سیمین قادرپور

سیمین قادرپور

دانشجوی پزشکی و علاقمند به نویسندگی
توسط ۱ نفر دنبال می شود

چای کیسه ای حاوی مواد خطرناکی است

یک مطالعه اخیر از گروه «موتا خنسیس» در بخش ژنتیک و میکروبیولوژی دانشگاه بارسلونا نشان می‌دهد که چگونه کیسه‌های چای مبتنی بر پلیمر، میکروپلاستیک‌ها و نانوپلاستیک‌ها (MNPLs) را پس از تماس با آب داغ در طول فرآیند دم‌ کردن آزاد می‌کنند و این ممکن است بسیاری از دوستداران چای را نگران کند.

خبرآنلاین: یک مطالعه اخیر از گروه «موتا خنسیس» در بخش ژنتیک و میکروبیولوژی دانشگاه بارسلونا نشان می‌دهد که چگونه کیسه‌های چای مبتنی بر پلیمر، میکروپلاستیک‌ها و نانوپلاستیک‌ها (MNPLs) را پس از تماس با آب داغ در طول فرآیند دم‌ کردن آزاد می‌کنند و این ممکن است بسیاری از دوستداران چای را نگران کند.

photo_2024-12-26_00-41-19

این ذرات ریز می‌توانند توسط سلول‌های روده انسان جذب شده و در بسیاری از قسمت‌های بدن پخش شوند.

در این تحقیق از کیسه‌های چای ساخته شده از پلیمرهای نایلون-۶، پلی پروپیلن و سلولز استفاده شد. هنگامی که از پلی پروپیلن برای دم کردن چای استفاده شد، تقریباً ۱.۲ میلیارد ذره در هر میلی لیتر با اندازه متوسط ۱۳۶.۷ نانومتر منتشر شد. در مورد سلولز، حدود ۱۳۵ میلیون ذره در میلی لیتر با اندازه متوسط ۲۴۴ نانومتر منتشر شد. نایلون-۶ نیز در هر میلی لیتر ۸.۱۸ میلیون ذره با اندازه متوسط ۱۳۸.۴ نانومتر منتشر کرد.

 

سیمین قادرپور
سیمین قادرپور دانشجوی پزشکی و علاقمند به نویسندگی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋