مهندسی و فناوری

مهندسی و فناوری

لذت دنیای فناوی و الکترونیک * هادی محبی زاده - مهندس برق دانشگاه تبریز

معاون علمی دانشگاه به دنبال رفع محدودیت‌های اینترنتی برای پلتفرم‌های اصلی است

معاونت علمی به دنبال رفع محدودیت اینترنت برای پلتفرم‌های بزرگ

ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال، اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی برای این منظور در حال رایزنی با شورای عالی فضای مجازی و وزارت ارتباطات است.

آنطور که خبرگزاری مهر گزارش کرده، ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال، اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی به دنبال رفع یا کاهش محدودیت‌های دسترسی برخی شرکت‌های بزرگ فناوری اطلاعات و دیجیتال است. از همین رو رایزنی‌هایی با مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات انجام شده است.

به گزارش دیجیاتو و به نقل از مهر، در پی تداوم محدودیت‌های اینترنت و افزایش نگرانی‌ها درباره تبعات آن برای فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان و کسب‌وکارهای آنلاین، ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال، اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی در حال بررسی راهکارهایی است که بتواند از توقف کامل فعالیت کسب‌وکارهای آنلاین و دیجیتال جلوگیری کند.

یکی از مسئولان این ستاد به مهر گفته رایزنی با مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات انجام شده تا دسترسی شرکت‌ها و پلتفرم‌های بزرگ حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به آی‌پی‌ها تسهیل شود.

این ستاد همچنین اعلام کرده است که در صورت لزوم همزمان تدوین بسته‌های حمایتی با هدف کمک به بازگشت سریع‌تر کسب‌وکارهای دیجیتال به روال عادی را دنبال می‌کند.

براساس اعلام ستاد در صورت لزوم، بسته‌های حمایتی را برای کمک به از سرگیری فعالیت کسب‌وکارهای آنلاین و دیجیتال آسیب دیده تدوین خواهد کرد. همچنین تسهیل بازپرداخت وام‌های شرکت‌های آسیب‌دیده و یا حمایت‌های فوری و عملیاتی برای جلوگیری از تعطیلی یا تعدیل نیروی احتمالی در دستور کار قرار دارد.

مهندسی و فناوری
مهندسی و فناوری لذت دنیای فناوی و الکترونیک * هادی محبی زاده - مهندس برق دانشگاه تبریز

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋