،این فناوری در سراسر ایالت کینگز کراس اجرا شده است. سخنگوی مربوطه در این رابطه اظهار کرده است که:«این دوربینها از چند روش تشخیصی و ردیابی شامل تشخیص چهره استفاده میکنند اما همچنین سیستمهای پیچیدهای برای حفظ حریم خصوصی عموم بهره دارند.»
گزارشها نشان میدهند که دولت انگلستان قصد دارد تا این فناوری را از کینگز کراس فراتر برده و در قدم بعدی ایالات کاناری وارف را نیز تحت پوشش قرار بدهد و بهاینترتیب چهرههای بیشتری شناسایی خواهند شد. تخمین زده میشود که روزانه 140 هزار نفر از جلوی این دوربینها عبور میکنند اما اطلاعات آنها تنها در مواقع خطر جدی استفاده میشود.
بر اساس مقررات عمومی حفاظت از داده اتحادیه اروپا هر کس که وارد ناحیه مجهز به فناوری تشخیص چهره شود باید برای استفاده از دادهاش اجازه بدهد اما هنوز نحوه کسب این اجازه مشخص نشده است. علاوه بر این پس از برگزیت، قوانین اتحادیه اروپا در دولت انگلستان لحاظ نخواهد شد و بهاینترتیب دولت بهراحتی میتواند از این اطلاعات کاربران بدون اجازه آنها استفاده کند.
البته ایالتهای کینگز کراس و کاناری وارف هر دو خصوصی هستند پس قوانین برای آنها ممکن است نسبت به ایالتهای دیگر انعطافپذیرتر باشد.
پاسخ ها