سیمین قادرپور

سیمین قادرپور

دانشجوی پزشکی و علاقمند به نویسندگی
توسط ۱ نفر دنبال می شود

بیش از 200 اثر طی دو هفته به جشنواره ولوگ دانشجویی رسید

سومین دوره جشنواره ولاگ فیلیمومدرسه طی دو هفته از آغاز برگزاری با استقبال دانش‌آموزان همراه بوده است.

برترین‌ها: سومین دوره جشنواره ولاگ فیلیمومدرسه طی دو هفته از آغاز برگزاری با استقبال دانش‌آموزان همراه بوده است.

Vlog-1403--Press--2

بر این اساس در دو هفته ابتدایی انتشار فراخوان این رویداد، بیش از ۲۰۰ اثر از سوی دانش‌آموزان سراسر کشور، به پلتفرم فیلیمومدرسه ارسال شده است.

در میان دانش‌آموزان مقاطع مختلف هم بیشترین فراوانی در آثار رسیده متعلق به دانش‌آموزان پایه‌های پنجم و ششم بوده است.

دانش‌آموزان برای شرکت در این رویداد می‌توانند یک روز درس خواندن خود همراه با فیلیمومدرسه را تبدیل به یک ولاگ کرده و با ارسال نسخه نهایی آن در پلتفرم، در جشنواره شرکت کنند.

در سومین دوره از این رویداد برای بهترین ولاگ جایزه ۵۰ میلیون تومانی، برای بهترین اجرا جایزه ۱۰ میلیون تومانی، برای خلاقانه‌ترین ولاگ جایزه ۱۰ میلیون تومانی و برای ولاگ برگزیده با رای مردمی جایزه ۲۰ میلیون تومانی درنظر گرفته شده است.

تمامی دانش آموزان تا ۱۵ اسفند فرصت دارند که ولاگ‌های خود را برای شرکت در این رویداد ارسال کنند.

پخش-نشدن-ویدئو

سیمین قادرپور
سیمین قادرپور دانشجوی پزشکی و علاقمند به نویسندگی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋