رئیس هیئتمدیره نصر کشور در نشست خبری نمایشگاه الکامپ از راهاندازی دبیرخانه دائمی این نمایشگاه تا پیش از برگزاری نمایشگاه بعدی خبر داد.
«علی حکیمجوادی»، رئیس هیئتمدیره نصر کشور، در نشست خبری الکامپ ۱۴۰۳ از برنامهریزی برای راهاندازی دبیرخانه دائمی نمایشگاه الکامپ با توجه به تخصصیشدن آن خبر داد.
او درباره اختصاص سالنی در نمایشگاه الکامپ به کسبوکارهای حوزه بیمه، گفت که این کسبوکارها قرار بوده نمایشگاهی مجزا برگزار کنند اما به دعوت او و به دلیل ارتباط نزدیک با حوزه فناوری اطلاعات به الکامپ آمدهاند تا امسال با همکاری بیمه مرکزی، بخش «الکامپاینشورنس» برپا شود.
حکیمجوادی افزود: «در سال آینده حتما فضای مجزایی برای حوزه سلامت الکترونیک خواهیم داشت.»
او ابراز امیدواری کرد که بخشهای عمومی و رفاهی بیشتری در سالهای آینده در نمایشگاه الکامپ حضور داشته باشند.
«مهدی حیدری»، دبیر اجرایی الکامپ، در این نشست بار دیگر بر ممکننبودن تغییر زمان برگزاری این نمایشگاه تاکید کرد و گفت: «تمام تلاش ستاد اجرایی الکامپ این بود که نمایشگاه را در بدترین شرایط ممکن برگزار کند و اگر این شرایط را به جان نمیخریدیم، قطعا الکامپ در ۱۴۰۳ برگزار نمیشد.»
حیدری افزود: «سعی کردیم در این شرایط به لحاظ محتوایی از نمایشگاه چیزی کم نشود بلکه شاهد افزایش فعالیتهای محتوایی و نشستهای تخصصی در اکثر غرفهها باشیم.»
او کاهش کانترهای استارتاپی را مربوط به تغییر شرایط فعالیت استارتاپها دانست و گفت که با این حال، سازمان نظام صنفی رایانهای با اینکه متولی این موضوع نیست، سعی کرده شرایطی فراهم کند که حتی استارتاپهای دورترین نقاط کشور در الکامپ حضور داشته باشند.
دبیر اجرایی الکامپ با اشاره به رویدادهایی مانند «تینواستارز»، «تلکامتاکز» و «تلکاماستارز»، برگزاری این برنامههای جانبی را وجه تمایز الکامپ از نمایشگاههای دیگر دانست. او حضور دو بخش جدید «الکامکامرس» و «الکاماینشورنس» را «تلاشی مضاعف برای افزایش محتوای نمایشگاه بیستوهفتم» دانست.
به گفته حیدری، در این دوره ۵۰ استارتاپ در الکامپ شرکت کردهاند و حدود ۲۴ تیم دانشآموزی در تینواستارز حضور دارند.
پاسخ ها