سیمین قادرپور

سیمین قادرپور

دانشجوی پزشکی و علاقمند به نویسندگی
توسط ۱ نفر دنبال می شود

یک دسر خوش طعم و رنگارنگ برای صبح های پاییزی

مربا نعناع، بسیار خوشمزه است و گزینه مناسبی برای وعده صبحانه است.

فرارو: مربا نعناع، بسیار خوشمزه است و گزینه مناسبی برای وعده صبحانه است.

 

مربا نعناع طعم خوشایند و رنگ بسیار زیبایی دارد و می‌توانید برای صبحانه یا تزئین کیک و شیرینی از آن استفاده کنید.

دسری خوش طعم و رنگ برای صبح‌های پاییزی

اگر به دنبال تنوع و امتحان کردن طعم‌های جدید هستید، مربای نعناع گزینه بسیار خوشمزه و مناسبی برای شما محسوب می‌شود. برای خوشرنگ‌تر شدن مربا نعناع می‌توانید از چند قطره رنگ خوراکی استفاده کنید.

برای این که مربا و شربت نعناع با کیفیتی داشته باشید از نعناع تازه و غیر پلاسیده استفاده کنید. نعناع‌های پلاسیده و سیاه رنگ را دور بریزید.

دستور تهیه مربای نعناع

مواد لازم:

نعناع ۵۰۰ گرم

آب ۱ لیتر

شکر ۲ لیوان دسته دار فرانسوی

آب لیموترش نصف لیوان

رنگ خوراکی سبز ۴ قطره

طرز تهیه:

نعناع را بشویید و برگ کنید، برگ‌های پلاسیده و سیاه رنگ را جدا کنید.

برگ‌های نعناع را داخل قابلمه بریزید و ۱ لیتر آب به آن اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بجوشانید.

در قابلمه را بردارید و صبر کنید خنک شود، سپس با در بسته، به مدت یک شب در یخچال بگذارید استراحت کند و روز بعد صاف کنید.

برگ‌های نعناع را به هیچ عنوان فشار ندهید، چون ممکن است مربایتان تلخ شود.

شکر را به قابلمه اضافه کنید و روی حرارت زیاد بگذارید تا به جوش بیاید، سپس حرارت را در حالت متوسط بگذارید و به مدت ۴۰ دقیقه بجوشانید.

نزدیک به غلظت رسیدن روی سطح مربا کف سیاه و تیره‌ای جمع می‌شود که می‌توانید جدا کنید تا مربا کاملا شفاف شود.

در مراحل آخر باید حرارت را کم کنید که مربا بر روی دیواره‌های ظرف نسوزد.

۱۰ دقیقه آخر آب لیمو ترش را به مربا اضافه کنید.

اواخر به قوام رسیدن با این که حرارت را ملایم کرده‌اید، ولی مربا مدام کف می‌کند و بالا می‌آید و اگر مدام هم نزنید، سر ریز می‌شود.

در آخر برای خوشرنگ شدن مربا، رنگ خوراکی سبز اضافه کنید و بعد از دو دقیقه شعله را خاموش کنید.

مربا نعناع با لیمو

مواد لازم:

برگ نعناع (همراه با ساقه‌های نرمش) ۲۵۰ گرم

شکر یک لیوان

لیمو ترش دو عدد

آب نیم لیتر

طرز تهیه

نعناع را خرد کنید. لیمو‌ها را به همراه پوست خرد کنید و دانه‌هایش را دور بریزید و با آب نعناع به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید سپس شعله را خاموش کنید و یک شب استراحت دهید.

در ظرف را باز بگذارید که رنگ نعناع تغییر نکند.

مواد را از صافی عبور دهید و عصاره صاف شده را با شکر و آب مخلوط کرده، روی حرارت ملایم بپزید تا به غلظت دلخواهتان برسد.

سیمین قادرپور
سیمین قادرپور دانشجوی پزشکی و علاقمند به نویسندگی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋