مهندسی و فناوری

مهندسی و فناوری

لذت دنیای فناوی و الکترونیک * هادی محبی زاده - مهندس برق دانشگاه تبریز

موسسه رصد علوم جهان اسلام: ایران در هوش مصنوعی در بین کشورهای اسلامی رتبه سوم را کسب کرد

موسسه پایش علم جهان اسلام: ایران در هوش مصنوعی میان کشورهای اسلامی رتبه سوم را کسب کرد

موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام اعلام کرد ایران توانسته در میان کشورهای اسلامی در فناوری هوش مصنوعی رتبه سوم کسب کند.

موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام بر اساس داده‌های پایگاه web of science اعلام کرد که ایران توانسته در میان کشورهای اسلامی در حوزه فناوری هوش مصنوعی رتبه سوم و در فناوری کوانتوم رتبه دوم را کسب کند.

به گزارش دیجیاتو به نقل از مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، محمدمهدی علویان مهر، رئیس این موسسه گفت: « جمهوری اسلامی ایران کشوری است که استقلال سیاسی و فرهنگی و پیشرفت اقتصادی و علمی را در همه‌ حوزه‌ها دنبال می‌کند. از این رو، پیشرفت علمی و فناورانه برای آن از اهمیت بالایی برخوردار است.»

او در ادامه با بیان این که اقتدار ملی در سایه‌ توجه به علم و فناوری به دست می‌آید، اظهار داشت: «ذکر این نکته ضروری است که استفاده از فناوری و نوآوری فقط به معنای تولید مستندات و مقالات علمی نیست بلکه پیاده سازی و استفاده از آن در زندگی افراد و در حکمرانی مدیریت کشور نیز به صورت جدی باید مورد توجه باشد.»

علویان مهر با اشاره به این که برنامه هفتم توسعه سبب شده تا توجه خاصی به فناوری‌های حوزه‌های مختلف شود، ادامه داد : «با توجه به مطالب ذکر شده، بررسی و تحلیل جایگاه علمی در فناوری‌های دارای اولویت در برنامه هفتم پیشرفت در رتبه‌بندی‌های معتبر جهانی اهمیت زیادی دارد.»

او همچنین به داده‌های پایگاه ‌web of science اشاره کرد و گفت: «بر أساس داده‌ها طی سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۵، در حوزه فناوری‌های هوش مصنوعی، عربستان سعودی با ۹۲۲۶ مدرک؛ ترکیه با ۶۶۸۶ مدرک و جمهوری اسلامی ایران با ۵۰۶۸ مدرک در رتبه‌های اول تا سوم قرار دارند.»

او در ادامه به جایگاه ایران در فناوری‌های کوانتوم و علوم شناختی اشاره کرد و افزود: «در فناوری کوانتوم، عربستان سعودی با ۶۱۶۰ مدرک؛ جمهوری اسلامی ایران با ۵۹۷۵ مدرک و مصر با ۳۱۵۱ مدرک در رتبه های اول تا سوم قرار دارند. از طرف دیگر در فناوری مواد پیشرفته، عربستان سعودی با ۲۸۳ مدرک؛ جمهوری اسلامی ایران با ۲۱۶ مدرک و مالزی با ۱۵۴ مدرک در رتبه های اول تا سوم قرار دارند. در فناوری علوم شناختی نیز جمهوری اسلامی ایران با ۳۲ مدرک؛ ترکیه با ۲۳ مدرک و عربستان سعودی با ۲۲ مدرک در رتبه های اول تا سوم قرار دارند.»

مهندسی و فناوری
مهندسی و فناوری لذت دنیای فناوی و الکترونیک * هادی محبی زاده - مهندس برق دانشگاه تبریز

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋