مهندسی و فناوری

مهندسی و فناوری

لذت دنیای فناوی و الکترونیک * هادی محبی زاده - مهندس برق دانشگاه تبریز

مدیران اپل در مورد همکاری با OpenAI و حریم خصوصی Apple Intelligence بحث کردند

مدیران اپل درباره همکاری با OpenAI و حریم خصوصی Apple Intelligence صحبت کردند

در این مصاحبه درباره مواردی ازجمله همکاری با OpenAI، حریم خصوصی کاربران و محدودشدن هوش مصنوعی به آیفون 15 پرو صحبت شده است.

اپل دوشنبه در کنفرانس WWDC 2024 خود، مجموعه ابزارهای مبتنی‌بر هوش مصنوعی Apple Intelligence را معرفی کرد که تا اواخر سال جاری میلادی در دسترس کاربران قرار نمی‌گیرند. حالا «کریگ فدریگی»، رئیس بخش مهندسی نرم‌افزار اپل، درباره آینده هوش مصنوعی اپل صحبت کرده است. «جان جیانندریا» نیز درباره حریم خصوصی و سخت‌افزار موردنیاز برای این سیستم حرف زده است.

با «هوش اپل» (Apple Intelligence) کاربران می‌توانند یک متن را بازنویسی کنند، پیام‌ها یا ایمیل‌ها را خلاصه کنند، تصویر حتی ایموجی تولید کنند. نسخه جدید سیری نیز با هوش مصنوعی معرفی شد که به کاربران اجازه می‌دهد جنبه‌های بیشتری از دستگاه را کنترل کنند.

مدیران اپل درباره همکاری با OpenAI و حریم خصوصی Apple Intelligence صحبت کردند

اپل همچنین در این کنفرانس از آغاز همکاری با OpenAI و ادغام ChatGPT با سیستم‌عامل جدید آن خبر داد. درحالی‌که اپل از مدت‌ها قبل در تلاش بوده مدل زبانی خودش را توسعه بدهد، فدریگی می‌گوید LLMهای خوب دیگری نیز وجود دارد. فدریگی به نشریه Fast Company می‌گوید:

«این مدل‌های بسیار بزرگ قابلیت‌های جالبی دارند که برخی کاربران از آن استقبال می‌کنند، ما دیده‌ایم که ادغام آن‌ها با تجربیات ما می‌تواند [آن قابلیت‌ها] را بسیار بیشتر در دسترس قرار دهد.»

به گفته فدریگی، GPT-4o درحال‌حاضر یکی از بهترین LLMهای موجود است. او همچنین اعلام کرد اپل قصد دارد در آینده از مدل‌های زبان شخص ثالث بیشتری پشتیبانی کند تا کاربران بتوانند بهترین گزینه را انتخاب کنند.

فدریگی امیدوار است تراشه‌های آینده بتوانند مدل‌های زبان بزرگ‌تری را اجرا کنند اما او اشاره می‌کند که داشتن یک مدل آنلاین برای ارائه اطلاعات به‌روز بسیار مهم است.

اظهارات مدیران اپل درباره حریم خصوصی هوش مصنوعی

مدیران اپل درباره همکاری با OpenAI و حریم خصوصی Apple Intelligence صحبت کردند

یک از چالش‌های مهم اپل در هوش مصنوعی حفظ حریم خصوصی کاربران خواهد بود. این شرکت طی چند سال گذشته حریم خصوصی را در قالب یکی از نقاط قوت سرویس‌های خود تبلیغ کرده است و تأکید دارد مدل کسب‌و‌کار اپل نیازی به هدف‌یابی تبلیغاتی ندارد و همیشه بهترین منافع کاربرانش را در نظر می‌گیرد. سایر شرکت‌های هوش مصنوعی داده‌های کاربران را جمع‌آوری و ذخیره می‌کنند تا نرم‌افزار خودشان را بهبود ببخشند، عملکردی که با سیاست‌های حریم خصوصی فعلی اپل مطابقت ندارد.

جان جیانندریا»، رئیس هوش مصنوعی اپل، در این رابطه می‌گوید:

«ما این داده‌ها را جمع‌آوری نمی‌کنیم و آن‌ها را به سرویس‌های ابری ارسال نمی‌کنیم؛ زیرا می‌خواهیم همه‌چیز بسیار خصوصی باشد.»

فدریگی در ادامه می‌گوید چت‌بات‌ها در دسترس‌ترین ابزارها برای کشف قابلیت‌های هوش مصنوعی و نقاط‌‌‌‌‌ ضعف آن هستند. همچنین او می‌گوید هوش مصنوعی به توان محاسباتی زیادی نیاز دارد و انرژی زیادی مصرف می‌کند تا در تمام برنامه‌ها قابل‌اجرا باشد؛ به‌ همین دلیل، «هوش اپل» برای تراشه‌های سری M این شرکت و A17 پرو موجود در آیفون 15 و 15 پرو مکس ارائه شده است.

بسیاری از ویژگی‌های هوش‌مصنوعی که اپل در در کنفرانس روز دوشنبه معرفی کرد، مشابه محصولاتی هستند که تاکنون معرفی شده‌اند؛ برای مثال، هوش مصنوعی اپل می‌تواند اسناد را خلاصه و بازنویسی کند، تصاویر کوچک تولید کند و مکالمات را هم‌زمان ترجمه کند. همچنین یکی از ویژگی‌های قابل‌توجه Apple Intelligence به کاربران اجازه می‌دهد با استفاده از هوش مصنوعی و بدون اتصال به اینترنت، ایموجی‌های جدیدی تولید کنند.

اسپانسر این رویداد در وب‌سایت دیجیاتو، زیتل است؛ Say no to limits ,zitel

مهندسی و فناوری
مهندسی و فناوری لذت دنیای فناوی و الکترونیک * هادی محبی زاده - مهندس برق دانشگاه تبریز

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋