اگر شکرک زدن عسل برایتان ناخوشایند است میتوانید با ذوب کردن آن را به حالت اول برگردانید. توصیه میکنیم عسل را در ظرف شیشه ای قرار دهید. آن را در یک قابلمه آب داغ (نه جوش) به آرامی گرم کنید. عسل به آرامی ذوب شده و به مایع تبدیل میشود. با خنک شدن به قوام عسل غلیظ معمول برمیگردد.
این یکی از دلایلی است که ما ترجیح میدهیم از ظروف شیشهای استفاده کنیم. نه تنها برای محیط زیست بهتر است بلکه میتوانید آنها را گرم کنید بدون اینکه نگران گرم شدن پلاستیک در عسل باشید.
عسل شکرک زده هنوز هم مناسب است. در واقع، عسل تنها غذایی است که هرگز خراب نمیشود. به این دلیل که محتوای قند زیاد و تولید آنزیمی پراکسید هیدروژن، ضد باکتری است.
یک کبریت را روشن کنید و روی مقداری عسل بگذارید. اگر عسل آتش گرفت طبیعی است در غیر این صورت عسل تقلبی میباشد. این عمل کاملا غیر علمی و بدون اساس است. آتش گرفتن عسل معیار مناسبی برای تشخیص میزان شکر و ساکارز عسل نیست.
روش دوم استفاده از آب
عسل طبیعی به راحتی با آب حل نمیشود. یک قاشق عسل درون یک لیوان آب بریزید اگر در ته ظرف قرارگرفت عسل طبیعی است. عسل تقلبی به راحتی و بدون حتی همزدن در آب حل میشود. حل شدن عسل در آب ربطی به طبیعی یا تقلبی بودن عسل ندارد. بلکه قابلیت حل شدن عسل در آب به نحوهی فراوری عسل ربط دارد.
استفاده از زرده تخم مرغ
عسل را با زرده تخم مرغ مخلوط کنید اگر زرده خام شبیه زرده تخم مرغ پخته شد عسل طبیعی است در غیر این صورت عسل تقلبی است. اینها باورهای اشتباهی است که در میان مردم رایج است. تنها راه و دقیق ترین روش برای تشخیص عسل طبیعی آزمایشگاه است.
بهترین فروشگاه خرید عسل طبیعی
اگر تمایل به خرید عسلی طبیعی و باکیفیت دارید، پیشنهاد ما خرید از گروه عسل ملکه کردستان است. چراکه زنبورداری با روشهای نوین و با تکیه بر آموزشهای علمی صورت میگیرد. هر مرحله از کار روند مشخصی دارد. مکان کندوها کاملا بهداشتی و به صورت مرتبط چک میشود.
علاوه بر زنبورداری نوین هنگام فراوری عسل از دستگاههای تمام اتوماتیک استفاده میشود. همراه با عسل برگهی آزمایشگاهی آن نیز به مشتری تحویل داده میشود. به خریدار این تضمین داده میشود تا در صورت عدم تطابق مشخصات برگه آزمایشگاهی و عسل، تمامی مبلغ به ایشان بازگردانده شود. در صورت تمایل به خرید میتوانید به صفحه فروشگاه مراجعه نمایید.
شکرک زدن عسل امری طبیعی است و نشانهی تقلبی بودن آن نیست. بسیاری از فروشندگان عسل برای از بین بردن شکرک عسل را حرارت میدهند. اگرچه شکرک از بین میرود و حالت مایع عسل حفظ میشود اما خاصیت عسل از بین میرود. توصیه میشود از حرارت دادن عسل خودداری کنید.
توضیح دادیم که رس بستن عسل یا شکرک زدن آن ربطی به طبیعی یا تقلبی بودن آن ندارد. در ادامه به بررسی فواید عسل رس بسته و شکرک زده نیز پرداختیم. و اشاره کردیم که تنها راه تشخیص تقلبی بودن عسل، آزمایش آن توسط افراد متخصص است.
امیدوریم این مطلب به سوالات شما در مورد عسل شکرک زده پاسخ داده باشد. لطفا نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.
سوالات متداول
با عسل شکرک زده را چکارکنیم؟
بهتر است عسل شکرک زده را مصرف کنید. اما اگر این حالت برایتان ناخوشایند است ظرف عسل را داخل کاسه ای که آب گرم است قرار دهید.
از کجا بفهمیم عسل طبیعی است؟
تنها روش دقیق برای تشخیص عسل طبیعی آزمایشگاه است. روشهایی که در میان مردم رایج است دلیل علمی ندارند.
فواید عسل رس بسته چیست؟
از آسم جلوگیری میکند. احتمال ابتلا به سرطان را کاهش میدهد. علاوه بر مواد مغزی سرشار، دارای خاصیت دارویی و لاغر کنندگی است.
آیا عسلی که شکرک میزند تقلبی است؟
خیر. شکرک زدن ربطی به تقلبی بودن یا طبیعی بودن عسل ندارد. تنها راه تشخیص تقلبی بودن عسل آزمایش کردن آن است.
چرا عسل ارگانیک شکرک میزند؟
شکرک زدن عسل به دلیل وجود مواد قندی مانند گلوکز موجود در آن است. پس از مدتی و به کمک عوامل محیطی مانند دما و رطوبت، عسل شروع به شکرک زدن میکند.
چرا عسلهای کارخانهای شکرک نمی زند؟
این عسلها در مرحله پایانی فراوری حرارت دیدهاند. این کار باعث میشود که بافتهای قندی عسل به صورت محلول باقی بمانند. اما به دلیل حرارت قسمت زیادی از خواص عسل از بین میرود.
شکرک عسل تقلبی چه شکلی است؟
نمیتوان از روی شکرک زدن عسل تقلبی یا طبیعی بودن آن را تشخیص داد. چراکه هم عسل طبیعی و هم عسل تقلبی شکرک میزنند. تنها راه تشخیص آن آزمایش عسل است.
منبع: https://bit.ly/3wGE1RT
پاسخ ها