بنا به گزارش خبرگزاری اسپیس برجسته ترین اتفاقات جذاب فضایی در چند روز گذشته جهان که توجه بسیاری از اهالی رسانه و سایر اقشار مردمی را به خود جلب کرده است عبارتند از: گرفتن عکس سلفی در فضا، تهیه و درست کردن پیتزا در ایستگاه فضایی، رویت نوری عجیب در آسمان کشور نروژ، عکس پر حاشیه سیاهچاله Powehi و همچنین تصویر جدیدی از سطح کره ماه می باشد.
به گزارش سرویس اخبار فناوری اطلاعات ایران تک نیوز اتفافات جالب و قابل توجهی در چند روز اخیر در بستر فضایی دنیا رخ داده است که شاید بد نباشد در این مطلب بصورت کاملا اجمالی به بررسی تعدادی از برجسته ترین این وقایع بپردازییم. اولین خبر با مزه به سلفی گرفتن یک فضانورد از خود در فضا مربوط می شود که با افتادن تصویری از کره زمین بر روی کلاه فضانوری وی، حسابی در خبرگزاری های مختلف جهانی معروف شد. نام این فضانورد دیوید سنت ژاک (David Saint-Jacques)
خبر بعدی مربوط به درست کردن محبوب ترین فست فود دنیا؛ یعنی پیتزا در یک ایستگاه بین المللی فضایی بود که فضانوردان حاضر در این ایستگاه توانسته بودند بدون هیچگونه محدودیتی، انواع پیتزاها را درست کرده و یک شب به یاد ماندنی را برای خود در فضا و همچنین با اشتراک گذاشتن عکسی از ضیافت خود، ما را نیز در این جشن کوچک و خودمانی شان، همراه کردند. لازم به ذکر است تهیه پیتزا در تاریخ 5 آوریل سال 2019 اتفاق افتاده است.
اتفاق بعدی که هم به نوعی جذاب بود و هم سبب نگرانی برای برخی از ساکنان نروژ شده بود، ظهور یکسری نور رنگی و البته کاملا عجیب در تاریکی های شب آسمان این کشور بود که البته ناسا فورا برای جلوگیری از ایجاد شایعات و دامن زنی به نگرانی های مردم، بیانیه ای را صادر و پدیدار شدن این نورهای رنگی را مربوط به آزمایش موشکی Azure خطاب کرد و گفت که این موشک صرفا جهت تحلیل انواع بادهای خورشیدی پرتاب شده است و نور حاصله در آسمان نروژ نیز به دلیل آزادسازی دو گاز کاملا بی خطر در اتمسفر می باشد. همچنین ناسا افزوده برنامه موشکی Azure سبب تشکیل شقف های قطبی شده و گازهای منتشر شده از آن در ارتفاعات به حالت بخار در می آیند. این واقعه نیز در تاریخ 5 آوریل سال 2019 رخ داده است
اتفاقات دیگر به اصطلاح بولد شده فضایی در چند روز اخیر نیز مربوط به شکار تصویری از سیاهچاله مشهور به Powehi و گرفتن تصویری از فاصله 470 کیلومتری از سطح کره ماه توسط فضاپیمایی بی سرنشین به اسم Beresheet (بریشیت) است. ناگفته نماند که سیاهچاله Powehi در فاصله 55 میلیون سال نوری با ما قرار دارد و در کهکشان M87 واقع شده است.
پاسخ ها