طبق آخرین آمار منتشر شده توسط شرکت تحقیقاتی Counterpoint، شیائومی در بازار جهانی گوشیهای هوشمند سهم حدوداً 14 درصدی دارد و بعد از سامسونگ و اپل، در رتبه سوم پرفروشترین گوشیسازهای جهان قرار گرفته است. گوشی شیائومی با داشتن قیمت مناسب و امکانات خوب، گزینه ای مناسب برای بسیاری از خریداران میباشد. برای مشاهده قیمت گوشی شیائومی و یا در صورتی که قصد خرید گوشی شیائومی را دارید، می توانید هر یک از محصولات لیست شده در این صفحه را باز کرده تا تصاویر و ویژگی های هر محصول را به همراه ویدیو آنباکس (جعبه گشایی) آن مشاهده نمایید.
تمامی گوشی ها رجیستر شده هستند و دارای گارانتی شرکتی میباشند.
شیائومی با داشتن شرکتهای زیرمجموعه فراوان، توانسته است سبد محصولات بسیار گستردهای را برای خریداران ارائه بدهد و با توجه به همین تنوع در محصولاتش و قیمت بسیار مناسب آنها، توانسته است به سرعت و در کمتر از ده سال، تبدیل به رقیبی سرسخت برای غولهای تولیدکننده گوشیهای موبایل شود. از جمله محصولات پرفروش این شرکت می توان به بهترین گوشی ها تا 5 میلیون اشاره کرد.
این غول چینی صنعت تکنولوژی که امروزه محصولاتش در همهی فروشگاهها دیده میشود، فقط ده سال است که پا به این عرصه گذاشته است و در همین ده سال پیشرفتهای باورنکردنی در تولید گوشی های هوشمند داشته است. در سال ۲۰۱۱ اولین موبایل شیائومی با نام می ۱ (Mi 1) رونمایی و عرضه شد. سپس شیائومی با تجربهای که در آن سالها کسب کرده بود، در سال ۲۰۱۳ از سری گوشی های ردمی (Redmi) پردهبرداری کرد و بعد از آن در سال ۲۰۱۸، گوشی های بلک شارک (Black Shark) که گوشی های مخصوص گیم این شرکت هستند را به همراه سری پوکو (Poco) معرفی کرد.
چند سال بعد از معرفی این مدلهای جدید، شرکت شیائومی برای هدفگیری گروههای خاصی از کاربران و افزایش فروش محصولاتش، دست به تغییر سیاستهای خود زد و در سال ۲۰۱۹ برند ردمی را به عنوان یک برند مستقل معرفی کرد و یک سال بعد برند پوکو را به استقلال رساند. البته باید توجه داشت که در عین حال که همه این برندها به عنوان برندی مجزا از شیائومی هستند، فعالیتها و تولیدات آنها تحت نظر خود شرکت شیائومی انجام میگیرد و شیائومی مالک اصلی همه آنها است.
بیشتر بخوانید: مقایسه گوشی پوکو X3 پرو با پوکو X3 GT
مدلهای مختلف سری می به عنوان اصلیترین پرچمداران شیائومی شناخته میشوند و به همین جهت با مشخصات فنی قدرتمند و دوربینهایی جدید و بسیار با کیفیت تولید میشوند تا بتوانند تهدیدی جدی برای محصولات شرکتهای رقیب باشند.
تولید این سری از موبایلهای شرکت شیائومی به زمان تاسیس آن برمیگردد و به عنوان اولین سری از تولیدات این شرکت هستند. اولین افتخار آفرینی برای این دسته از گوشی های شیائومی به زمان تولید می ۳ (Mi 3) در سال ۲۰۱۳ بر میگردد که با استفاده از تراشه اسنپدراگون ۸۰۰ در آن، به عنوان سریع ترین گوشی هوشمند اندروید آن سال در تستهای بنچمارک شناخته میشد و بعد از آن هم همیشه مدلهای مختلف گوشی های می را در بین بهترینها دیدهایم و امتیازات خوبی را توانستهاند کسب کنند.
خود سری می هم به مدلهای مختلفی با قیمت و مشخصات فنی متفاوت طبقهبندی میشود. مدلهای مختلف این سری با پسوندهای لایت (Lite) و T موجود هستند. مدلهایی با پسوند لایت، مشخصات فنی و عملکرد ضعیفتری را نسبت به نسخه عادی و تی دارند و با قیمت کمتری هم نسبت به این دو مدل به فروش میرسند.
پسوندهای پرو (Pro) و اولترا (Ultra) هم برای نسخههای قویتر و گرانتر از نسخه عادی سری می استفاده میشود. نسخه اولترا را به نوعی میتوان قویترین و گرانقیمتترین گوشی های شیائومی در هر سال دانست که به عنوان مثال نسبت به می ۱۱ در نسخه عادی از دوربین و باتری قویتری برخوردار است. نسخه پرو را هم میتوان به عنوان چیزی مابین نسخه عادی و اولترا دانست و در مشخصات فنی برتریهایی جزیی نسبت به نسخه عادی دارد که قیمت آن را هم کمی بیشتر از آن میکند.
یکی از نسخههای دیگری که در خانواده سری می شیائومی دیده میشود هم نسخههای می میکس (Mi Mix) که برای اولین بار در سال ۲۰۱۶ وارد بازار شدند. مدلهای مختلف سری می میکس اغلب گرانتر از نسخه عادی می قیمتگذاری میشوند. بدنه آنها هم با کیفیتتر و با طراحیهایی جدید و مدرنتر نسبت به نسخههای دیگر ساخته میشود.
بیشتر بخوانید: مقایسه گوشی ردمی نوت 11 پرو پلاس با سامسونگ A53
نسخههای می نوت (Mi Note) هم عضو دیگر این خانواده بزرگ از گوشی های Xiaomi هستند و نمیتوان آنها را به این سادگیها نادیده گرفت. اولین نسخه می نوت در سال ۲۰۱۵ تولید شد و در آن زمان به عنوان یک پرچمدار در کنار نسخه عادی سری می به فروش میرسید.
اما پس از گذشت دو سال از تولید اولین نسخهی می نوت، شرکت شیائومی تصمیم جدیدی گرفت و نسخههای می نوت را به موبایلهایی با کیفیت ساخت در حد پرچمدارها ولی با مشخصات فنی ضعیفتر تبدیل کرد و می نوت ۳ اولین محصول با این سیاست جدید بود.
اما شیائومی در اطلاعیهای رسمی که شهریور ماه سال 1400 خورشیدی منتشر کرد، اعلام کرد که دیگر قصد ندارد گوشیهایش را با تحت برند “Mi” عرضه کند و از این پس گوشیهایش را با نام خود کمپانی یعنی Xiaomi عرضه خواهد کرد. شیائومی با حذف برند می به دنبال ساختن برندی یکپارچه برای خودش است و میخواهد فاصلهای که بین برند شیائومی و محصولات این شرکت در ذهن مشتریان به وجود آمده است را برطرف کند. در عین حال شیائومی تغییراتی نیز در لوگو برند خود داد و آن را با فونت جدیدی ارائه کرد.
اولین مدل از این سری گوشی های شیائومی در سال ۲۰۱۳ معرفی شد. پس از چند سال فعالیت تحت عنوان شرکت شیائومی، ردمی سرانجام در سال ۲۰۱۹ به عنوان یک برند جداگانه از شیائومی شناخته شد و به صورت نیمه مستقل و به عنوان یک زیرمجموعه از شیائومی به تولید و طراحی موبایلهای خود پرداخت.
گوشی های ردمی اغلب کیفیت ساخت و مشخصات فنی پایینتری را نسبت به گوشیهای می دارند و در ردهی موبایلهای میانرده به پایین هستند، ولی با توجه به قیمت مناسبی که دارند در بین کاربران بسیار محبوب هستند و به آنها این امکان را میدهند که با کمترین هزینه بتوانند یک موبایل بهروز و مناسب را داشته باشند.
مدلهای مختلف گوشی های ردمی با پسوندهای A و T دیده میشوند. در مدلهایی با پسوند A، با پایینردهترین و ارزانترین نسخه روبرو هستیم که بیشتر برای کاربریهای ساده و روزمره مناسب هستند. اما در نسخههای T این مسئله کاملاً فرق میکند و موبایلهای ردمی با پسوند T مشخصات فنی و دوربین بسیار باکیفیتتری را نسبت به نسخهی عادی خود دارند، البته در ازای این ویژگیها و مشخصات بهتر باید کمی سر کیسه را شل کنید و مبلغ بیشتری بپردازید.
نسخههای ردمی نوت هم اعضای دیگر خانواده گوشی های ردمی هستند. ردمی نوتها در مقایسه با مدلهای پایهی خود، یعنی ردمی، از مشخصات فنی بهتری بهره میبرند و نوع طراحی و کیفیت ساخت آنها متفاوت از هم است. مدلهای مختلف ردمی نوت به عنوان موبایلهایی اقتصادی و در عین حال قوی و با دوربینهای باکیفیت شناخته میشوند، به عنوان مثال ردمی نوت ۱۰ پرو که نسخه ارتقاءیافته ردمی نوت ۱۰ است، اولین موبایل اقتصادی مجهز به دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی در جهان بود. از جدیدترین و بهترین گوشی های میان رده شیائومی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
در سری و سری می، پسوندهای S و C هم در برخی مدلها وجود دارند که S به معنای برخورداری از مشخصات فنی بهتر است و در نسخهی C قیمت ارزانتر با مشخصات فنی و دوربین ضعیفتر موجود است.
بعد از ردمی، نوبت پوکو بود که از شیائومی جدا شود و به عنوان یک برند مستقل به تولید گوشی های پوکو با مشخصات سختافزاری قدرتمند و قیمت مناسب بپردازد. اولین محصول با نام پوکو، پوکو اف ۱ بود که در سال ۲۰۱۸ و قبل از اعلام استقلال پوکو از شیائومی رونمایی شد. شیائومی با تولید پوکو اف ۱ نشان داد که هدف اصلی آن از این سری موبایلها، تولید پرچمدارهایی با قیمت بسیار پایین است. پوکو اف ۱ در آن زمان جزو قویترین موبایلهای جهان بود که در مقایسه با همردههایش از لحاظ فنی، قیمت بسیار پایینی داشت که همین باعث محبوبیت و فروش فوقالعاده این گوشی شد.
سپس در فوریه سال ۲۰۲۰ و یک ماه بعد از جدا شدن برند پوکو از شیائومی، اولین گوشی مستقل این برند، پوکو ایکس ۲، عرضه شد که به نوعی نسخه باز تولید شده ردمی کی ۳۰ بود و آن موبایلی نبود که همه انتظارش را داشتند. پوکو برای جبران عملکرد ضعیف خود در رابطه با ایکس ۲، از پوکو اف ۲ پرو رونمایی کرد که علیرغم قیمت مناسبی که داشت، از تراشه اسنپدراگون ۸۶۵ که بهترین تراشه آن زمان بود بهره میبرد و رقیبی سرسخت و ارزان قیمت برای پرچمداران شرکتهای دیگر بود. البته باید به این نکته توجه داشت که گوشی های پوکو برای کاهش قیمت تمام شده، در مقایسه با سری می شیائومی یا پرچمداران دیگر از کیفیت ساخت پایینتری برخوردارند و مزیت رقابتی آنها فقط سختافزار قدرتمند در کنار قیمت پایین است.
پوکو چهار سری مختلف برای محصولات خود در نظر گرفته است. سری C که جدیدترین سری از محصولات برند شیائومی است، به عنوان موبایلهای پایینرده طبقهبندی میشود. سری M محصولات میانرده را شامل میشود. سری X هم نشاندهنده گوشیهای هوشمند بالاردهی پوکو است. در نهایت هم به سری F میرسیم که قدیمیترین گروه از محصولات پوکو است و پرچمداران این شرکت تحت این عنوان عرضه میشوند.
کمپانی بلک شارک هم از شرکتهای زیرمجموعه شیائومی است که به تولید پرچمدارهای مخصوص گیم اختصاص دارد. بلک شارک با تولید گوشیهای گیمینگ با قیمتهای بسیار مناسب، نسبت به دیگر رقبا سهم بازار بیشتری را داشته و به عنوان بزرگترین فروشنده و پیشرو در صنعت گوشی های مخصوص گیم شناخته میشود.
یکی از مهمترین عوامل جذابیت این گوشیهای گیمینگ، تنوع محصولات جانبیای است که کمپانی بلک شارک برای موبایلهای خود تولید میکند؛ مانند هدستهای مخصوص و یا قابهای خنککننده برای استفادههای طولانی مدت از گوشی، همچنین در آخرین مراسم رونمایی از گجتهای بلک شارک، شاهد معرفی پاوربانک جدید این شرکت با ظرفیت ۲۰ هزار میلیآمپر بودیم که با قیمت ۲۵ دلار روانه بازارها خواهد شد.
اولین مدل از این گوشیها در سال ۲۰۱۸ عرضه شده است و پس از آن در چهار نسل ادامه پیدا کرده است که بلک شارک ۴ و ۴ پرو در حال حاضر آخرین مدلهای تولید شده توسط این شرکت هستند.
شیائومی برای هر محدوده قیمتی، یک گوشی هوشمند دارد. این به کاربر اجازه میدهد با هر بودجهای که دارد بتواند صاحب یک گوشی اندرویدی شود. گوشیهای سری Mi و سری جدید Xiaomi پرچمداران این کمپانی هستند که قیمت بالاتری از دیگر گوشیهای این شرکت دارند.
گران قیمتترین گوشی حال حاضر این شرکت، Xiaomi 12 Pro نام دارد که در حدود 500 یورو قیمتش است.
این گوشی همچنین به لطف چیپست اسنپدراگون 8 نسل 1، اسپیکرهای استریو و دوربین سهگانه 50 مگاپیکسلی، قدرتمندترین گوشی حال حاضر کمپانی شیائومی نیز هست.
در میان محصولات برند اصلی شیائومی، گوشیهایی مثل شیائومی 11T وجود دارند که علیرغم امکانات جذابی مثل نمایشگر 120 هرتزی AMOLED، چیپست مدرن 6 نانومتری و دوربین 108 مگاپیکسلی، با قیمت کمتر 480 یورو ارائه میشود.
اما گوشیهای سری Poco و Redmi شیائومی ارزان قیمتتر هستند و تنوع بسیار زیادی دارند. به طور مثال گوشی ردمی نوت 11 پرو پلاس که ظاهری شبیه به آیفون 13 دارد با قیمت 260 یورو عرضه میشود، ردمی 10 قیمتی در حدود 180 یورو دارد و ردمی نوت 11 نیز با قیمت 140 یورو فروخته میشود. در بین گوشیهای سری Poco نیز میتوان به قیمت حدود 250 یورو برای گوشی پوکو X3 Pro، قیمت حدود 200 یورو برای پوکو M3 Pro و همچنین قیمت کمتر از 100 یورو برای گوشی اقتصادی پوکو C31 اشاره کرد.
اگر به دنبال خرید یک گوشی اندرویدی جدید هستید که ارزش قیمتی آن در برابر امکاناتی که در اختیار شما قرار میدهد بالا باشد، گوشی های شیائومی بهترین انتخاب برای شما هستند. به طور مثال حتی در گوشیهای اقتصادی این برند چینی که قیمتی کمتر از 300 یورو دارند هم میتوانید امکانات جذابی را مثل نمایشگر AMOLED، باتری غول پیکر با شارژدهی چند روزه و دوربینهای باکیفیت بیابید.
امکانات گوشیهای پرچمدار شیائومی که در رأس آنها شیائومی 12 پرو قرار دارد هم زبانزد است؛ به گونهای که در مقایسه شیائومی 12 پرو با گوشیهای آیفون 13 پرو، این پرچمدار شیائومی است که در بسیاری از موارد امتیازات بیشتری را کسب میکند و موفق به شکست آیفون محبوب اپل میشود.
هنگام خرید گوشی شیائومی چند فاکتور مهم را باید در نظر بگیرید.
شیائومی با توجه به هر نیازی، یک گوشی برای ارائه دارد. گوشیهای ارزان قیمت این شرکت ارزش خرید بسیار بالایی دارند، گوشیهای میانرده شیائومی نسبت به رقبای دیگر از نظر امکانات یک سر و گردن بالاتر هستند و گوشیهای پرچمدار این کمپانی نیز با هزینهای کمتر نسبت به آیفونهای اپل، امکانات بروز دنیای موبایل را در اختیار شما میگذارند.
یکی از فاکتورهای مهمی که باعث کاهش یا افزایش قیمت یک گوشی میشود، کیفیت ساخت آن است. شیائومی موفق شده علیرغم پایین نگه داشتن قیمت نهایی تولید، محصولاتی بسیار باکیفیت را تولید کند تا کاربر در طول استفاده از گوشی خود رضایتمندی کافی را از آن داشته باشد و برای انتخاب گوشی بعدی خود هم دوباره شیائومی را انتخاب کند.
این کیفیت ساخت بالا هم در گوشیهای میانرده و هم پرچمدار این کمپانی مشاهده میشود. به عنوان مثال گوشی اقتصادی ردمی نوت 10 لایت که در بازه قیمتی زیر 6 میلیون تومان قرار دارد، از قاب پشتی و جلویی شیشهای باکیفیتی استفاده میکند و محافظ توانمند Gorilla Glass 5 وظیفه دارد از آنها محافظت کند. این محصول همچنین پوشش ضد آب دارد تا در برابر پاشش آب مقاومت کند.
گرانترین گوشیهای این شرکت مثل شیائومی 11t Pro 5G نیز کیفیت ساخت مثال زدنی دارد و به یک قاب شیشهای پشتی مجهز است که با طراحی برس خورده، شیائومی آن را شبیه یک قاب فلزی درآورده است. این گوشی همچنین مثل آیفون 13 پرو مکس اپل به یک جفت اسپیکر استریو باکیفیت مجهز است و یک نمایشگر بسیار زیبا و باکیفیت 6.67 اینچی AMOLED با نرخ رفرش 120 هرتزی نیز در جلوی قاب آن حضور پیدا کرده است.
پاسخ ها