سیما رادمان

سیما رادمان

دانشجوی مهندسی مخابرات؛ اهل تهران، همیشه در حال یادگیری
توسط ۱ نفر دنبال می شود

بازار برای افراد کم بینا و نابینا قابل دسترسی شد

بازار برای افراد کم‌بینا و نابینا دسترس‌پذیر شد

نسخه جدید بازار پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت، همزمان با روز جهانی «آگاهی از دسترس‌پذیری دیجیتالی» (Global Accessibility Awareness Day) منتشر شد.

نسخه جدید بازار امروز، پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت، همزمان با روز جهانی «آگاهی از دسترس‌پذیری دیجیتالی» (Global Accessibility Awareness Day) منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی بازار، در راستای بهبود تجربه کاربری و با هدف دسترس‌پذیرتر شدن بازار، در تازه‌ترین نسخه‌ی بازار، امکانات تازه‌ای برای افراد کم‌بینا و نابینا فراهم شده است. روز جهانی آگاهی از Accessibility Awareness ، که هر سال در سومین پنجشنبه ماه می برگزار می‌شود، فرصتی عالی برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اهمیت «فناوری فراگیر» و تأثیر مثبتی است که می‌تواند در زندگی افراد توان‌یاب ایجاد کند. دسترس‌پذیرسازیِ محصولاتِ دیجیتالی به معنای ساخت محصولاتی است که برای همه انسان‌ها با هر نوع محدودیت جسمی یا انواع ناتوانی و کم‌توانی (نابینایی، ناشنویی، ناتوانی حرکتی و ذهنی) قابل استفاده باشد. بازار نیز در این راستا نسخه جدیدی ارائه کرده که امکاناتی خاص برای افراد کم‌بینا و نابینا دارد.

بازار برای افراد کم‌بینا و نابینا دسترس‌پذیر شد

همزمان با انتشار این نسخه، یک راهنمای مکتوب برای دسترس‌پذیرکردن برنامه‌ها در اختیار توسعه‌دهنده‌های بازار قرار می‌گیرد تا آنها نیز بتوانند محصول خود را برای گروه‌های بزرگ‌تری از افراد دارای معلولیت‌، دسترس‌پذیر کنند.

هدف روز جهانی آگاهی از دسترسی‌پذیری اینست که طراحان، برنامه نویسان و هر سازنده دیگری، تمرکز بیشتری روی مباحث دسترس پذیری دیجیتال داشته باشند تا بتوانند به میلیاردها نفری که دارای مشکل خاصی هستند، سرویس بهتری ارائه بدهند.

«حمید محمودی»، توسعه دهنده ارشد اندروید در بازار، در این باره می‌گوید: «دسترس‌پذیرکردن بازار وظیفه‌ی ما بوده و هست. اگر چه در نسخه‌های قبلی بازار هم کمی به این ویژگی پرداخته بودیم، ولی از نسخه‌ی فعلی به بعد، بازار به صورت کامل برای نابینایان و کم‌بینایان دسترس‌پذیر خواهد بود.»

بازار از همه‌ی توسعه‌دهندگان دعوت کرده تا برنامه‌های خود را برای افراد دارای معلولیت‌های گوناگون دسترس‌پذیرکنند. حمید محمودی در اینباره اعلام کرده «من در کنار سایر همکارانم در بخش اندروید بازار اعلام آمادگی می‌کنیم تا به توسعه‌دهندگان کمک کنیم اپلیکیشن‌های خود را برای افراد دارای معلولیت دسترس‌پذیر کنند.» کارشناسان بر این باور هستند کهه دسترس‌پذیری دیجیتال برای بخش بزرگ‌تری از جامعه باید درنظر گرفته شود، به ویژه افراد مسن و کسانی که بینایی و شنوایی خود را از دست داده‌اند.

سیما رادمان
سیما رادمان دانشجوی مهندسی مخابرات؛ اهل تهران، همیشه در حال یادگیری

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋