املت گوجه فرنگی حلقهای نوعی املت خوشمزه و مقوی است که برای صبحانه کودکان و دانش آموزان یک انتخاب مناسب است.
فرارو: صبحانه یکی از مهمترین وعدههای غذایی است که متخصصان تغذیه همواره بر آن تاکید دارند و وعدهای است که هرگز نباید از آن صرف نظر کرد. صبحانه به خصوص برای کودکان و بچههای مدرسهای بسیار وعده مهمی است و نقش پررنگی در فرآیند یادگیری و آموزش دارد. دغدغه بسیاری از پدر و مادرها همیشه همین صبحانه خوردن بچهها است. کودکان معمولا غذاهای هیجان انگیز با ظاهر زیبا را بیشتر دوست دارند و بچههای مدرسهای هنگام صبح اشتهایی برای خوردن نان و پنیر و مربا و یا انواع املت و صبحانههای گرم را ندارند. ما میخواهیم در این مطلب یک صبحانه بسیار خوشمزه و درعین حال زیبا و وسوسه انگیز را به شما آموزش بدهیم که ظاهر بسیار زیبایی دارد و بچهها با دیدن آن میل به غذا خوردن پیدا میکنند. این غذا همچنین بسیار سالم و مقوی است و در مدت زمان بسیار کوتاهی آماده میشود. اگر دوست دارید این صبحانه خوشمزه و دلفریب را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
گوجه فرنگی درشت: ۳ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
آرد گندم: ۲ قاشق غذاخوری سرپر
نمک و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
برای درست کردن این غذای خوشمزه، بهتر است گوجه فرنگیهای سفت را انتخاب کنید. گوجهها را خوب بشویید و به صورت حلقهای درشت برش بزنید. داخل حلقههای گوجه فرنگی را خالی کنید. به این صورت که با نوک یک چاقوی تیز دورتادور حلقه را از داخل ببرید و گوشت گوجه را خارج کنید تا حلقه خالی باقی بماند. حالا گوشتهای گوجه فرنگی را که جدا کردهاید، با یک چاقوی تیز یا ساطور خوب بزنید تا پوره شود. پوره گوجه فرنگی را داخل یک کاسه بریزید. تخم مرغها را همراه با جعفری تازه خرد شده، آرد گندم و نمک و زردچوبه به پوره گوجه فرنگی اضافه کنید و با قاشق یا همزن دستی خوب هم بزنید تا تخم مرغ کف کند و همه مواد به خوبی با هم مخلوط شود. حالا به مرحله اصلی کار میرسیم.
یک ماهی تابه نچسب را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و مقداری روغن داخل تابه بریزید. اجازه بدهید روغن داغ شود، حالا حلقههای میان تهی گوجه فرنگی را داخل ماهی تابه با کمی فاصله از هم بچینید. مایهای را که از قبل درست کردهاید، داخل یک پارچ بریزید و وسط حلقههای گوجه فرنگی را خیلی آرام با این مایه پر کنید. درب ماهی تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا حلقهها از یک طرف سرخ شود و خودش را بگیرد. ۱۵ دقیقه بعد درب ماهی تابه را بردارید و خیلی با احتیاط حلقهها را پشت و رو کنید تا سمت دیگرش هم سرخ شود. بعد از اینکه هر دو طرف حلقهها سرخ شد، غذای خوشمزه و زیبای شما آماده سرو است که میتوانید آن را داخل ظرف سرو بچینید و با جعفری، خیارشور و هر نوع سسی که دوست دارید، حلقهها را تزیین کنید، نوش جان.
پاسخ ها