مهندسی و فناوری

مهندسی و فناوری

لذت دنیای فناوی و الکترونیک * هادی محبی زاده - مهندس برق دانشگاه تبریز

رقیب کروکس؛ اولین کفش تولید شده با هوش مصنوعی و چاپگر سه بعدی معرفی شد

رقیب کراکس؛ اولین کفش‌ تولیدشده با هوش مصنوعی و چاپگر 3 بعدی معرفی شد

شرکت Syntilay از هوش مصنوعی میدجرنی برای ایجاد شکل اولیه کفش خود استفاده کرده است.

استارتاپ Syntilay از اولین کفش تولیدشده با هوش مصنوعی و چاپ سه‌بعدی در جهان رونمایی کرد. این کفش ظاهر بسیار عجیبی دارد؛ البته وقتی سال 2006 در فیلم Idiocracy نظر مخاطبان به صندل‌های کراکس جذب شد، بیشتر افراد می‌گفتند این صندل‌ها ظاهر عجیبی دارند. اکنون شرکت کراکس نزدیک به 6 میلیارد و 500 میلیون دلار می‌ارزد. احتمال دارد کفش Syntilay نیز با چنین اقبالی مواجه شود.

براساس گزارش نیواطلس، شرکت Syntilay از هوش مصنوعی میدجرنی برای خلق طراحی اولیه کفش خود استفاده کرده است. سپس با هوش مصنوعی Vizcom یک مدل کامپیوتری سه‌بعدی از طرح میدجرنی ساخته است. بعد با چاپگر 3 بعدی طرح نهایی را تولید کرده است. جنس این کفش‌ها هنوز مشخص نیست اما به نظر می‌رسد پلی‌اورتان ترموپلاستیک (TPU) باشد.

کفش هوش مصنوعی

هنگام سفارش‌دادن این کفش، شرکت از شما می‌خواهد اندازه پای خود را اسکن کنید، تا با چاپگر 3 بعدی کفش را متناسب با پای شما تولید کند، به‌عبارتی این کفش دقیقاً اندازه پاهای شما خواهد بود تا کاملاً احساس راحتی کنید. این کفش‌ در 5 رنگ عرضه می‌شود و قیمت آن 149.99 دلار است.

کفش‌ ساخته هوش مصنوعی و چاپگر سه‌بعدی

طراحی Syntilay توجه «جو فاستر»، هم‌بنیانگذار ریباک، را نیز جلب کرده است. این مرد 89 ساله به راه‌اندازی Syntilay کمک کرده است. مطمئناً همکاری جو فاستر با این شرکت می‌تواند آن را به موفقیت نزدیک‌تر کند.

کفش هوش مصنوعی

مدیرعامل Syntilay، «بن وایس» (Ben Weiss)، که کارآفرین سریالی 25 ساله است، در حوزه‌های مختلفی مانند تولید پادکست‌ و NFT فعالیت می‌کند و اکنون نیز که مدیریت شرکت تولید کفش را بر عهده دارد، به‌دنبال دستیابی به بازار تقریباً 100 میلیارد دلاری کفش در ایالات متحده (و نزدیک به نیم تریلیون دلار در سطح جهانی) است.

کفش هوش مصنوعی

نام Syntilay که بیشتر شبیه داروی قلبی است تا شرکت تولیدکننده کفش‌، از کلمه «scintillate» گرفته شده که به معنای درخشش است اما این شرکت برای آنکه بتواند مصداق نامش باشد، باید بتواند رقبای قدرتمندی مانند کراکس و یزی (Yeezy) را شکست بدهد.

مهندسی و فناوری
مهندسی و فناوری لذت دنیای فناوی و الکترونیک * هادی محبی زاده - مهندس برق دانشگاه تبریز

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋