سینا ناجی

سینا ناجی

علاقمند به موسیقی و کوهنوری، گیمر
توسط ۳ نفر دنبال می شود

توسعه ربات های انسان نما مجهز به هوش مصنوعی

توسعه روبات‌های انسان‌نما مجهز به هوش مصنوعی



روبات‌های انسان‌نما،اخبار علمی،خبرهای علمی

شرکت تسلا یک شرکت خودروسازی چندملیتی آمریکایی است که در زمینه طراحی، توسعه فناوری و تولید خودروهای برقی و قطعات موردنیاز خودروها و قطارهای برقی فعالیت می‌کند. این شرکت همچنین تولیدکننده ربات‌های انسان‌نما نیز هست که به‌زودی آنها را به بازار عرضه خواهد کرد.

به گزارش همشهری آنلاین، تسلا سازنده خودروهای الکتریکی از سال آینده تولید و استفاده از ربات‌های انسان‌نما را آغاز خواهد کرد.

 

ایلان ماسک رئیس شرکت تسلا اعلام کرده این روبات‌ها ابتدا توسط تسلا مورداستفاده قرار می‌گیرد و پس از آن فروش آن‌ها در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. این شرکت کارگرانی را با قیمت ۴۸ دلار در ساعت استخدام می‌کند تا لباس‌های فیلم‌برداری حرکتی را برای آموزش ربات‌های انسان‌نما بپوشند.

 

توسعه ربات‌های انسان‌نما

میلیاردر فناوری تلاش می‌کرد تا هزینه‌های تسلا را در مواجهه با کاهش تقاضا برای خودروهایش کاهش دهد. تسلا درحال‌توسعه ربات‌های انسان‌نما Optimus و استخدام کارگرانی برای برداشتن گام‌های رو به جلوست.

 

او حداکثر با پرداخت ۴۸ دلار در ساعت می‌تواند به جمع‌آوری داده‌ها برای آموزش ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی که برای خودکارسازی در کارخانه‌های شرکت طراحی شده‌اند کمک کند.

 

اپراتورهای جمع‌آوری داده

بر اساس فهرست‌های شغلی در لینکدین، این دیدو وب‌سایت تسلا، شرکت خودروهای الکتریکی ایلان ماسک «اپراتورهای جمع‌آوری داده» را برای جمع‌آوری اطلاعات حرکت و ارائه بازخورد تجهیزات در مورد روبات‌های Optimus استخدام می‌کند.

 

کارگران ملزم به پوشیدن لباس‌های ضبط حرکت و هدست واقعیت مجازی برای شبیه‌سازی حرکات و اعمال ربات‌ها هستند. طبق فهرست مشاغل، متقاضیان باید بتوانند بیش از هفت ساعت در روز راه بروند و برای استفاده از لباس‌های موشن کپچر باید بین ۵ فوت-۷ و ۵ فوت-۱۱ باشند. پرداخت حقوق آنها نیز از ۲۵.۲۵ دلار تا ۴۸ دلار در ساعت متغیر است.

 

عملیات از راه دور

در ویدئویی که در ماه مه در رسانه‌های اجتماعی تسلا به اشتراک گذاشته شد، ده‌ها کارمند عملیات از راه دور تجهیزات ضبط حرکت و واقعیت مجازی را می‌پوشند و در کنار ربات‌های Optimus قرار می‌گیرند.

 

کارگران با ایستادن روی یک تشک سیاه در یک اتاق سفید بزرگ، بلندکردن و قراردادن اقلام را به‌آرامی و مکانیکی تقلید می‌کنند، درحالی‌که ربات‌های Optimus همان حرکت را انجام می‌دهند، اما اقلام واقعی در جلوی خود قرار دارند.

 

در همان فضا، روبات‌ها راه‌رفتن و انجام کارهای دیگر مانند تا کردن لباس‌ها را بدون همراهی کارگران انسانی تمرین می‌کنند.

 

تکمیل کارهای کارخانه‌ای

به گزارش سایت Fortune تسلا پروژه Optimus خود را در سال ۲۰۲۱ با هدف استفاده از آن برای تکمیل کارهای کارخانه ای که «ناامن، تکراری یا خسته کننده» بودند، اعلام کرد.

این ابتکار با سرمایه گذاری بیشتر در سراسر صنعت در اتوماسیون، که به دلیل کمبود نیروی کار در دوران همه گیر مورد استقبال قرار گرفته است.

 

بر اساس داده‌های مک‌کینزی، تا سال ۲۰۱۶، ۱۰ درصد از انبارها از فناوری خودکارسازی معنی‌دار استفاده می‌کردند، محموله‌های ربات‌ها نیز تا سال ۲۰۳۰ تا سال ۲۰۳۰ تا ۵۰ درصد افزایش می‌یابند.

 

ایوان من، سردبیر رباتیک مجله فناوری IEEE Spectrum می‌گوید: برای ربات انسان‌نما هیچ مشکلی وجود ندارد، اما هیچ‌چیز به طور منحصربه‌فردی درست نیست. ما امیدوار بودیم (اگر نه لزوماً انتظار) بیشتری از تسلا داشته باشیم.

 

از آن زمان تا کنون، پروژه Optimus پیشرفت‌هایی داشته است. باتوجه‌به درآمد سه‌ماهه دوم سال ۲۰۲۴ در جدیدترین تکرار این ربات، اولین وظیفه خودران خود برای جابه جایی باتری در یکی از تأسیسات تسلا انجام شد.

 

به گفته ایلان ماسک این ربات‌ها در اوایل سال آینده برای استفاده داخلی تولید خواهند شد و هدف آن فروش به شرکت‌های دیگر در سال ۲۰۲۶ خواهد بود.

 

خوش بینی بهینه

مدیرعامل تسلا نسبت به تأثیر Optimus خوش‌بین و مطمئن است که روبات‌ها می‌توانند ارزش شرکت خودروهای الکتریکی را به ۲۵ تریلیون دلار برسانند. او تولید نهایی را بیش از ۲۰ میلیارد واحد تخمین زد و عقیده دارد اگر تسلا بخواهد با شرکت‌های رباتیک هوش مصنوعی رقابت کند، باید کارش را درست انجام دهد. اما توجه داشته باشیم هیچ تضمینی برای موفقیت وجود ندارد. داده‌ها در مورد عملکرد آن یک سرمایه‌گذاری و ریسک است.

 

 

سینا ناجی
سینا ناجی علاقمند به موسیقی و کوهنوری، گیمر

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋