مهندسی و فناوری

مهندسی و فناوری

لذت دنیای فناوی و الکترونیک * هادی محبی زاده - مهندس برق دانشگاه تبریز

بریتانیا سلاح لیزری DragonFire را برای اولین بار در برابر هواپیماهای بدون سرنشین آزمایش کرد

بریتانیا برای اولین‌بار سلاح لیزری DragonFire را جهت مقابله با پهپادها آزمایش کرد

بریتانیا سلاح لیزری جدیدی موسوم به DragonFire را آزمایش کرده است که می‌تواند به جای موشک برای مقابله با پهپادها استفاده شود.

بریتانیا به‌تازگی سلاح لیزری جدیدی را آزمایش کرده است که برای مقابله با پهپادها کاربرد دارد. وزارت دفاع این کشور می‌گوید این سلاح از یک پرتو پرقدرت استفاده می‌کند که می‌تواند در ناوها یا وسایل نقلیه کار گذاشته شود و در برابر حملات پهپادی به کار آید.

بریتانیا سلاح لیزری جدید DragonFire یا «آتش اژدها» را برای اولین‌بار روی چندین هدف هوایی در اسکاتلند آزمایش کرد. «پل هالینزهد»، مدیر ارشد اجرایی آزمایشگاه علوم و فناوری وزارت دفاع بریتانیا در این باره گفت: «این آزمایش‌ها به ما اجازه دادند تا در زمینه تحقق فرصت‌های بالقوه و درک تهدیدات حاصل از سلاح‌های مبتنی بر انرژی هدایت‌شده گامی بزرگ برداریم.»

این وزارت‌خانه هنوز دامنه عملکردی سلاح لیزری خود را اعلام نکرده است، اما می‌گوید دقت DragonFire آن‌قدر زیاد است که می‌تواند یک سکه را از فاصله یک کیلومتری هدف قرار دهد. نشریه تایمز می‌گوید در این آزمایش از این سلاح برای شلیک به اهداف هوایی در فواصل چند کیلومتری استفاده شد.

بریتانیا برای اولین‌بار سلاح لیزری DragonFire را جهت مقابله با پهپادها آزمایش کرد
سلاح لیزری DragonFire

هزینه تولید و استفاده از سلاح لیزری DragonFire بریتانیا

هزینه تولید سلاح لیزری DragonFire حدود 126 میلیون دلار است و از پرتو انرژی با تراکم بالا استفاده می‌کند. هزینه استفاده از این سلاح برای 10 ثانیه نیز معادل هزینه یک ساعت استفاده از یک هیتر معمولی است. بنابراین تخمین زده می‌شود که متوسط هزینه هر شلیک آن کمتر از 13 دلار باشد.

نشریه تایمز می‌گوید سیاست‌مداران بریتانیایی حالا امیدوارند که سرعت توسعه این سلاح‌ها افزایش پیدا کند تا آن‌ها بتوانند ابزارهای بهتری برای مقابله با حملات پهپادی داشته باشند. حملات پهپادی در سال‌های اخیر در مبارزات مختلف بسیار استفاده شده‌اند و مقابله با آن‌ها کار آسانی نیست.

بریتانیا تنها کشوری نیست که به‌سراغ استفاده از سلاح‌های لیزری رفته. پیش‌تر لاکهید مارتین و نورتروپ گرومن در آمریکا نیز از توسعه و تحویل چنین سلاح‌هایی خبر داده بودند. اگر با سلاح‌های لیزری آشنا نیستید، پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را مطالعه کنید.

مهندسی و فناوری
مهندسی و فناوری لذت دنیای فناوی و الکترونیک * هادی محبی زاده - مهندس برق دانشگاه تبریز

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋