سیما رادمان

سیما رادمان

دانشجوی مهندسی مخابرات؛ اهل تهران، همیشه در حال یادگیری
توسط ۱ نفر دنبال می شود

اولین سیستم تحویل رباتیک زیرزمینی جهان در ایالات متحده راه اندازی شد [Watch]

اولین سیستم تحویل رباتیک زیرزمینی جهان در آمریکا راه‌اندازی شد [تماشا کنید]

این سیستم در یکی از اولین شهرهای هوشمند ایالات‌متحده قرار دارد و می‌تواند تحویل بیش از 95 درصد محصولات مصرفی را کم‌هزینه‌تر کند.

شرکت حوزه لجستیک آمریکایی Pipedream اولین سیستم تحویل رباتیک خودران زیرزمینی را راه‌اندازی کرده است. این سامانه جدید در پیچتری کرنرز (Peachtree Corners) ایالت جورجیا راه‌اندازی شده و یکی از اولین شهرهای هوشمند ایالات‌متحده محسوب می‌شود که از زیرساخت‌های متصل به اینترنت در این حوزه و 5G پشتیبانی می‌کند.

هدف این سامانه لجستیک زیرزمینی حذف انتشار گازهای گلخانه‌ای و مشکلات ازدحام است که ویژگی بارز و منفی زیرساخت‌های تحویل فعلی محسوب می‌شود. Pipedream در وب‌سایت خود ادعا می‌کند که این رویکرد با «سیستم تحویل خودکار و زیرزمینی خود، تحویل بیش از 95 درصد از محصولات مصرفی را برای همیشه بسیار کم‌هزینه، بدون انتشار آلودگی و عاری از ترافیک می‌کند.»

قابلیت‌های سیستم تحویل رباتیک زیرزمینی

سیستم Pipedream از سیستم حمل بار تشکیل شده است که می‌تواند بیش از 95 درصد کالاهایی را که درحال‌حاضر برای تحویل سفارش داده می‌شوند، در خود جای دهد. همچنین از طریق این سیستم می‌توان کالاهایی با حداکثر وزن 40 پوند (18 کیلوگرم) را جابه‌جا کرد که فضای کافی برای خواربار هفتگی یا وعده‌های غذایی خانوادگی را فراهم می‌کند. علاوه بر این موارد، ربات الکتریکی خودران این سیستم دارای سرعتی بیش از 40 مایل بر ساعت (64 کیلومتر بر ساعت) است که تحویل سریع و کارآمد را ارائه می‌کند.

«براندون برانهام»، دستیار مدیر شهر و مدیر ارشد فناوری پیچتری کرنرز که در ساخت این پروژه مشارکت داشته است، می‌گوید:

«Pipedream با ارائه یک سیستم تحویل زیرزمینی و مستقیم به مشتری، آینده فناوری لجستیک را به نمایش می‌گذارد که نه‌تنها راحتی بیشتری را برای ساکنان و کسب‌و‌کارها به‌همراه خواهد داشت، بلکه باعث کاهش ترافیک، سروصدا و انتشار گازهای گلخانه‌ای وسایل نقلیه تحویل در جاده‌ها می‌شود.»

سامانه تحویل گسترده این شرکت در Peachtree Corners تقریباً 1 مایل (1.6 کیلومتر) را در بر می‌گیرد و یک مرکز خرید شلوغ را به مرکز نوآوری شهر متصل می‌کند. طبق وب‌سایت این شرکت، این سرویس به‌طور یکپارچه از دوشنبه تا جمعه، به‌ویژه در ساعات ناهار کار می‌کند.

چشم‌انداز این شرکت برای سال 2030 شامل دستیابی به سیستم هایپر لجستیک است که برای رسیدن به این هدف، سیستم تحویل باید بتواند اقلام را در کمتر از 10 دقیقه و هزینه کمتر از 1 دلار تحول دهد. همچنین در این شرایط درآمد آن با شهروندان تقسیم خواهد شد و نیز شاهد کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای خواهیم بود.

سیما رادمان
سیما رادمان دانشجوی مهندسی مخابرات؛ اهل تهران، همیشه در حال یادگیری

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋