پکیج دیواری یک سیستم گرمایشی است که از آن برای گرم کردن آب و فضای ساختمان ها استفاده می شود. این سیستم از قطعات و بخش های گوناگونی از قبیل مبدل، منبع انبساط، برد، شیر پرکن، شیر اطمینان، سنسور دود، شیر هواگیری و غیره تشکیل شده است. پکیج های دیواری برای کار کردن به آب، برق و گاز به صورت همزمان احتیاج دارند. کارکرد پکیج با گاز و برق تعمیر این دستگاه را بسیار حساس و تخصصی کرده و اهمیت آموزش تعمیر پکیج را بیش از پیش کرده است. چرا که تعمیر اشتباه ممکن است باعث نشت گاز شده و خساراتی را به همراه آورد.
تعمیر پکیج در تهران با ضمانت نامه 6 ماه در سراسر تهران
اعزام نیرو در کمتر از یک ساعت
شعبه غرب : 021-44284743
شعبه شمال: 021-22669196
شعبه مرکز:021-66593368
شعبه شرق:021-77241505
شعبه جنوب:021-55795334
بهترین زمان برای انجام سرویس دورهای پکیج اول فصل پاییز است شامل موارد زیر است:
۱) ابتدا دستگاه بهطور کامل باز و تک تک قطعات مورد بررسی دقیق قرار میگیرد.
۲) در مرحله بعد اورینگ ها بررسی و تعویض میشود.
۳) مبدل اصلی و ثانویه به صورت کامل اسید شویی میشود.
۴) مجموعه فن کاملا خاک گیری و مجدد دستگاه مونتاژ میشود.
سرویس کردن پکیج به نوعی پیشگیری قبل از درمان است!ممکن است ماه ها و شاید سال هاست که پکیج شما برایتان بی نقص کار می کند.احتمالا بر این باورید که هیچ مشکلی برای آن پیش نیامده است.اما در بعضی از موارد باید بگوییم که اشتباه می کنید!ممکن است در خلال کارکرد پکیجتان کم کم مشکلی پیش آید که از آن خبر ندارید و همین مشکل ادامه دار می شود و طی یک ماه به کلی عملکرد سیستم شما را به هم خواهد ریخت.در این گونه از موارد است که اگر اقدام به سرویس پکیج خود می کردید دیگر شاهده این زیان های گزاف نخواهید بود.
چرا باید پکیج را سرویس کنیم؟
پکیج یک دستگاه بسیار مهم، کاربردی و بسیار خطر ناک می باشد و پکیج اکثرا در داخل ساختمان نصب می شود و در صورت سرویس نشدن و بررسی نشدن سالانه امکان خطرات بسیاری از جمله گاز گرفتگی دارد. پکیج یک وسیله گاز سورز با فشار بالای گاز است که در صورت وجود اختلال در آن ممکن است خطر ناک باشد هر چند امکانات و سنسور های امنیتی بسیاری دارد و به غیر از این مسئله به دلیل دائم کار بودن مخصوصا در زمستان رسوبات آب بسیاری جذب می کند که در کارایی و بازدهی دستگاه اختلال ایجاد می کند. پس سرویس سالیانه پکیج یکی از مهمترین و ضروری ترین مسائل است که باید هر سالانه انجام دهیم.
چرا پکیج سرو صدا میکند؟
احتمالا تا به حال تجربه کرده اید که پکیج شما سروصدا تولید کند، از جمله دلایل سروصدای پکیج ها منبسط و منقبض شدن لوله های آب در اثر گرم و سرد شدن آب در لوله ها می باشد. البته وجود هوا در لوله های پکیج از دیگر دلایل تولید صدا در پکیج می باشد.
چرا پکیج کار میکند ولی رادیاتور گرم نیست؟
این مشکل دلایل زیادی دارد. اولین دلیل به احتمال زیاد این می باشد که شعله ی پکیج کم باشد یعنی یا فشار گاز ساختمان کم می باشد و یا شیر گاز تنظیم نمی باشد. دلیل دیگر احتمال وجود هوا در مدار می باشد. نا مرغوب بودن جنس رادیاتورها. وجود رسوب در رادیاتورها و یا مبدل. رسوب گرفتن دریچه آب. زمانی که فشار در مدار گرمایشی پایین باشد. ویکسری از دلایلی که با مشاهده فرد تعمیرکار متخصص مشخص می شود.
چرا پکیج مدوام روشن است؟
شاید برای شما این اتفاق افتاده باشد که که پکیج شما مرتبا خاموش و روشن شود مخصوصا زمانی که از آب گرم استفاده می کنید به دلیل میزان نبودن هوای لازم جهت صورت گرفتن احتراق و عدم تنظیم شیر برقی گاز پکیج می باشد. ایجاد رسوب هم در مبدل باعث روشن و خاموش شدن دستگاه می شود.
ایا بعد از نصب فیلتر نیاز به سرویس پکیج داریم؟
خیر، فیلتر در مسیر آب مصرفی نصب می شود و هیچ تاثیری در سیکل بسته پکیج ندارد که بخواهد از جذب رسوبات جلو گیری کند. پس با نصب فیلتر هم پکیج شما احتیاج به سرویس سالانه و اسید شویی دارد.
1-فشار بیش از حد پکیج دیواری
2-خوردگی لوله ها یا مخازن پکیج
3-خرابی اجزاء پکیج
4-نشتی مخزن پکیج
سرویس پکیج های دیواری باید سالی یکبار انجام شود. این سرویس سالانه فرصتی است تا تعمیرکار پکیج را بررسی کرده و مطمئن شود که مشکلی ندارد. این کار به شما آرامش خاطر می دهد که سیستم گرمایشی شما به طور کارآمد کار خواهد کرد.
برخی از مهم ترین ابزارها برای تعمیرات پکیج دیواری عبارتند از:
دریل، شیر برقی پکیج، تلمبه، گریس سفید و سیاه، مولتی متر، شیر پر کن، گیج فشار سنج، انواع پیچ گوشتی، تراز، فازمتر، چراغ قوه، جک ، سیم چین، دستگاه اتو لوله، سمباده و غیره
مشکلاتی که باعث انفجاری روشن شدن پکیج می شوند:
نشتی آب از پکیج یکی از مشکلات رایج در پکیج های دیواری است که در صورت مشاهده نیاز به تعمیر سریع دارد زیرا می تواند منجر به آسیب جدی شودد و در دوره های آموزش تعمیر پکیج دیواری ففنی برق به طور کامل به آن پرداخته می شود.
خوردگی لوله ها ، فشار زیاد و شل شدن اتصالات همگی از علل شایع نشت آب پکیج هستند. اگر پکیج شما به تازگی نصب شده است ، ممکن است نشتی ناشی از نصب اشتباه باشد.
اگر حتی کوچکترین نشتی را مشاهده کردید ، فوراً با یک تعمیرکار پکیج تماس بگیرید. دقت داشته باشید که آب می تواند منجر به خوردگی ، زنگ زدگی یا خرابی قطعات الکتریکی شود.
به بیان ساده تر ، فشار پکیج تعادل میان آب و هوا در داخل سیستم پکیج دیواری است که شامل لوله ها نیز می شود. اگر می خواهید آبی را که در خانه شما گردش می کند گرم کنید ، فشار متعادل پکیج ضروری است.
اگر فشار پکیج دیواری بسیار کم یا زیاد باشد ، این گردش امکان پذیر نیست و می تواند مشکل ساز باشد.
در حقیقت ، فشار بیش از حد پایین یا زیاد پکیج دیواری یکی از رایج ترین دلایلی است که باعث می شود افراد پکیج را تعویض کنند.
نوار سبز 1 تا 1.5 محدوده مناسب برای فشار پکیج است. اگر این مقدار به بیش از 2.5 برسد ، فشار پکیج شما زیاد است و اگر زیر 1 باشد فشار پکیج دیواری پایین است.
اگر فشار پکیج دیواری به 3 یا 4 بار برسد ، پکیج دیواری خاموش یا خراب می شود.
اگر می بینید که وقتی پکیج دیواری گرم است فشار پکیج دیواری بسیار زیاد است ، نگران نباشد
اگر پکیج دیواری شما مشغول گرم شدن و رادیاتور خود را روشن کرده اید ، فشار به طور طبیعی بالا خواهد بود. گاهی اوقات فشار ممکن است به محدوده 3 – 4 نیز برسد.
نگران نباشید ، زیرا این مشکل بدان معناست که پکیج دیواری در حال حاضر کمبود آب دارد. هنگامی که مردم آب گرم را می بندند و رادیاتورها خنک می شود، فشار کاهش می یابد.
با این حال ، اگر دائماً شاهد افزایش فشار پکیج دیواری به 3 بار هستید و مشکل کمبود آب نبود ، پس مشکل از کجا می تواند باشد؟
اگر فشار پکیج دیواری شما بسیار زیاد است و به هیچ وجه نمی تواند به خاطر استفاده معمولی از پکیج باشد ، احتمالاً به دلیل وجود خطا است
خوشبختانه پی بردن به فشار آب پکیج دیواری از سیستم بسیار ساده است و در بیشتر موارد به سادگی با هواگیری رادیاتورها، آب اضافی خارج شده و فشار معمولی پکیج دیواری برمی گردد.
تنها کاری که باید انجام دهید این است که شیر ایمنی رادیاتور را کمی بچرخانید و اجازه دهید مقداری آب اضافی از آن خارج شود.
هنگام انجام این کار ، گیج فشارسنج را زیر نظر داشته باشید و هنگامی که دوباره به منطقه سبز امن رسید ، متوقف شوید.
صداهای غرغر : این نشانه هوای به دام افتاده در سیستم است.
صداهای وزوز: این مشکل معمولاً در اثر خرابی پمپ ایجاد می شود.
صدای همهمه : این صدا معمولاً در صورتی رخ می دهد که آب با فشار بیش از حد از شبکه اصلی وارد شود.
صداهای فش فش: این صدا زمانی به گوش می رسد که مانعی لوله ورودی هوا را مسدود کرده باشد یا فیلترهای هوا در سیستم توسط گرد و غبار مسدود شده باشند.
صداهای عجیب پکیج دیواری معمولاً به این معنا نیست که خطری فوری برای سیستم وجود دارد. با این وجود ، یک تعمیرکار باید در اسرع وقت مشکل را بررسی کند.
پاسخ ها