بر اساس پتنتی که شیائومی در سازمان جهانی مالکیت فکری ثبت کرده، ظاهرا این شرکت چینی قصد دارد گوشی دارای پنل خورشیدی بسازد. این پتنت در ۲۷ ژوئیه ۲۰۱۸ ثبت شده و به تازگی خبر آن منتشر شده است. در این طرح، شاهد گوشی هوشمندی هستیم که از پنل خورشیدی یکپارچه بهره میبرد.
در پنل جلویی آن اثری از بریدگی نمایشگر، حفره یا مکانیسم پاپآپ برای دوربین سلفی نیست و به همین خاطر احتمالا مجهز به دوربین سلفی زیر نمایشگر خواهد بود. مدتی قبل، شیائومی ویدیویی از مدل اولیه چنین دوربینی را نمایش داد و در ضمن طبق این پتنت، گوشی مذکور مجهز به حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر است.
اگرچه پنل پشتی این گوشی دارای صفحه خورشیدی نسبتا بزرگی است، ولی در هر حال شاهد تعبیه دوربین دوگانه به همراه فلش LED هم هستیم. با بهرهگیری از پنل خورشیدی، این بخش میتواند انرژی کافی را در خود ذخیره کند تا در مواقع موردنیاز، انرژی گوشی را تامین کند. البته هنوز معلوم نیست که این پنل تا چه حد میتواند برای گوشی شیائومی انرژی ارائه کند.
شاید فکر کنید که چنین ایدهای بسیار عجیب و غریب است و تا حالا مورد استفاده قرار نگرفته، ولی باید بگوییم که در سال ۲۰۰۹ سامسونگ دو گوشی مجهز به این مشخصه را عرضه کرده است. سامسونگ Guru E1107 باید ساعتها در معرض نور خورشید قرار میگرفت تا بتواند برای ۵ تا ۱۰ دقیقه تماس تلفنی، انرژی ارائه کند. Guru E1107 برای کشورهای در حال توسعه که دسترسی زیادی به برق ندارند و مرتبا برق آنها قطع میشود، ساخته شد. سامسونگ Blue Earth S7550 هم به همراه پنل خورشیدی و باتری ۱۰۸۰ میلیآمپر ساعتی عرضه شد و یک ساعت نور خورشید، شارژ موردنیاز برای ۱۰ دقیقه تماس تلفنی را تامین میکرد.
همچنین در سال ۲۰۱۰ هم الجی یک کاور مخصوص برای گوشی Pop GD510 عرضه کرد که دارای پنل خورشیدی بود. با دریافت ۱۱ دقیقه نور خورشید، این کاور انرژی کافی برای ۳ دقیقه تماس تلفنی را تامین میکرد. مطمئنا طی ۹ سال گذشته، تکنولوژی پنلهای خورشیدی تا حد زیادی پیشرفت کرده است. در هر صورت باید ببینیم که آیا این پتنت شیائومی در حد یک طرح باقی میماند یا اینکه این شرکت چینی واقعا قصد دارد چنین گوشی هوشمندی را روانهی بازار کند.
پاسخ ها