درب حیاط، نقطه کانونی ساختمان می باشد. دربفلزی حیاط یکی از عوامل موثر در زیبایی ساختمان محسوب می شود، همچنین علاوه بر زیبایی، در تامین امنیت ساختمان و افزایش ارزش ساختمان به شدت موثر می باشد. درب های فلزی دیگری چون درب فلزی پارکینگ، درب فلزی ویلا و … در امنیت و ارزش ساختمان دخیل است. یکی از بهترین و موثر ترین راه کار های برای مدرن سازی ظاهر ساختمان ها و یا نمای بیرونی ساختمان استفاده از درب های فلزی حیاط می باشد. درب فلزی حیاط بسیار متنوع می باشد. در ادامه قصد داریم به بررسی انواع درب های حیاط، ابعاد استاندارد آن، وزن آن، جنس درب حیاط و رنگ آن ها و … بپردازیم.
در این قسمت به بررسی انواع درب های ورودی ، درب های ویلایی و درب های حیاط و … که با خلاقیت و مدل ها زیبا تولید شده اند می پردازیم. قبل از هر چیز باید بدانید که انتخاب درب باید با سبک طراحی ساختمان هماهنگ باشد. اگر درب انتخابی شما یکی از بهترین درب ها و با کیفیت ترین درب ها باشد، در صورتی که با سبک طراحی ساختمان هماهنگ نباشد، در زیبایی و ارزش ساختمان تاثیر منفی خواهد داشت.
در طراحی و ساخت انواع ساختمان ها به ویژه ساختمان های مسکونی عموما دو نوع درب درب نفر رو و ماشین رو تعبیه شده است که هر کدام ویژگی ها و مشخصات منحصر به فردی دارند. درب های ماشین رو، درب هایی می باشند که برای ورود و یا خروج ماشین ها به داخل ساختمان استفاده می شود، اما درب های نفر رو برای ورود و خروج افراد به داخل ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد. امکان سفارشی سازی هر کدام از درب ها وجود دارد.
درب های نفررو دارای ابعاد و ون های استاندارد می باشند. اندازه استاندارد ارتفاع درب های نفر رو بین 235 سانتی متر تا 245 سانتی متر می باشد، اما ابعاد استاندارد آن ها حدودا 115 تا 125 می باشد. لام به ذکر است که وزن آن تقریبا 200 کیلوگرم خواهد بود. وزن درب های ماشین رو حدود 600 کیلوگرم خواهد بود. ناگفته نماند که وزن درب های نامبرده به طرح و یا مدل آن ها بستگی دارد.
عوامل مختلفی در قیمت نهایی درب فلزی حیاط موثر می باشد که یکی از مهم ترین آن ها، نوع طرح و یا نقشه درب انتخابی می باشد. هر چه طرح درب ها ساده تر باشد، قیمت نهایی درب کمتر می باشد زیرا وقت کمتری جهت ساخت و پردازش آن، نیاز است، در غیر این صورت وقت بیشتری برای پردازش و اجرای درب نیاز می باشد. طرح و یا نقشه های پیچیده به طرح های فرفورژه و کنگره معروف می باشند. به عنوان مثال دستمزد ساخت درب فلزی حیاط با طرح ساده حدود 6 هزار تومان اما دستمزد ساخت درب فلزی فرفورژه بین 8 تا 20 هزار تومان می باشد. در نتیجه یکی از عوامل بسیار مهم طرح و یا مدل درب حیاط می باشد.
ذهن اکثر افراد با شنیدن کلمه درب ورودی ساختمان، ناخودآگاه به سمت درب فلزی حیاط و یا همان درب های آهنی هدایت می شود. زیرا متریال فلز در درب های ورودی مرسوم تر می باشد. اما درب فلزی حیاط مزایا و معایبی دارد می توان به موارد زیر اشاره کرد.
از مزایای درب فلـزی حیاط می توان به استحکام بسیار بالای آن ها اشاره کرد. در حقیقت در تولید این نوع درب ها از متریال آهن استفاده شده است که در مقاومت درب تاثیر مثبت دارد، همچنین امکان سفارشی سازی این نوع درب ها وجود دارد. از معایب درب فلزی حیاط می توان به وزن نسبتا سنگین آن اشاره کرد. در نتیجه سنگین بودن درب ها باعث می شود تا نصب آن ها کار دشواری شود. از دیگر معایب این درب می توان به نگ دن آن اشاره کرد. در حقیقت اگر عمل رنگ کردن درب ها به خوبی انجام نشود امکان زنگ زدگی آن ها وجود خواهد داشت.
پاسخ ها