ساندویچ مرغ یکی از ساندویچهای بسیار خوشمزه و ساده است.
برترینها: ساندویچ مرغ یکی از ساندویچ های بسیار خوشمزه و ساده است که می توانید مانند فست ها و در خانه تهیه کنید. شما می توانید سینه مرغ را به صورت خرد شده یا آبپز برای تهیه این ساندویچ استفاده کنید.
این ساندویچ گزینه بسیار خوبی برای مهمانی و تولد ها می باشد و شما می توانید با نان باگت یا نان تست آن را تهیه کنید.
بی شک ساندویچ مرغ فست فودی بدون قارچ یکی از خوشمزه ترین ها می باشد و مخصوص کسانی است که طعم قارچ را در ساندویچ ها دوست ندارند و می توانید از این رسپی استفاده کنید و این غذا را به آسانی در خانه تهیه کنید.
مواد لازم
سینه مرغ ۱ عدد
ذرت پخته شده ۱/۲ پیمانه
خیارشور ۸ عدد
برگ سبز پیازچه ۳ عدد
جعفری ساطوری شده ۳ عدد
سس مایونز به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه ساندویچ مرغ فست فودی بدون قارچ
مرحله اول: پخت سینه مرغ
ابتدا باید مرغ ها را بپزید برای این کار سینه ها را داخل قابلمه قرار دهید و بعد چند حبه سیر پوست کنده و پیاز چهار قاچ شده را اضافه کنید و کمی نمک و فلفل سیاه به مواد افزوده و روی مرغ ها را آب جوش بریزید و زمان دهید تا مرغ ها پخته شود و بعد از پختن از آب مرغ خارج کنید و به اندازه دلخواه خرد یا ریش ریش کنید.
مرحله دوم: آماده سازی مواد
در ادامه باید ذرت بخارپز شده و خیار شور را بشورید و خرد کنید داخل یک کاسه بریزید و بعد پیازچه و جعفری را تمیز کنید و خوب بشورید و ساطوری کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید در انتها نوبت اضافه کردن مرغ ریش شده می باشد.
مرحله سوم: تهیه ساندویچ
در ادامه باید همه مواد را خوب مخلوط کنید و بعد سس مایونز را به همراه کمی آبلیمو سس خردل و ادویه ها مخلوط کنید و به مواد ساندویچ اضافه کنید و هم بزنید و تا مواد یکدست شود همه مواد را مخلوط کنید و روی کاسه را بپوشانید و برای ۱ ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا مزه ها به خورد هم برود و بعد نان مورد نظر را باز کنید و از مواد داخل آن قرار دهید و سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت ساندویچ مرغ فست فودی
می توانید آب مرغ را دور نریزید و آن را صاف کنید و برای تهیه استاک یا سوپ های مختلف استفاده کنید.
می توانید از نخود فرنگی یا فلفل دلمه و یا هویج نیز استفاده کنید.
می توانید از سس های رژیمی نیز استفاده و به مواد اضافه کنید.
این ساندیچ را می توانید به صورت گرم یا سرد میل کنید.
پاسخ ها