دنیای ورزش⚽️ فوتبال

دنیای ورزش⚽️ فوتبال

آخرین اخبار دنیای فوتبال، ورزشکارهای محبوب، تیم‌های مشهور، لیگ‌ اروپا، جدول لیگ برتر، نتایج مسابفات فوتبال
توسط ۲۳ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

مدیرعامل کارخانه گل گهر تغییر کرد

مدیرعامل کارخانه گل گهر تغییر کرد

رئیس هیأت مدیره باشگاه گل‌گهر به‌عنوان مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی این کارخانه انتخاب شد.

به گزارش ورزش، در مراسمی که عصر امروز با حضور جعفری معاون وزیر و رئیس هیأت‌عامل ایمیدرو، مهندس ایمان عتیقی، رئیس هیأت مدیره باشگاه گل‌گهر به‌عنوان مدیرعامل کارخانه گل گهر انتخاب شد.

نام عتیقی برای ورزشی ها از آن جهت آشنا است که او تاثیر زیادی در ایجاد زیرساخت‌ها برای تیم فوتبال گل‌گهر و همچنین صعود این باشگاه به لیگ برتر و همچنین تثبیت آنها در لیگ داشته است.

او جانشین جمشید ملارحمان شده که سال‌های طولانی در این پست مشغول بود و به بخش دیگری از صنعت منتقل خواهد شد.

مدیرعامل کارخانه گل گهر تغییر کرد

مهندس ایمان عتیقی از مدیران باسابقه شرکت گل‌گهر است و چندین سال فعالیت در قسمت‌های مختلف مدیریتی این شرکت را در کارنامه دارد که از مهم‌ترین آنها می‌توان به عضویت در هیأت‌مدیره شرکت گل‌گهر و همچنین معاون مدیرعامل و مدیر مجتمع گل‌گهر اشاره کرد.

او همچنین عضویت در هیأت‌مدیره شرکت‌های جهان فولاد و گهرروش و ۱۱ سال حضور در هیأت‌مدیره باشگاه گل‌گهر، معاون پشتیبانی مجتمع گل‌گهر، مدیر رفاه و خدمات اجتماعی شرکت گل‌گهر و رییس نظارت تولید و فروش شرکت گل‌گهر را نیز در کارنامه دارد.

دنیای ورزش⚽️ فوتبال
دنیای ورزش⚽️ فوتبال آخرین اخبار دنیای فوتبال، ورزشکارهای محبوب، تیم‌های مشهور، لیگ‌ اروپا، جدول لیگ برتر، نتایج مسابفات فوتبال

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋