سقف سوختگیری با کارت سوخت شخصی در سراسر کشور به جز استانهای مرزی، به 50 لیتر کاهش یافت.
سقف سوختگیری با کارت سوخت شخصی در سراسر کشور به جز استانهای مرزی، به 50 لیتر کاهش یافت. این سقف تا پیش از این 60 لیتر به ازای هر نوبت بود. به عبارتی دارندگان کارت سوخت شخصی با استفاده از این کارت، میتوانند حداکثر 50 لیتر بنزین در هر نوبت سوختگیری دریافت کنند. همچنین دارندگان کارت سوخت شخصی تنها دو بار در شبانهروز امکان استفاده از این کارت را خواهند داشت.
همچنین بخوانید: رمز کارت سوخت چیست؟ | آموزش بازیابی و تغییر رمز کارت بنزین
علاوهبر تغییر سقف سوختگیری با کارت سوخت شخصی، محدودیتهایی برای کارت سوخت جایگاهها نیز در نظر گرفته شده است. سقف سوختگیری با کارت آزاد جایگاهها، 8000 لیتر در یک شبانهروز است. طی مدت اخیر کارت سوختهایی با سهمیه 7000 لیتری در جایگاههای سوخت توزیع شدهاند. تعداد قابل استفاده از هر کارت جایگاه برای سوختگیری در هر شبانه روز 255 بار است و بیش از این تعداد، آن کارت تا ساعت صفر روز بعد، قابل استفاده نخواهد بود.
تغییر سقف سوختگیری با کارت سوخت شخصی در تمامی کشور به جز استانهای مرزی اجرا شده است. در استانهای مرزی، شرایط متفاوتی برای سوختگیری حکمفرما است. در برخی استانهای مرزی، طرحی به نام کدینگ اجرا میشود. تنها خودروهای بومی استانهای مرزی قادر به سوختگیری در استان خودشان خواهند بود. بنابراین اگر با خودرویی دیگر به آن منطقه سفر میکنید، ممکن است کارت سوخت شما در آن استان معتبر نباشد. در این حالت باید از کارت سوخت جایگاه برای سوختگیری استفاده کنید. محدودیتهای سوختگیری مربوط به هر استان متفاوت هستند و برای کسب اطلاع از این محدودیتها، باید با روابط عمومی نهادهای مسئول هر استان در تماس باشید.
براساس اعلام شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی در بهمن 1402، حدود 19 میلیون کارت سوخت شخصی در کشور وجود دارد. کارتهای سوخت شخصی بخش قابل توجهی از کل این مجموعه را شامل میشوند. به گفته «محمد صادقی» مدیر سامانه کارت هوشمند سوخت، 31 میلیون کارت سوخت فعال در کشور وجود دارند. بنابراین تغییر سقف سوختگیری با کارت شخصی، تاثیر قابل توجهی بر روند توزیع و عرضه بنزین در کشور خواهد داشت.
پاسخ ها