taraznet2020

taraznet2020

خدمات شبکه ترازنت

خدمات شبکه کامپیوتری در تهران

شبکه‌های بی‌سیم شبکه‌های رایانه‌ای هستند که اتصال آن‌ها بدون کابل انجام می‌شود. استفاده از شبکه بی‌سیم شرکت‌ها را قادر می‌سازد تا از روند پرهزینه کابل‌کشی در ساختمان‌ها یا ارتباط تجهیزات مختلف جلوگیری کنند. اساس سیستم‌های بی‌سیم امواج رادیویی است و پیاده‌سازی آن‌ها در سطح لایه فیزیکی مدل OSI انجام می‌شود. شبکه بی‌سیم ساده‌ترین و مقرون‌به‌صرفه ترین راه برای راه اندازی شبکه اینترنت است. برای آشنایی بیشتر با شبکه وایرلس، مزایای آن و زیر ساخت‌های مورد نیاز شبکه وایرلس در ادامه با ما همراه باشید.

شبکه‌های بی‌سیم شبکه‌هایی هستند که امکان برقراری ارتباط بی‌سیم و بدون نیاز به کابل و اتصالات را برای چندین دستگاه فراهم می‌کنند. شبکه وایرلس یک ابزار فوق‌العاده مفید و مهم است و بسیاری از کسب‌وکارها، ارتباطات و سرگرمی‌های مدرن به آن وابسته‌اند.

بیشتر ما شبکه‌های بی‌سیم شخصی در خانه خود داریم، این بدان معناست که در هر زمان می‌توانیم از طریق چندین دستگاه به وب متصل شویم، یعنی درحالی‌که قادر به دریافت پیام‌های آنلاین از طریق تلفن همراه هستیم، ممکن است از رایانه در طبقه بالا برای انجام کار و پاسخ به ایمیل استفاده کنیم. همچنین به ما امکان برقراری ارتباط بین دستگاه‌های موجود در آن شبکه بی‌سیم را می‌دهد. به عنوان مثال، شما ممکن است یک عکس به رایانه خود در طبقه بالا ارسال کنید، یا ممکن است از تلفن خود رسانه را به تلویزیون خود منتقل کنید.

شبکه‌های بی‌سیم در طیف وسیعی از مشاغل و صنایع از اهمیت بالایی برخوردارند. شبکه‌های بی‌سیم برای برقراری ارتباط داخلی و راحت و تبادل اطلاعات به روشی ایمن و بی‌خطر برای بسیاری از شرکت‌ها بسیار مهم است. به همین ترتیب، شبکه‌های بی‌سیم در طیف وسیعی از مؤسسات و سازمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. بیمارستان‌ها از ارتباطات بی‌سیم برای برقراری ارتباط در اطراف بخش و مدیریت ابزارها و ماشین‌آلات مهم استفاده می‌کنند. مدارس و دانشکده‌ها از شبکه‌های بی‌سیم برای دانشجویان خود استفاده می‌کنند. پلیس، خطوط هوایی، دولت و … نیز به شبکه‌های بی‌سیم وابسته هستند.

زیر ساخت‌های مورد نیاز شبکه وایرلس چیست؟

 کارمندان شرکت‌ها به یک شبکه سریع و قابل اعتماد برای انجام کارها و وظایف روزمره نیاز دارند. به عبارت دقیق‌تر، داشتن زیرساخت‌های بی‌سیم مناسب به عنوان ستون فقرات برای عملکرد دارایی‌های فناوری اطلاعات، ارتباطات سازمانی و کل فعالیت‌های روزانه عمل می‌کند.

زیرساخت‌های شبکه‌های بی‌سیم به سه دسته سخت‌افزار، نرم‌افزار و خدمات تقسیم می‌شوند.

سخت‌افزار

مؤلفه سخت‌افزاری شبکه بی‌سیم از روترها، اکسس پوینت‌ها، سوئیچ‌ها و آداپتورها تشکیل شده است. همه در اتصال دارایی‌های IT به شبکه شما نقشی اساسی دارند تا بتوانند به سرعت و با اطمینان اطلاعات را جمع‌آوری و تبادل کنند. در ادامه هر یک از این تجهیزات را بیشتر معرفی می‌کنیم.

روترها:

از طریق روتر ها می‌توان چند شبکه مختلف را به یکدیگر متصل کرد. در نتیجه کامپیوترهای موجود در این شبکه‌ها نیز می‌توانند از طریق روتر به صورت اشتراکی از یک اتصال اینترنت استفاده کنند؛ به عبارت دیگر روتر ها به عنوان یک توزیع‌کننده عمل می‌کنند و با تجزیه و تحلیل داده‌های ارسال شده در شبکه بهترین مسیر را برای انتقال آن‌ها انتخاب می‌کند.

سوئیچ‌ها:

سوئیچ‌ها به‌عنوان یک کنترلر عمل کرده و کامپیوترها، چاپگرها و سرورها را در یک ساختمان به یکدیگر متصل می‌کند. در واقع سوئیچ‌ها امکان تبادل اطلاعات تجهیزات موجود در یک شبکه و همین‌طور شبکه‌های دیگر را با ایجاد شبکه‌ای از منابع اشتراکی، فراهم می‌کنند. 

اکسس پوینت‌ها:

 اکسس پوینت‌ها این امکان را به دستگاه‌ها می‌دهند تا بدون استفاده از کابل به شبکه وایرلس متصل شوند. درواقع اکسس پوینت‌ها به عنوان یک تقویت‌کننده برای شبکه شما عمل می‌کنند و پهنای باند را به گونه گسترش می‌دهند تا شبکه از دستگاه‌های بیشتری پشتیبانی کند و دستگاه‌ها بتوانند از مسافت‌های دورتر نیز به شبکه دسترسی داشته باشند.

آداپتورها:

آداپتورهای شبکه بی‌سیم مطمئناً همان چیزی است که شما در راه اندازی یک شبکه محلی (LAN) کوچک به آن نیاز خواهید داشت. این آداپتورها درون خود دارای یک فرستنده و گیرنده رادیویی هستند. هنگامی‌که هر دستگاهی در شبکه با یک آداپتور شبکه پیکربندی می‌شود، می‌توان از طریق آن‌ها ارتباط برقرار کرد.

نرم‌افزار

مؤلفه نرم‌افزار مغزی است که باعث عملکرد شبکه شما می‌شود. نرم‌افزار در یک شبکه محلی (LAN) شامل سیستم عامل (os)، فایروال‌ها و سایر ابزارهای مدیریت شبکه و امنیت است. سیستم عامل به عنوان هسته اصلی LAN عمل می‌کند و دستگاه‌ها، برنامه‌ها و اطلاعات در حال اجرا را در سراسر شبکه مدیریت می‌کند.

خدمات

شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات شبکه‌های کامپیوتری باید خدمات بی‌سیم گسترده‌ای از جمله بررسی سایت، نصب و آموزش، گزارش‌های تجزیه و تحلیل و بهینه‌سازی، طراحی شبکه و کابل‌کشی را ارائه دهند.

نحوه استقرار شبکه وایرلس

برای ایجاد شبکه وایرلس شما سه گزینه روش استقرار دارید: استقرار متمرکز، استقرار همگرا و استقرار مبتنی بر ابر. در ادامه هر یک از این روش‌ها را معرفی می‌کنیم تا بتوانید بهترین روش را متناسب با نیاز و کسب‌وکار خود انتخاب کنید.

1. استقرار متمرکز

استقرار متمرکز معمول‌ترین نوع سیستم شبکه وایرلس است که به‌طور سنتی در مجموعه‌هایی که ساختمان‌ها و شبکه‌ها در مجاورت یکدیگر هستند، استفاده می‌شود. این استقرار شبکه بی‌سیم را یکپارچه می‌کند که باعث راحتی بیشتر در ارتقا و بهبود عملکردهای پیشرفته بی‌سیم می‌شود. کنترلرها بر اساس خصوصیات مجموعه و ساختمان‌ها در نظر گرفته می‌شوند و در یک مکان متمرکز نصب می‌شوند.

2. استقرار همگرا

برای مجموعه‌های کوچک یا دفاتر شعبه، از استقرارهای همگرا استفاده می‌شود. این روش استقرار موجب هماهنگی و سازگاری در ارتباطات بی‌سیم و باسیم می‌شود. این استقرار ارتباطات باسیم و بی‌سیم در یک دستگاه شبکه مانند سوئیچ دسترسی را همگرا کرده و نقش دوگانه کنترل‌کننده بی‌سیم و سوئیچ را به‌طور همزمان ایفا می‌کند.

3. استقرار مبتنی بر ابر

این سیستم از ابر (cloud) برای مدیریت دستگاه‌های شبکه مستقر در مکان‌های مختلف استفاده می‌کند. این راه حل به دستگاه‌های مدیریت ابری Cisco Meraki نیاز دارد این دستگاه‌ها از طریق داشبورد خود دید کاملی از شبکه را فراهم می‌کنند.

مزایای استفاده از شبکه وایرلس

کسب‌وکارها می‌توانند با استفاده از شبکه‌های وایرلس از مزایای زیادی بهره‌مند شوند، از جمله:

راحتی: به منابع شبکه از هر نقطه در محدوده پوشش شبکه وایرلس یا از هر نقطه Wi – Fi دسترسی دارید.

تحرک: شما با استفاده از شبکه وایرلس برخلاف شبکه‌های سیمی با یک اتصال سیمی به میز خود وابسته نیستید. شما و کارمندان می‌توانید به‌طور آنلاین در جلسات کنفرانس شرکت کنید.

بهره‌وری: دسترسی بی‌سیم به اینترنت، برنامه‌های کاربردی و منابع کلیدی شرکت به کارکنانتان کمک می‌کند تا کارها را راحت انجام دهند در نتیجه کار تیمی نیز در شرکت شما بهتر می‌شود.

تنظیمات آسان: شما مجبور به کابل‌کشی نیستید، بنابراین نصب می‌تواند سریع و مقرون‌به‌صرفه باشد.

افزایش ارتقا پذیری: شما می‌توانید به راحتی شبکه‌های بی‌سیم را با تجهیزات موجود گسترش دهید، درحالی‌که یک شبکه سیمی ممکن است به سیم‌کشی اضافی نیاز داشته باشد.

امنیت: پیشرفت در شبکه‌های بی‌سیم، حمایت‌های امنیتی قوی را فراهم می‌کند.

کاهش هزینه‌ها: از آنجا که شبکه‌های بی‌سیم هزینه‌های سیم‌کشی را حذف یا کاهش می‌دهند، نسبت به شبکه‌های سیمی مقرون‌به‌صرفه ترند.

خدمات شبکه کامپیوتری در تهران

چگونه دستگاه‌های بی‌سیم به شبکه وایرلس متصل می‌شوند؟

یک دستگاه Wi – Fi می‌تواند زمانی که در محدوده روتر بی‌سیم است، به شبکه متصل شود. اگر شما امنیت بی‌سیم را در شبکه خود دارید، پس باید گذرواژه شبکه را روی هر وسیله‌ای که می‌خواهید به شبکه بی‌سیم خود متصل کنید وارد کنید. بعد از آن، دستگاه به‌طور بی‌سیم به روتر متصل خواهد شد (و هر بار لازم نیست گذرواژه را مجدداً وارد کنید).

taraznet2020
taraznet2020 خدمات شبکه ترازنت

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋