سیما رادمان

سیما رادمان

دانشجوی مهندسی مخابرات؛ اهل تهران، همیشه در حال یادگیری
توسط ۱ نفر دنبال می شود

اپلیکیشن‌های اندروید به زودی می‌توانند موس را با حرکات صورت کنترل کنند

برنامه‌های اندرویدی به‌زودی می‌توانند کنترل موس با حرکات چهره را ممکن کنند

این پروژه دسترسی‌پذیری و قابلیت‌های اپ‌های اندرویدی را افزایش می‌دهد.

گوگل اعلام کرده است که کد Project Gameface اکنون به‌صورت متن‌باز در دسترس توسعه‌دهندگان اندروید است. این پروژه به کاربر اجازه می‌دهد با حرکات صورت خود موس را بر روی صفحه کنترل کند.

توسعه‌دهندگان اکنون می‌توانند این ویژگی را در برنامه‌های خود ادغام کنند و به کاربران این امکان را بدهند که برنامه را با حرکات صورت یا سر خود کنترل کنند. به عنوان مثال، کاربران می‌توانند دهان خود را باز کنند تا اشاره‌گر موس را حرکت دهند یا ابروهای خود را برای کلیک بالا ببرند.

Project Gameface سال گذشته در رویداد Google I/O برای دسکتاپ معرفی شد؛ این فناوری از دوربین دستگاه و پایگاه داده‌ای از حالات چهره MediaPipe’s Face Landmarks Detection API برای تغییر اشاره‌گر موس استفاده می‌کند.

گوگل در اعلامیه خود می‌گوید:

«پروژه گیم‌فیس، از طریق دوربین دستگاه، به‌طور یکپارچه حالات صورت و حرکات سر را ردیابی می‌کند و آن‌ها را به کنترل بصری و شخصی تبدیل می‌کند. توسعه‌دهندگان اکنون می‌توانند اپلیکیشن‌هایی بسازند که کاربرانشان بتوانند تجربه خود را با سفارشی‌سازی حالات چهره، ژست‌ها، سرعت مکان‌نما و موارد دیگر تنظیم کنند.»

پروژه گیم فیس گوگل

برنامه گوگل برای عرضه Gameface در محیط‌های کاری و آموزشی

درحالی‌که Gameface در ابتدا برای گیمرها ساخته شده بود، گوگل می‌گوید که حالا با Incluzza (یک شرکت اجتماعی در هند که بر دسترسی‌پذیری تمرکز دارد) همکاری کرده است تا ببیند چگونه می‌تواند این پروژه را به کاربری‌های دیگری مانند محل کار، مدرسه و موقعیت‌های اجتماعی دیگر گسترش دهند.

«لنس کار»، استریمر بازی‌های ویدیویی که مبتلا به دیستروفی عضلانی است، الهام‌بخش ساخت Project Gameface بوده است. کار با هدف ایجاد جایگزینی مقرون‌به‌صرفه‌تر و در دسترس‌تر برای سیستم‌های گران‌قیمت ردیابی سر، در این پروژه با گوگل همکاری کرد.

باید منتظر ماند و دید که این محصول چقدر در بین کاربران اندرویدی جا می‌افتد و آیا می‌تواند دوران جدیدی را در زمینه نرم‌افزار و تکنولوژی ایجاد کند یا خیر.

سیما رادمان
سیما رادمان دانشجوی مهندسی مخابرات؛ اهل تهران، همیشه در حال یادگیری

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋