سیمین قادرپور

سیمین قادرپور

دانشجوی پزشکی و علاقمند به نویسندگی
توسط ۱ نفر دنبال می شود

پیرسینگ ناف چیست و چگونه انجام می شود؟

پیرسینگ ناف یکی از اقدامات زیبایی است که امروزه بسیاری از افراد از آن استفاده می‌کنند. برای آشنایی با روش انجام پیرسینگ ناف در ادامه این مطلب همراه ما باشید.

پیرسینگ ناف به عنوان یک اقدام زیبایی سرپایی و ساده با انواع اکسسوری‌های مخصوص اینکار انجام می‌شود و طرفداران بسیار زیادی دارد. با داشتن پیرسینگ ناف سبک جدید و خاصی را به شکم و در نهایت استایل خود اضافه می‌کنید که جلوه خاصی ر ا به شما هدیه می‌کند. اما مانند هر کار زیبایی دیگر، نکات مختلفی است که درباره زدن پیرسینگ ناف باید رعایت کنید؛ از انتخاب مطب و شخص مناسب برای انجام اینکار گرفته تا مراقبت‌های بعد از آن و...

ما در این مقاله، به طور کامل همه نکات لازم را درباره پیرسینگ ناف با یکدیگر بررسی می‌کنیم پس اگر قصد انجام آن را دارید تا آخر متن با ما همراه شوید.

پیرسینگ ناف چیست و چگونه انجام می شود؟

تاریخچه سوراخ کردن ناف

شاید برایتان جالب باشد اگر بدانید که سوراخ کردن ناف یا همان پیرسینگ ناف از زمان‌های قدیم انجام می‌شد و در همه فرهنگ‌های باستانی به عنوان یک کار هنری و زیبایی شناخته می‌شود. افراد مختلفی طرفدار آن بودند و بر روی غارها یا نقاشی‌های قدیمی آن زمان، اثرات داشتن پیرسینگ ناف با ابزارهای قدیمی دیده می‌شود. هر چند تبعا در زمان حال، روش‌ها و وسیله‌های مورد استفاده برای آن بهبود بسیار زیادی پیدا کرده‌اند اما به صورت کلی پیرسینگ ناف اقدام جدیدی محسوب نمی‌شود.

مراحل انجام پیرسینگ ناف

برای سوراخ کردن ناف مراحل مختلفی باید به ترتیب انجام شوند که در ادامه آنها را بررسی می‌کنیم؛

  • آماده سازی و ضدعفونی: ابتدا باید محل پیرسینگ توسط الکل به طور کامل ضدعفونی شده و سپس وسایل لازم برای انجام اینکار نیز تمیز و استریل شوند. انجام این مرحله و جدی گرفتن آن بسیار مهم است چرا که از به وجود آمدن انواع عفونت‌ جلوگیری خواهد کرد. دقت کنید برای انجام پیرسینگ ناف بهتر است ناحیه مدنظر فاقد مو باشد.
  • زدن سوراخ: در محل موردنظر پس از علامت گذاری اولیه به وسیله سوزن استریل شده یا تفنگ مخصوص، سوراخ پیرسینگ ایجاد می‌شود.
  • جایگذاری پیرسینگ: پس از ایجاد سوراخ، پیرسینگ انتخاب شده با دقت و به آرامی در محل مدنظر جایگذاری می‌شود.

همانطور که می‌بینید انجام پیرسینگ ناف بسیار ساده است و مدت زمان زیادی طول نخواهد کشید. به صورت کلی زدن پیرسینگ ناف درد و فشار خاصی ندارد اما می‌توان با هدف نداشتن هیچگونه درد از بی‌حسی‌های مخصوص برای افراد قبل از سوراخ کردن، استفاده کرد.

برای انجام پیرسینگ ناف به چه نکاتی توجه کنیم؟

  • حساس نبودن پوست: تمیزی ناف و زیاد حساس نبودن پوست شما، نکته مهمی است که برای انجام پیرسینگ اهمیت بسیار زیادی دارد. برای پوست‌های مستعد عفونت باید با حساسیت و دقت بیشتری پیرسینگ انجام شود. بنابراین اگر شخصی هستید که معمولا واکنش‌های پوستی زیادی از خود نشان می‌دهید، حتما با یک متخصص قبل از انجام پیرسینگ ناف، مشورت کنید.
  • تمیزی مطب برای انجام پیرسینگ: محیطی که در آن پیرسینگ زده می‌شود باید از تمامی نکات بهداشتی پیروی کند. این موضوع برای سلامتی فرد مراجعه کننده بسیار اهمیت دارد و بهتر است حتما در انتخاب مکان مناسب برای انجام پیرسینگ ناف دقت کنید.
  • استفاده از پیرسینگ‌های باکیفیت: در بازار، مدل‌های مختلف پیرسینگ وجود دارد که می‌توانید آنها را تهیه کنید اما پیشنهاد ما به شما این است که حتما از نمونه‌های با کیفیت و ضدحساسیت استفاده کنید تا دچار عارضه خاصی نشوید.
  • شخص با تجربه: مهارت شخصی که پیش آن پیرسینگ ناف خود را می‌زنید بسیار اهمیت دارد. هر چه کنترل فرد بر روی فشار دست، اهمیت آن نسبت به تمیزی و... بیشتر باشد، خیالتان راحت‌تر خواهد بود.

پیرسینگ ناف چیست و چگونه انجام می شود؟

مراقبت‌های بعد از پیرسینگ ناف

بعد از انجام پیرسینگ ناف، باید یکسری نکات مراقبتی را رعایت کنید که بسیار مهم هستند و انجام آنها دلیل اصلی جلوگیری از عفونت خواهند بود.

  • پاکسازی مرتب: به طور روزانه باید محل پیرسینگ را با الکل یا آب ولرم و صابون، تمیز و پاکسازی کنید. اینکار برای جلوگیری از میکروبی شدن ناف بسیار کمک کننده است. همچنین پس از هر شستشو، حتما تمامی بخش‌های ناف را خشک کنید.
  • جلوگیری از ضربه و برخورد محکم: با توجه به حساس بودن محل پیرسینگ ناف، باید توجه کنید که از هرگونه ضربه و برخورد محکم با اشیا جلوگیری کنید. همچنین ناحیه پیرسینگ را در چند روز اول به هیچ عنوان دستکاری نکنید.
  • نرفتن به استخر، سونا و جکوزی: در روزهای اولیه بعد انجام پیرسینگ ناف، بهتر است از استخر رفتن جلوگیری کنید چون ممکن است بدن‌تان نسبت به باکتری‌های موجود در آب حساسیت نشان دهد و منجر به عفونت شود.
  • پوشیدن لباس‌های راحت: در روز‌های اول باید از لباس‌های آزاد و راحت استفاده کنید تا برخوردی با پیرسینگ نداشته باشد. پوشیدن لباس‌ و شلوار تنگ اصلا توصیه نمی‌شود.

عوارض پیرسینگ ناف

یکی از دغدغه‌های بسیاری از افراد، عوارض مختلفی است که درباره پیرسینگ ناف به گوش می‌رسد و آنها را از انجام اینکار با وجود علاقه‌شان، منصرف می‌کند. در واقع عوارضی مثل عفونت بسیار زیاد ناف، بیماری‌های خونی مثل هپاتیت c و... درمورد پیرسینگ ناف شنیده می‌شود اما تمامی آنها بستگی به این دارد که شما در چه محلی و توسط چه کسی اقدام به زدن آن می‌کنید.

اگر محل انجام پیرسینگ ناف قابل اطمینان و بهداشتی باشد، همچنین شخصی که برای شما این‌ کار را انجام می‌دهد احتیاط‌های لازم را رعایت کند و خودتان هم بعد از انجام آن به نکات بهداشتی اهمیت دهید، دچار هیچ‌ گونه عارضه‌ای نخواهید شد.

علائمی مثل قرمزی، کمی خارش، ترشح مایع سفید رنگ در چند روز ابتدایی کاملا طبیعی است ولی در صورت متداوم بودن و تشدید آنها حتما باید با متخصص مشورت کنید.

پیرسینگ ناف چیست و چگونه انجام می شود؟

پیرسینگ ناف راهی برای زیباتر شدن

اگر دوست دارید جلوه خاصی به شکم خود دهید و از دیدن آن لذت ببرید، پیرسینگ ناف پیشنهاد بسیار خوبی برای شما محسوب می‌شود. انجام آن دردی نخواهد داشت و با رعایت نکات گفته شده در این مقاله عارضه‌ای نیز ندارد. بنابراین اگر به سوراخ کردن ناف خود علاقه دارید حتما این کار زیبا را امتحان کنید.

 

سیمین قادرپور
سیمین قادرپور دانشجوی پزشکی و علاقمند به نویسندگی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋