کرپ ساز صنعتی یا پنکیک ساز یکی از دستگاه هایی است که می توانید از آن در مکان های مختلفی مانند کافی شاپ ها استفاده کنید که با استفاده از آن می توانید انواع کرپ های خوشمزه و پنکیک تهیه کنید. کرپ یک نوع نان نازک است که می توانید آن را به همراه مواد غذایی دیگر مانند میوه و شکلات به عنوان میان وعده و یا یک وعده اصلی سرو کنید. درست کردن کرپ ها با ظاهری زیبا و مناسب می تواند کار سختی برای افراد تازه کار باشد و نیاز به تمرین زیادی دارد اما استفاده از دستگاه کرپ ساز صنعتی می تواند باعث بالا رفتن سرعت و راندمان کار شما شده و کمک کند تا به کافی شاپ یا رستوران خود رونق ببخشید. برخی افراد ممکن است این دستگاه را با دستگاه وافل ساز صنعتی اشتباه بگیرند اما باید به اطلاع شما عزیزان برسانیم که کرپ ساز دستگاهی با ظاهر و عملکرد متفاوت است.
محدوده دمایی کرپ ساز، که یک مشخصه بسیار مهم آن به شمار میرود، معمولاً در بازه ۱۲۰ تا ۵۷۵ درجه فارنهایت است. لذا در زمان خرید دستگاه کرپ ساز (به ویژه کرپ سازهای صنعتی) روی دستگاههایی تمرکز داشته باشید که از بازه دمایی گستردهتری برخوردارند.
گذشته از کرپ سازهای دستی و اتوماتیک، که در بالا اشاره شدند، یک طبقهبندی دیگر از انواع کرپ ساز وجود دارد که به این صورت است:
یکی از مزیت های دستگاه کرپ ساز برقی این است که می توانید آن را به آسانی با خود از مکانی به مکانی دیگر حمل کنید، این دستگاه بازدهی بالایی دارد و در طولانی مدت می تواند از نظر اقتصادی برای شما مناسب و به صرفه باشد. با این حال این دستگاه نیز دارای معایبی می باشد که یکی از آنها این است که ممکن است خیلی دیر گرم شود و نتوانید خیلی سریع از آن استفاده کنید.
دستگاه کرپ ساز گازی یا پنکیک ساز گازی اما می تواند با سرعت بالاتری گرم شود تا بتوانید به این صورت بلافاصله از آن استفاده کنید اما از معایب آن باید به این موضوع اشاره کنیم که باید به گاز لوله کشی متصل باشد.
شما پیش از خرید دستگاه کرپ ساز، باید مشخص کنید که قصد خرید چه نوع کرپ سازی را دارید. برای این منظور باید با ویژگیها و از جمله مزیتها و معایب هر یک از انواع کرپ ساز آشنا شوید.
عملکرد هر دو دستگاه کرپ ساز گازی و برقی مشابه هم است و هیچگونه تفاوتی در محصول تولیدی آنها وجود ندارد. ولی در عین حال به این نکات توجه داشته باشید که دستگاههای کرپ ساز برقی برای مصارف طولانی از توجیه اقتصادی و مصرف انرژی مقرون به صرفهای برخوردارند؛ ضمن آنکه با کشیدن دو شاخ آنها از برق، میتوانید به راحتی آنها را انتقال دهید و در هر کجا که برق وجود داشته باشد (که معمولاً وجود دارد) میتوانید از آن استفاده کنید.
از سوی دیگر، کرپسازهای گازی نیاز به منبع گاز دارند و باید از لوله کشی شهری یا کپسول گاز مایع برخوردار باشند.
اما توجه داشته باشید که کرپساز گازی خیلی سریع گرم و آماده پخت کرپ میشود و در یک مدت زمان کوتاه میتوانید با ریختن خمیر کرپ بر روی صفحه داغ کرپ ساز، کار خود را آغاز کنید و مشتری را خیلی معطل نسازید.
به لحاظ گستره کاربردی کرپ سازها، یک طبقه بندی دیگر نیز از انواع کرپ ساز در اختیار داریم که به این صورت است:
کرپ ساز خانگی
کرپ ساز صنعتی
جالب است بدانید که کرپ سازها از یک طبقه بندی دیگری نیز برخوردارند که این طبقه بندی بر اساس تک صفحه بودن یا چند صفحه بودن میباشد. انتخاب تعداد صفحات و ابعاد آنها در اختیار خود شما است. اما کرپ سازهای تک صفحه برای مصارف تجاری مناسب نیستند و برای مصارف خانگی مناسب میباشند.
پاسخ ها