Tannaz

Tannaz

نویسنده

چگونه بهترین فر توکار را بخریم؟

راهنمای خرید ما نحوه انتخاب و خرید فر توکار را توضیح می دهد  و از فری که غذای شما را می سوزاند اجتناب کنید. یک اجاق خوب باید یک دهه یا بیشتر دوام بیاورد، بنابراین بهتر است فری را انتخاب کنید که با نیازهای آشپزی شما مطابقت داشته باشد. اجاق‌های مدرن می‌توانند شامل مجموعه‌ای از ویژگی‌های پیشرفته باشند. اما اگر اصول اولیه را به درستی درک نکنید، می‌توانید به یکی از آنها دست پیدا کنید که دیر گرم می‌شود یا به‌طور یکنواخت پخته می‌شود. بهترین فرهای اشپزخانه به سرعت تا دمای مناسب گرم می شوند و حرارت را به طور یکنواخت در سراسر فر پخش می کنند.

 

انواع فر توکار

یکی از اولین تصمیماتی که باید بگیرید این است که آیا یک اجاق گاز کافی است یا بهتر است با یک فر.

 

فر توکار تک

 

در حالی که فر توکار برقی  فقط یک فر برای پخت، کباب کردن و گریل کردن دارند، معمولاً فضای کافی برای پختن بیشتر چیزها وجود دارد. مدل‌های مجرد حدود ۶۰ سانتی‌متر قد دارند و می‌توانند تقریباً در هر جای آشپزخانه شما، مانند زیر پیشخوان یا کابینت هم سطح چشم قرار بگیرند.

مزایا اجاق های یک نفره بیشتری نسبت به هر نوع دیگری در مغازه ها پیدا خواهید کرد، به خصوص اگر به سراغ خرید آنلاین فر توکار برقی بروید، و فر در مدل تکی بزرگتر از هر یک از اجاق های دونفره است.

معایب  فقط داشتن یک اجاق برای پخت و پز برای برخی محدودیت خواهد بود، به خصوص اگر به دنبال پخت و پز و کباب کردن همزمان هستید، یا اگر کارهای زیادی برای پخت و پز دارید.

فر توکار دوبل

 

وجود دو فر گزینه های بیشتری برای آشپزی در اختیار شما قرار می دهد. همیشه یک گریل در فر کوچکتر بالا وجود خواهد داشت و در مدل های با مشخصات بالاتر، گاهی اوقات در فر اصلی نیز یکی از آن ها را خواهید یافت. فرهای دوتایی حدود 90 سانتی متر ارتفاع دارند و باید در کابینت ها در سطح چشم قرار گیرند.

مزایا: می توانید از گریل در فر بالا استفاده کنید و همزمان در فر اصلی بپزید. یا می توانید دو فر را به طور همزمان در حرکت داشته باشید و غذاهایی را بپزید که به دماهای متفاوتی نیاز دارند.

معایب:  فضای بیشتری را در آشپزخانه شما نسبت به یک اجاق گاز اشغال می کند و مدل های کمتری برای انتخاب وجود دارد.

 

اجاق توکار تک فشرده

 

یک اجاق جمع و جور کوچکتر از یک فر است و تنها 45 سانتی متر ارتفاع دارد. اندازه آن تقریباً به اندازه یک مایکروویو بزرگ داخلی است. اجاق های فشرده معمولا با یک گریل در داخل محفظه فر عرضه می شوند. همچنین می‌توانید اجاق‌های بخار جمع و جور بخرید، اگرچه بیشتر به‌عنوان یک گزینه اضافی برای پخت و پز استفاده می‌شوند تا اجاق اصلی خانواده.

مزایا:  اگر فضا در آشپزخانه شما عالی باشد، گزینه خوبی است.

معایب: مزیت  اندازه جمع و جور آن این است که فضای زیادی در داخل آن وجود ندارد، بنابراین برنامه ریزی نکنید که شام ​​کریسمس را برای جمعیت در یک اجاق فشرده بپزید.

اجاق زیر دوبل

 

اگر به انعطاف پذیری دو اجاق گاز نیاز دارید اما فضای آشپزخانه محدود است، یک فر دو نفره می تواند بهترین گزینه برای شما باشد. اجاق‌های دوتایی زیر 72 سانتی‌متر ارتفاع دارند و می‌توانند در یک واحد زیر پیشخوان قرار بگیرند یا در سطح چشم قرار گیرند.

مزایا:  شما هنوز دو اجاق دارید، اما بدون اشغال فضای اضافی یک فر دو نفره با اندازه کامل.

معایب:  اجاق های دوتایی ممکن است کوچکتر از آن چیزی باشند که انتظار دارید، به خصوص فر اصلی. این به این دلیل است که سازنده دو اجاق را در فضایی به اندازه 12 سانتی متر بلندتر از یک فر نصب کرده است.

فر توکار و گریل

اگر یک فر بخرید، در همان محفظه یک گریل نیز خواهد داشت. این بدان معنی است که شما نمی توانید همزمان با کباب کردن پخت کنید.

با این حال، اگر به سراغ اجاق دو نفره یا اجاق گاز ایستاده می روید، این گزینه وجود دارد که هر دو را همزمان انجام دهید. برخی از اجاق های دوتایی حتی در هر محفظه فر یک گریل دارند.

 

فر توکار و مایکروفر

مایکروویوهای ترکیبی اجاق‌های مایکروویو بزرگ‌تر از حد متوسط ​​هستند که می‌توانند با کانوکشن نیز پخته شوند و دارای گریل باشند. برخی از مایکروویوهای ترکیبی به جای ایستاده داخلی ساخته شده اند، بنابراین ظاهری آراسته تر و شبیه اجاق گاز نسبت به مایکروویو معمولی دارند. اگر مرتباً فضای اجاق‌تان کم است، می‌توانید یکی از اینها را بخرید، زیرا یک محفظه اضافی برای آشپزی در اختیار شما قرار می‌دهد.

فرهای برقی در مقابل گاز

کوره های برقی

اینها تا حد زیادی محبوب ترین فرها هستند. همانند اجاق های گازی، اکثر اجاق های برقی نیز باید توسط متخصص نصب شوند. شما هنوز با مدل هایی روبرو می شوید که به سادگی می توان آنها را به برق متصل کرد، اما این مدل ها نسبتاً کم هستند.

به طور کلی، فرهای برقی در آزمایشات ما بهتر عمل می کنند. اینکه چگونه گرما از طریق حفره فر توزیع می‌شود، یک پیش‌بینی‌کننده مهم نتایج قابل اعتماد پخت است – و ما دریافتیم که بهترین اجاق‌های برقی در پخش یکنواخت گرما، بهترین مدل‌های گازی را شکست می‌دهند.

فرهای توکار معمولاً عملکرد گریل نیز دارند. باز هم، کوره های برقی در آزمایش های ما بهتر از کوره های گازی عمل می کنند. بهترین حرارت را به طور یکنواخت به بیش از 90 درصد از تابه گریل زیر پخش کنید.

مزایا: مزیت پخت و پز با اجاق برقی، به خصوص اجاق با فن، این است که گرما در اطراف فر پخش می شود. اجاق های برقی نیز تمایل دارند دمای دقیق تری نسبت به مدل های گازی داشته باشند. همچنین گزینه های زیادی برای انتخاب وجود دارد – شما در مغازه ها بیشتر از هر نوع اجاق برقی تکی خواهید یافت.

معایب:  اجاق‌های برقی گران‌تر هستند.

 

فرهای گازی

اجاق گازی توکار بسیار کمتری نسبت به مدل های برقی در بازار وجود دارد، اما همچنان می توانید اجاق های خوب را پیدا کنید. کوره های گازی نیز می توانند ارزان تر باشند و کار کنند. بنابراین اگر گاز نصب کرده‌اید و نمی‌خواهید دردسر و هزینه برق‌روی را تحمل کنید، ناامید نشوید.

مزایا: گاز ارزان ترین سوخت برای پخت و پز است، بنابراین اگر به این روش آشپزی کنید قطعا در هزینه خود صرفه جویی خواهید کرد. اما صرفه جویی زیاد نیست - حدود 25 پوند تفاوت سالانه بین ارزان ترین اجاق گازی و یک اجاق برقی متوسط ​​وجود دارد.

معایب:  اجاق های توکار گاز به اندازه مدل های برقی در پخش یکنواخت گرما در اطراف اجاق موثر نیستند.

پخت و پز معمولی، فن یا چند منظوره؟

روش های مختلفی وجود دارد که اجاق گاز می تواند گرما را تامین کند، و به درک معنی این موارد کمک می کند تا بتوانید گزینه مناسب را برای خود انتخاب کنید.

فرهای معمولی

یک اجاق معمولی و استاندارد گرما را از دو عنصر گرمایشی تامین می کند: یکی به سمت بالای فر و دیگری نزدیک پایه. این می تواند باعث ایجاد لکه های گرم و سرد شود و غذاهایی که در بالای فر قرار می گیرند سریعتر از غذاهای نزدیک به ته پخت می شوند.

پخت و پز معمولی گاهی اوقات می تواند با استفاده از اجاق با فن برتری داشته باشد. کیک‌ها، سوفله‌ها و فلان‌ها فقط با حرارت بالا و پایین، بهتر عمل می‌کنند و هر مایعی که می‌خواهید به آرامی بپزید، مانند کاسرول، هیچ مزیت خاصی از فن‌پزی ندارد.

فرهای فن دار

اکثر اجاق های برقی دارای فن هستند که به توزیع یکنواخت گرما کمک می کند. برخی از اجاق‌های گازی نیز می‌توانند به کمک فن باشند. اجاق های فن دار واقعی دارای یک عنصر گرم کننده در اطراف فن هستند، در حالی که اجاق های فن دار در اصل یک اجاق معمولی (دو عنصر گرمایشی) با یک فن در پشت استغذا در فر فن دار سریعتر پخته می شود، زیرا هوای گرم دائماً در اطراف حفره حرکت می کند. همچنین باید دمای پخت را کاهش دهید.

20%

مقداری که اگر با پنکه آشپزی می کنید می توانید دما را تا اندازه ای کاهش دهید

در فرهای دو نفره، اجاق اصلی بزرگتر معمولاً دارای فن است و دیگری به عنوان فر معمولی عمل می کند، بنابراین می توانید گزینه ای را انتخاب کنید که بیشتر با غذای شما مطابقت دارد.

فرهای چند منظوره

اجاق های چند منظوره معمولاً شامل حرارت بالا و پایین، گریل و فن هستند. آنها به شما اجازه می دهند با این منابع گرما به طور مستقل یا ترکیبی آشپزی کنید. بنابراین می‌توانید از حرارت بالا استفاده کنید تا لازانیا در هنگام پخت کمی قهوه‌ای رنگ شود، یا از حرارت پایین فقط برای پیتزا یا کیش استفاده کنید تا پایه ترد عالی داشته باشید.

فرهای چند منظوره اغلب دارای تنظیمات یخ زدایی نیز هستند. برخی از مدل ها فقط از فن برای جابجایی هوای گرم نشده به اطراف استفاده می کنند، در حالی که برخی دیگر به طور همزمان کمی گرمای پایین را ارائه می دهند. در هر صورت، کار بسیار سریعتر از یخ زدایی در یخچال انجام می شود.

فرهای چند منظوره به طور فزاینده ای رایج می شوند. آنها می توانند گزینه های پخت و پز انعطاف پذیرتری را ارائه دهند، اما مطمئن شوید که استفاده از آنها چقدر آسان است، زیرا گزینه های بیشتر به معنای کنترل های بالقوه گیج کننده است.

آیا فرهای توکار اندازه استاندارد دارند؟

 

نه، هر چهار نوع فر توکار حدود 60 سانتی متر عرض دارند، اما ارتفاع آنها متفاوت است.

W 60cm x H 90cm -  اجاق های دوتایی تمام قد  معمولاً در سطح چشم قرار می گیرند و ورود و خروج غذا را آسان تر می کنند.

W 60cm x H 70cm  -  اجاق های دوتایی توکار برای قرار دادن زیر اجاق گاز یا میز کار آشپزخانه طراحی شده اند.

W 60cm x H 60cm - فرهای تکی  انعطاف پذیرتر هستند و می توانند زیر اجاق گاز یا در سطح چشم قرار بگیرند.

W 60cm x H 45cm - فرهای جمع و جور برای فضاهای نشیمن کوچکتر یا به عنوان بخشی از چیدمان در کنار یا بالای یک اجاق مناسب هستند.

ظرفیت استاندارد فر چقدر است؟

ظرفیت فر اعلام شده می تواند بین 51 تا 76 لیتر باشد.

ظرفیت متوسط ​​یک فر 64 لیتر است.

متوسط ​​ظرفیت فر دو نفره برای فر اصلی 62 لیتر و برای فر کوچکتر 35 لیتر است.

موقعیت چیدمان و قفسه نیز بر میزان قرارگیری شما در فر تأثیر می گذارد.

چگونه بهترین مارک فر توکار را انتخاب کنم؟

برخی از مارک های فر به دلیل خوب بودن برای یک کار خاص یا به ویژه قابل اعتماد بودن شهرت دارند. به عنوان مثال، ویژگی های فر توکار داتیس باعث شده است که آن‌هاا به انتخابی محبوب در میان نانوایان مشتاق تبدیل شوند. اما آیا شهرت آنها شایسته است؟ علاوه بر انتخاب فری که با نیازهای شما مطابقت داشته باشد و اصول اولیه را به خوبی انجام دهد، ارزش این را دارد که بررسی کنید که برندی که انتخاب می‌کنید سابقه خوبی برای این نوع محصول از نظر قابلیت اطمینان و رضایت مشتری داشته باشد.

Tannaz
Tannaz نویسنده

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋