مهندسی و فناوری

مهندسی و فناوری

لذت دنیای فناوی و الکترونیک * هادی محبی زاده - مهندس برق دانشگاه تبریز

مانیتور لیلی برای کمک به افراد مبتلا به نارساخوانی معرفی شد

مانیتور Lili برای کمک به افراد درگیر با اختلال خوانش‌پریشی معرفی شد

این مانیتور تجربه خواندن و یادگیری را برای افراد مبتلا به اختلال خوانش‌پریشی لذت‌بخش‌تر می‌کند.

استارتاپ فرانسوی Lili for Life در نمایشگاه CES 2025 از مانیتوری بهینه‌سازی‌شده برای افراد مبتلا به خوانش‌پریشی (Dyslexia) رونمایی کرده است.

خوانش‌پریشی نوعی اختلال یادگیری است که در آن فرد مبتلا در درک زبان نوشتار با مشکل مواجه است. به گزارش Mashable، مانیتوری که استارتاپ Lili for Life رونمایی‌ کرده، مخصوص این افراد بهینه‌سازی شده است. این مانیتور که Lili نام دارد، در سایز ۲۷ اینچ روانه بازار می‌شود.

مانیتور Lili برای کمک به افراد مبتلا به خوانش‌پریشی طراحی شده است

خوانش‌پریشی

تیم توسعه‌دهنده این مانیتور که در نمایشگاه CES حضور یافته درباره این محصول گفت صفحه‌نمایش Lili قابلیت راه‌اندازی هوشمند دارد و هنگام اتصال به رایانه شخصی حالت متناسب با خوانش‌پریشی را سازگار خودکار فعال می‌کند.

همچنین صفحه‌نمایش Lili را فیزیک‌دان‌های فرانسوی، «آلبرت لو فلوک» و «گای روپارس»، توسعه داده‌اند. تحقیق این فیزیک‌دانان نشان می‌دهد برخلاف افراد عادی که فقط تصویر یک چشم آنها غالب است، در افراد درگیر با خوانش‌پریشی هر 2 چشم غالب‌اند. این عارضه باعث می‌شود حین خواندن تصاویر آینه‌ای در مغز روی‌هم قرار بگیرند.

صفحه‌نمایش Lili هنگام کار فلاش‌های نوری تقریباً نامحسوسی ساطع می‌کند که می‌تواند این همپوشانی را با ایجاد تغییر در ادراک بصری اصلاح کند. به گفته استارتاپ Lili for Life، این نوآوری باعث می‌شود فرایند خواندن روان‌تر و سریع‌تر باشد و فرد کمتر خسته شود. همچنین این فناوری درک متون و لذت‌ خواندن را افزایش می‌دهد.

به گفته مؤسسه ملی بهداشت، اختلال خوانش‌پریشی بر ۵ تا ۱۰ درصد جمعیت جهان تأثیر می‌گذارد. همچنین این اختلال اغلب چالش‌هایی مانند اعتمادبه‌نفس پایین و فشارهای شناختی را برای بسیاری از دانش‌آموزان در مدرسه و بزرگسالان شاغل ایجاد می‌کند. استارتاپ Lili for Life گفت محصول آنها درمانی برای اختلال خوانش‌پریشی نیست اما امیدوار است بتواند راه‌حلی عملی برای این افراد ارائه دهد.

مهندسی و فناوری
مهندسی و فناوری لذت دنیای فناوی و الکترونیک * هادی محبی زاده - مهندس برق دانشگاه تبریز

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋