در واقع حفاظ شاخ گوزنی را می توان یک ترکیب از قطعات فلزی میلگرد برنده و تیز تعریف نمود که با جوشکاری فلزات به هم متصل شده اند. این نوع طراحی حفاظ برای رسیدن به بیشترین ایمنی و استحکام است که با طرح های ویژه جلوه های خاصی را همراه با ایمنی بالا دارد .
حفاظ شاخ گوزنی و انواع آن ایمن ترین نوع حفاظ روی دیوار است. شما برای محل زندگی یا کار خود به دنبال حفاظی هستید که احتمالا به اندازه ساختمان شما عمر خواهد کرد. حفاظی که با امنیت جان و مال شما و خانواده تان سروکار دارد.
حفاظ شاخ گوزنی جزو حفاظ های نسل جدید به شمار میرود و دقیقاً به این شکل، قدمت چندانی ندارد. طراحی این حفاظ به گونه ای می باشد که الهام گرفته از شاخ گوزن می باشد و بیشتر برای منازل و ساختمانهایی که دارای فضاهای باز مانند حیاط ، بالکن یا حیاط خلوت ویلایی میباشند به کار میرود.
ارتفاع این نوع از حفاظ ۵۰ تا ۱۵۰ سانتی متر است.
برای جوشکاری و نصب حفاظ نرده شاخ گوزنی ، شاخک های حفاظ به روش جوشکاری دوطرفه و الکترود مخصوص این نوع حفاظ استفاده می شود.
مقطع برش پیکان های حفاظ ۲ الی ۴ سانتی متر است .لازم است برای ساخت از میلگرد ۱۰ استفاده شود.
حفاظ نرده شاخ گوزنی به گونه ای می باشد که حتی اگر سارقان حرفه ای باشند ولی با استناد به نوک تیز و برنده بودن میلگرد استفاده شده در ساخت این حفاظ، امکان رد شدن از حفاظ به هیچ وجه امکان پذیر نمی باشد .
یکی از محاسن شرکت آهن فراز در ساخت این نوع حفاظ از فولاد با کربن بالا و میلگردهای ۱۰ استفاده میشود و قابلیت نصب در هر نوع دیواری را دارا می باشد.
نحوه ساخت حفاظ شاخ گوزنی از مواردی است که شما بعنوان مشتری قبل از خرید باید یک سری اطلاعات کلی درباره آن داشته باشید تا بتوانید هنگام سفارش با توجه به این اطلاعات، بهترین و با کیفیت ترین نرده را برای محافظت از دیوار های خود انتخاب و خریداری نمایید.
حفاظ شاخ گوزنی از اتصال تعدادی میلگرد یا پروفیل آهنی بریده شده با نوک تیز به یکدیگر و در نهایت به سازه اصلی میباشد. این میلگرد ها با اندازه استاندارد و دقیق بریده شده و با استفاده از جوش co2 که البته برخی تولید کننده ها به دلیل اینکه هزینه کار برایشان کمتر شود از جوش الکترود استفاده میکنند، به میلگرد بزرگتر که سازه اصلی حفاظ را تشکیل میدهد متصل خواهند شد.
پس از اتمام مراحل اتصال و جوشکاری، حفاظ به قسمت شست و شو میرود تا گرد و خاک آهن از روی بدنه آن بصورت کامل پاک شود تا هنگام رنگ کاری مشکلی از نظر ظاهری پیش نیاید. در انتها حفاظ به بخش رنگ کاری رفته و رنگ دلخواه مشتری که هم میتواند رنگ روغنی باشد و هم رنگ کوره ای الکترواستاتیک به نرده اضافه میشود.
این نوع حفاظ ها دزد گیری مناسب میباشد و هم اکنون برای امنیت تمام مراکز تفریحی، مراکز اداری و تجاری از حفاظ های مانند فنس های برقی، قفل الکترونیک، دوربین مداربسته (حفاظ نا محسوس و قابل رویت) انواع حفاظ ساختمان که دارای نوک های تیز و برنده می باشند. مانند حفـاظ لیلیومی، حفـاظ سر نیزه ای،حفـاظ بوته ای، حفـاظ شاخ گوزنی و … استفاده میشود.
امنیت و ایمنی بسیار بالایی که با استفاده از این روش ایجاد خواهد شد در مقایسه با هزینه ای که از شما درخواست می گردد بسیار ارزشمند بوده و برای افزایش امنیت از این روش با اطمینان کامل استفاده نمایید. بعد از جوشکاری اینکه نرده ی دیوار آماده شده است باید رنگ آمیزی شود. معمولا اندازه نرده هایی که به عنوان حفاظ ساخته و تولید می شود پروسه های زیاد و طولانی را طی می کنند به دلیل اینکه هزینه های پیشنهادی برای آنها بیشتر باشد.
جوش این حفاظ نیز به دو روش انجام میشود: 1) جوشکاری الکترود 2) جوش تحت گاز co2
روش قدیمی جوشکاری که با اتصال شکننده و ضعیف پس از مدتی در اثر ضربه یا پوسیدگی میشکند. در این روش با اتصال الکترود به محل جوشکاری، پیوند ایجاد میشود و بر روی آن زائده ای تشکیل میشود که اصطلاحا گل جوش نامیده میشود. این گل جوش باید توسط جوشکار یا با فرز کاری برطرف شود ولی این کار هیچگاه در ساخت حفاظ شاخ گوزنی به دلیل تعداد بالای نقاط جوش (بیش از 230 اتصال در هر متر) عملا غیرممکن است! به همین دلیل این زائده خود یکی از معیاب بزرگ جوشکاری الکترود است که در طول زمان باعث پوسیدگی و سست شدن نقطه اتصال میشود.
از طرفی پس از رنگ کاری، در اثر ضربه در حین بارگیری و تخلیه یا نصب حفاظ، این گل جوش کنده میشود و باعث از بین رفتن رنگ در آن نقطه میشود که به زیبایی کار نیز صدمه میزند و پس از مدتی نیز باعث خوردگی فلز و زنگ زده شدن آن میشود. همچنین اگر جوشکار از مهارت کافی برخوردار نباشد و نیروی مناسبی را در هنگام اتصال الکتروداستفاده نکند باعث ایجاد اتصال ضعیف میشود که به راحتی شکسته میشود.
یکی از بزرگترین معایب جوشکاری الکترود این است که در هنگام ایجاد اتصال جوشکاری، هوا با جوش ترکیب میشود و با نفوذ هوا به داخل محل جوش، باعث ایجاد خلا میشود(اصطلاحا کرم خوردگی جوش نامیده میشود.)که باعث ایجاد جوش ناقص و شکننده میشود.
در جوشکاری co2 این نقیصه برطرف شده و در هر بار اتصال برای جوشکاری، گاز co2 مانع نفوذ هوا به نقطه جوش میشود و درنتیجه اتصال کامل و جوش محکمتری نسبت به الکترود خواهیم داشت. این اتصال آنقدر قوی است که حتی میتوان از جوش co2 برای اتصال آلیاژ چدن به فلز هم استفاده کرد. در حالیکه با جوش الکترود این کار امکان پذیر نمی باشد.
پاسخ ها