سیمین قادرپور

سیمین قادرپور

دانشجوی پزشکی و علاقمند به نویسندگی
توسط ۱ نفر دنبال می شود

با این چند روش قطعا برنج شما پخته می شود

برنج دون، برنجی است که پس از پخت، دانه های آن به صورت جداگانه و منسجم باقی می مانند و له نمی شوند.

خبرفوری: برنج دون، برنجی است که پس از پخت، دانه های آن به صورت جداگانه و منسجم باقی می مانند و له نمی شوند.یکی از روش های متداول برای دون شدن برنج، استفاده از آبغوره است. آبغوره، به دلیل خاصیت اسیدی خود، باعث می شود که دانه های برنج به خوبی نرم شوند و هنگام پخت، دون بمانند.

با این چند روش برنجت حتما دون دون میشه

سیمین قادرپور
سیمین قادرپور دانشجوی پزشکی و علاقمند به نویسندگی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋