بار به دیدار اعضای هیئت مدیره رفتند و حتی در یک پست اینستاگرامی، حمایت خود را از آن ها اعلام کردند اما مشکلات مالی باشگاه سبب شده تا نوعی دلخوری نیز به خاطر بدقولی باشگاه در پرداخت دستمزدشان به وجود بیاید.
شاید برای قضاوت درباره کارنامه هیئت مدیره فعلی باشگاه خیلی زود باشد. باتوجه به نیاز باشگاه به درآمدزایی چند ده میلیاردی در مقطعی کوتاه، احتمالا تمام قضاوت ها بر مبنای همین پولسازی شکل میگیرد و احتمالا اگر تیم مدیریتی فعلی بتواند مشکل بدهی ها را حل و فصل کند، نظر جامعه هواداری نیز نسبت به آن ها مثبت خواهد شد.
از روز بیستم اسفند که محمدحسن انصاری فرد از سمت مدیرعاملی استعفا داد تا امروز 52 روز میگذرد و اگر وزارت ورزش تصمیم نهایی را تا هفته آینده نگیرد، سردرگمی سرخها 60 روزه خواهد شد و نکته عجیب این که این سردرگمی در حساس ترین روزهای چند سال اخیر این باشگاه بوده است؛ روزهایی که باید بیش از 40 میلیارد تومان برای بدهی های خارجی تامین بشود.
این در حالی است که در این مدت نامهای زیادی پیرامون پست مدیرعاملی پرسپولیس به گوش میرسد؛ از مدیران سابق این باشگاه نظیر محمد دادکان و علی اکبر طاهری تا افراد جدیدی که از سال های گذشته تلاش هایی برای رسیدن به صندلی مدیریتی این باشگاه داشتهاند. اما بدیهی است که انتخاب مدیری جدید خارج از باشگاه، باعث اتلاف وقت چند ماهه برای آشنایی فرد مورد نظر با سیستم خواهد شد.
پرسپولیس از سال 90 تاکنون اتفاقات عجیب مدیریتی را تجربه کرده؛ حضور شش مدیرعامل در یک سال، زندانی شدن مدیرعامل، حضور دو نفر همزمان بر مسند مدیریت و... اما مورد هیئت مدیره سه نفره آن هم بدون انتخاب مدیرعامل، شاید عجیب ترین آن ها باشد! البته نباید فراموش کرد پس از جدایی ایرج عرب، هیئت مدیره سرخ ها 4 نفره بود که اساسا یک فرآیند غیرقانونی به حساب میآید.
نکته جالب این است که سرخپوشان پایتخت در یک سال گذشته ثبات کادرفنی خود را هم از دست دادهاند و بعد از جدایی برانکو ایوانکوویچ، دو مربی را در کمتر از یک سال روی نیمکت داشتهاند که البته هر دو عملیات صدرنشینی را با موفقیت پشت سر گذاشتهاند.
پاسخ ها