سعید اکبری مجری برنامه سلام صبح بخیر امروز در جریان بحث در مورد نیمکت تیم های لیگ برتری به نکته جالبی اشاره کرد.
به گزارش ورزش، او که میهمانش محمد ربیعی سرمربی موفق و جوان مس رفسنجان بود و در مورد پرخاشگری نیمکت تیم های لیگ برتری صحبت می کرد فاش کرد که نیمکت یک تیم لیگ برتری در جریان بازی های دور رفت 19 بار از داوران کارت زرد گرفته است که شاید این تعداد کارت زرد از تعداد کارت زردهایی که بازیکنان آن تیم گرفته اند کمتر باشد.
قرار شد در برنامه ای جداگانه این موضوع مورد بحث قرار گیرد و تعداد کارت زردی که نیمکت همه تیم های لیگ برتری در جریان بازی ها دریافت کردند منتشر شود. بدون شک تیمی که کادر فنی اش 19 بار با کارت زرد داوران مواجه شده است می تواند به عنوان عصبانی ترین نیمکت لیگ برتر معرفی شود.
متاسفانه چند سالی است که در فوتبال ایران از مربی موفق این گونه تعبیر می شود که باید تن صدای قوی داشته باشد و حتی با داد و بیدادهای خود داور را تحت تاثیر قرار دهد در حالی که تجربه ثابت کرده است این رفتارها منسوخ شده و دیگر کمتر داوری است که تحثت تاثیر قرار گیرد به خصوص در دوران کرونایی که بازی ها بدون تماشاگر برگزار می شود. متاسفانه این رفتارها در لیگ یک شدیدتر و زننده تر است؛ همان طور که به خوبی می بینیم چه در لیگ برتر و چه در لیگ یک تیم هایی موفق هستند که نیمکت آرامی دارند.
در لیگ برتر سپاهان در حالی در صدر جدول قرار دارد که محرم نوید کیا همیشه در کنار خط آرام است و سعی می کند از این موقعیت برای انتقال داده های فنی استفاده کند. حتی یحیی گل محمدی که تیمش در صورت پیروزی در بازی معوقه قهرمان دور رفت خواهد شد خیلی کم عصبانی می شود. حتی در لیگ یک تیمی در صدر جدول قرار دارد که مربی اش یعنی محسن عاشوری (بادران) در جریان بازی خیلی کم به کنار زمین می آید و آرام از روی نیمکت بازی را دنبال می کند و هر گاه لازم باشد به کنار زمین می آید و بعد از توصیه های تاکتیکی دوباره به سمت نیمکت بر می گردد و می نشیند. جالب اینکه او در واکنش به اعتراضات نیمکت حریف هم هیچ واکنشی از خود نشان نمی دهد. و در نهایت می توان به این نکته اشاره کرد مربی ای که آرام است و بازی را دنبال می کند می تواند بازیخوانی بهتری داشته باشد و در جریان بازی تصمیم بهتری برای نتیجه گیری اتخاذ کند.
پاسخ ها