سیدمرتضی حسینی، نماینده میانه در مجلس یک خاطره تکاندهنده درباره حال و هوای دفاتر پلیس +۱۰ و ازدحام مردم برای جریمه بدحجابی تعریف کرد.
ایلنا: سیدمرتضی حسینی، نماینده میانه در مجلس یک خاطره تکاندهنده درباره حال و هوای دفاتر پلیس +۱۰ و ازدحام مردم برای جریمه بدحجابی تعریف کرد.
نماینده میانه در مجلس گفت: اخیرا برای یک مسالهای به پلیس+۱۰ مراجعه کردم و مشاهده کردم به واسطه توقیف خودروهای مثلاً خانمهای بیحجاب به قدری ازدحام و مراجعه در دفاتر پلیس+۱۰ بود که انگار یک همایش و یک تجمع عظیم است. در این ماجرا بعضی از افراد خودی هم نادانیهایی میکنند و من خیلی نگرانم که این قضیه دستهای نفوذ دشمن کشور را وارد حاشیه و بحران کند و بار دیگر کشور متحمل هزینه شود.
سیدمرتضی حسینی عضو کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس در واکنش به اجرای طرح نور و برخورد با بدحجابی گفت: بنده بارها این موضوع را عرض کرده و همچنان بر این عقیده هستم که فقط با قوه قهریه و بگیر و ببند این مسئله به سامان نمیرسد و نتیجه مطلوب حاصل نمیشود. آنچه ثمربخش و در واقع منتج به نتیجه میشود کار فرهنگی و برخورد رحمانی است. مساله دیگری که بر آن تاکید دارم و در زمانی که عضو کمیسیون قضایی و حقوقی بودم آن را دنبال کردم عدم برخورد و مواجهه مستقیم با مردم و تمرکز بر برخورد با فعالیت ساماندهندگان مقابله با حجاب است که باید در دستورکار باشد.
برخورد با بیحجابی فقط باید رحمانی، فرهنگی و ملاطفت آمیز باشد
وی ادامه داد: من در بحث عفاف و حجاب معتقدم بیشتر باید با ترویجدهندگان سازمان یافته که علیه حجاب تبلیغ میکنند، مطلب تولید میکنند و به ترویج بیحجابی میپردازند برخورد صورت گیرد، یعنی شبکهها و کانونهایی که رسماً علیه حجاب اقدام میکنند و خانمها را تشویق به بیحجابی و کشف حجاب میکنند نه با افرادی که مثلا روسریشان مقداری عقب رفته یا به فرض خانمی که حالا یا غفلت کرده یا به هر حال به این حکم شرعی عمل نمیکند. مثل خیلی از آدمهایی که در ماه مبارک رمضان روزهخواری علنی میکنند با اینکه این خودش جرم است یا خیلی از گناهانی داریم که اثرات اجتماعیاش مخربتر از این است مثل غیبت که میگویند «الغیبت اشد من زنا» اما آیا میتوانیم برای این امری که بیشتر جنبه معصیت و گناه دارد بیایم در واقع با برخوردهای تنشزا اقدام کنیم؟
نماینده مردم میانه در مجلس تصریح کرد: این در حالی است که شاهد بودیم و هستیم که این برخوردها در سنوات گذشته کشور را به بحران، تنش و التهاب برده و باعث خسارات جانی و مالی شده است. بنده معتقدم که برخورد فقط باید برخورد رحمانی، برخورد فرهنگی و برخورد ملاطفت آمیز با افراد باشد تا اثر فرهنگی داشته باشد و اثر عمیق برجای بگذارد. ما باید هرچه بیشتر کار فرهنگی انجام دهیم و با برخورد رحمانی افراد را علاقمند کنیم و باعث نشویم که مردم ما که سرمایه اصلی نظام جمهوری اسلامی هستند دلسرد و ناامید شوند. احتمالا دست دشمن در تشویق اقداماتی که منجر به تنش و درگیری میشود در کار باشد
نگرانم که دستهای نفوذ دشمن کشور را وارد حاشیه و بحران کند
وی ادامه داد: برای مثال با توقیف ماشین خانمها خانوادهها را دچار زحمت کنیم، با احضار آنها به نیروی انتظامی صرفا برای هر دو طرف باعث زحمت شویم. و این هم خود نیروی انتظامی را درگیر کارهای غیراصلی میکند و هم کشور را با تنش مواجه میکند و هم اینکه باعث نارضایتی مردم ما میشود.
عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها خاطرنشان کرد: ما الان در بحث مناقشه اخیر که با اسرائیل متجاوز و صهیونیستهای آدمکش داشتیم نیاز داریم که پشتیبانی مردمی را داشته باشیم و داخل کشور آرام و با ثبات باشد، من این کار را در این برهه زمانی عاقلانه و حکیمانه نمیدانم و حتی احتمال میدهم که دست دشمن در تشویق انجام اقداماتی که منجر به تنش و درگیری داخلی میشود در کار باشد. البته بعضی از افراد خودی هم نادانیهایی میکنند و من خیلی نگرانم که این قضیه دستهای نفوذ دشمن کشور را وارد حاشیه و بحران کند و بار دیگر کشور متحمل هزینه شود.
اختلاف نظر درباره لایحه عفاف و حجاب دلیل خروج از کمیسیون حقوقی
حسینی در پاسخ به سوالی درخصوص تغییر عضویت از کمیسیون حقوقی به کمیسیون امورداخلی و شوراها، گفت: در بحث لایحه عفاف و حجاب بنده و آقای مصری جزو مخالفان بخش عمده این لایحه بودیم، بنده اکنون دیگر عضو کمیسیون قضایی و حقوقی نیستم و علت آن هم این است که به واسطه این بحث هایی که آغاز شد همزمان با بررسی لایحه حجاب و عفاف مشاهده کردم که نقطه نظرات ما چندان محل توجه واقع نمیشود و اکثریت دوستان موضع دیگری دارند.
وی ادامه داد: به همین خاطر از همان ابتدای آغاز بررسی لایحه بنده درخواست جابهجایی کمیسیون را دادم و به کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها پیوستم چراکه دیدم حرف و نظر ما در روند بررسی لایحه اثر چندانی ندارد و در نتیجه هم مشاهده کردید که یک لایحهای با ایرادات و اشکالات و ابهامات فراوان مصوب شد و بارها از سوی شورای نگهبان نسبت به آن ایراد وارد شد.
نماینده مردم میانه در مجلس همچنین عنوان کرد: ما معتقد بودیم با این قانونی که خصوصاً برای افراد مثلاً کم حجاب و بیحجاب به صورت خیلی شدید و غلیظ دارد جرایمی را درنظر میگیرد حتی در مواردی این جریمه ها برای جرمهایی مثل سرقت و موارد درنظر گرفته نشده است. از سوی دیگر بنده معتقد بودم که ما باید با مردان هنجارشکن و کسانی که متعرض نوامیس مردم میشوند برخورد شدید داشته باشیم مانند همان بحثی که در سبزوار اتفاق افتاد و شهید الداغی در آن اتفاق به شهادت رسید، در چنین مواردی باید برخورد شدید داشته باشیم تا مانع از تکرار چنین جرایمی شویم.
وی تاکید کرد: من منتقد آن بخش از قانون بودم که با افراد درگیر میشود، افراد را توقیف میکند، برای افراد جریمه های سنگین درنظر میگیرد و ... بنده همچنان تاکیدم این است که با تشکلها و کانونهایی که بهطور سازمانیافته علیه حجاب مطلب تولید میکنند، تبلیغ میکنند و با ترویج بیحجابی جوانان ما را به سوی بیعفتی و بیحجابی سوق میدهند باید برخورد شود.
پاسخ ها