انتخاب بهترین متخصص ایمپلنت برای انتخاب این درمان یکی از مهمترین مراحل مسیر ایمپلنت کردن محسوب میشود، این ضرورت به دلیل کاشت ایمپلنت می باشد. ایمپلنت در واقع راه درمان دندان های افتاده و خراب شده است. عملیات کاشت ایمپلنت طی دو مرحله انجام می شود.
مرحله اول ایمپلنت جراحی لثه می باشد که پایه یا همان پیچ ایمپلنت در استخوان فک قرار داده می شود. و بعد پس از گذشت حداقل ۳ ماه و اطمینان از سلامت لثه، و موفقیت آمیز بودن پیوند پایه ایمپلنت با استخوان، روکش یا همان تاج دندان بر روی آن قرار داده می شود. اگر پزشک نتواند این مرحله را به درستی انجام دهد، پیوند به خوبی انجام نشده و باعث بوجود آمدن مشکلات بعدی میشود.
همچنین متخصص ایمپلنت باید پس از ایمپلنت گذاری از سلامت کامل استخوان و لثه اطمینان حاصل کند. و در صورتی که نیاز باشد برای افراد پیر و سالخورده که استخوان های فک آن ها تحلیل رفته است، از تزریق پودر استخوان بهره گیری کند. همچنین کاشت پایه، باید در محل مناسب از استخوان فک انجام شود چرا که کوچک ترین ایرادی در این مرحله موجب خرابی های زیانباری می شود. البته که کلیه مراحل ایمپلنت بسیار حساس بوده و نیازمند مهارت بالای متخصص ایمپلنت است.
برای یک متخصص ایمپلنت ماهر، داشتن دانش عملی بالا و تجربه از مهمترین ویژگی هایی است که می توان برای یک متخصص ایمپلنت نام برد. جراحی ایمپلنت فرایندی سخت و دشوار است که نیازمند دقت بالایی می باشد. متخصص ایمپلنت علاوه بر دقت باید بتواند در صورت پیش آمدن مشکلات خاصی که حین انجام فرایند ایمپلنت پیش می آید تصمیمات سریع و صحیحی بگیرد و از بوجود آمدن خرابی های بیشتر جلوگیری کند.
اگر متخصص ایمپلنت نتواند در مرحله سوراخ کردن فک به درستی عمل کند، ممکن است عصب های آن ناحیه صدمه دیده و بیمار دچار بی حسی آسیب در ناحیه فک شود. همچنین در مورد ایمپلنت دندانهای جلویی، مرحله سوراخ کردن فک اگر به درستی انجام نشود ممکن است راه ورود به حفره های بینی باز باز شود. پیامد این اشتباه میتواند عفونت های شدید سینوسی را به همراه داشته باشد
ویژگی دیگری که یک متخصص ایمپلنت را دیگر متخصصان متمایز می کند استفاده از تجهیزات و ابزار های پیشرفته، همچنین استفاده از برندهای مرغوب ایمپلنت است. دلیل بالا بودن هزینه ایمپلنت، گران بودن لوازم ایمپلنت های مرغوب و با کیفیت است. این نکته را باید بخاطر داشته باشیم که هیچ گرانی بی حکمت نیست، پس کیفیت را فدای قیمت نکنید.
یکی از دلایلی که میتواند هزینه پایین ایمپلنت را توجیه کند، میتواند کیفیت پایین مواد مصرفی باشد. مسلماً ایمپلنت های ارزان دوام زیادی نخواهند داشت و حتی ممکن است خطر عفونت لثه را به همراه داشته باشند.
در نتیجه ایمپلنت یک را حل کارآمد و بسیار خوب است ولی به دلیل حساسیت های مراحل مختلف آن باید در انتخاب متخصص ایمپلنت خود بسیار دقت کنید چرا که کوچکترین مشکلی میتواند خسارت های زیاد مادی و جسمی را به همراه داشته باشد که حتی نتوان آن ها را جبران کرد.
پاسخ ها