سیما رادمان

سیما رادمان

دانشجوی مهندسی مخابرات؛ اهل تهران، همیشه در حال یادگیری
توسط ۱ نفر دنبال می شود

رئیس شورای شهر تهران: همه تاکسی های آنلاین به جز «شهرزاد» غیرقانونی هستند

رئیس شورای شهر تهران: تاکسی‌های اینترنتی غیر از «شهرزاد» همه غیرقانونی‌اند

چمران: این‌ها از هیچ‌جا اجازه ندارند؛ می‌گویند از صنف اجازه گرفته‌ایم، خیلی صنف‌ها خیلی کارهای دیگر هم می‌کنند

«مهدی چمران»، رئیس شورای شهر تهران، فعالیت تاکسی‌های اینترنتی غیر از «شهرزاد» که وابسته به شهرداری تهران است، را غیرقانونی دانست و گفت: «این‌ها از هیچ‌جا اجازه ندارند. می‌گویند از صنف اجازه گرفته‌ایم. خیلی صنف‌ها خیلی کارهای دیگر هم می‌کنند.»

چمران افزود: «مسئول حمل‌ونقل شهر طبق قانون شهرداری است و برای تاکسی‌ها [مسئول] سازمان تاکسیرانی است. اینکه از هر شهری عده‌ای بلند شوند بیایند هرکاری انجام بدهند و با هر اتومبیل و هر سابقه‌ای هر نرخی را بگیرند، از نظر ما درست نیست.»

رئیس شورای شهر تهران پیش از این هم بارها ادعای غیرقانونی‌بودن فعالیت تاکسی‌های اینترنتی را مطرح کرده است. در مقابل، اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی هم معتقد است که فعالیت «شهرزاد» چون از اتحادیه مجوز ندارد، غیرقانونی است.

سیما رادمان
سیما رادمان دانشجوی مهندسی مخابرات؛ اهل تهران، همیشه در حال یادگیری

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋