اگر میخواهید گوشی رجیستر نشده بخرید، باید این نکات کلیدی را بدانید.
با اجرای طرح رجیستری، برخی از گوشیها ازجمله آیفونهای جدید، از گردونه این طرح حذف شدند تا درنهایت کاربران برای خرید گوشی رجیستر شده یا رجیستر نشده مردد بمانند؛ اما دقیقاً کاربران با خرید گوشی رجیستر نشده چه چیزی را از دست میدهند؟ در ادامه به مشکلات گوشی رجیستر نشده میپردازیم.
اصلیترین ویژگی طرح رجیستری، ثبت گوشی هوشمند بهعنوان دستگاهی قانونی برای دریافت خدمات مخابراتی است. هنگامی که در یک گوشی رجیستر نشده سیمکارت بیندازید، تا یک ماه وقت دارید از هرکدام از اسلاتهای سیمکارت برای دریافت خدمات معمول استفاده کنید؛ اما پس از سر رسیدن موعد، ارائه خدمات مخابراتی به گوشیهای رجیستر نشده قطع خواهد شد. بههمینترتیب، عملاً با گوشی که در سامانه همتا ثبت نشده، امکان برقراری تماس یا اتصال به اینترنت سیمکارت را نخواهید داشت.
با بیبهرگی از این قابلیت، عملاً یکی از کاربردهای اصلی گوشی هوشمند خود را از دست خواهید داد. هرچند باید در نظر گرفت که گوشیهای رجیستر نشده، قیمت کمتری هم دارند و اگر بخواهید گوشی پرچمدار تهیه کنید، میتوانید نسخه رجیستر نشده آن را با برچسب قیمتی بسیار ارزانتر تهیه کنید.
یکی دیگر از مشکلات گوشی رجیستر نشده، محبوبیت کمتر آن بین بسیاری از کاربران است. مسلماً اکثر کاربران عادی ترجیح میدهند تا با تهیه گوشی رجیستر شده، از مهمترین خدمات گوشی خود بهرهمند شوند؛ اما تنها برخی کاربران خاص حاضر میشوند گوشیهای رجیستر نشده را خریداری کنند. بههمینترتیب اگر قصد فروش گوشی رجیستر نشده را داشته باشید، مشتری کمتری برای آن پیدا میشود و معمولاً مغازههای خرید و فروش موبایل نیز حاضر نیستند آن را از شما بخرند.
در اکثر مواقع گارانتیها گوشیهای بدون رجیستر را تحت پوشش قرار نمیدهند. این مورد میتواند یکی از مهمترین معایب گوشی رجیستر نشده برای کسانی باشد که به گارانتی دستگاه اهمیت میدهند؛ بنابراین پیشنهاد میشود اگر گوشی رجیستر نشده میخرید، حتماً از فروشنده مهلت تست بگیرید تا از سلامت کارکرد گوشی هوشمند خود اطمینان حاصل کنید.
پاسخ ها