شیرین سپیدنام

شیرین سپیدنام

طراح موشن گرافیک، دانشجوی گرافیک دانشگاه تهران
توسط ۱ نفر دنبال می شود

یک بازیکن پرسپولیس پنجره یک تیم استقلال را بست

با شکایت علیرضا حقیقی بابت مطالباتش از باشگاه خیبر، پنجره نقل و انتقالات خرم‌آبادی‌ها بسته شد.

ایلنا:  باشگاه خیبر خرم‌آباد در آستانه ادامه فعالیت خود در بازار نقل‌وانتقالات با یک چالش جدی مواجه شد. با شکایت علیرضا حقیقی، دروازه‌بان سابق پرسپولیس، پنجره نقل‌وانتقالات این باشگاه به‌صورت رسمی بسته شد تا سبزپوشان لرستانی فعلاً امکان ثبت قرارداد بازیکن جدید را نداشته باشند.

IMG_20260104_213944_943

علیرضا حقیقی که فصل پیش‌ در خیبر خرم‌آباد حضور داشت، به دلیل دریافت نکردن مطالبات مالی خود، شکایتی را از این باشگاه در مراجع ذی‌ربط ثبت کرد. پیگیری این پرونده در نهایت منجر به صدور رأی و اعمال محرومیت نقل‌وانتقالاتی برای خیبر شد؛ تصمیمی که درست در مقطع حساس نقل‌وانتقالات می‌تواند برنامه‌های این تیم را تحت تأثیر قرار دهد.

خیبر با سرمربیگری مهدی رحمتی که در روزهای اخیر به دنبال تقویت ترکیب خود بود، حالا برای باز شدن پنجره نقل‌وانتقالات ناچار است بدهی خود به دروازه‌بان سابق سرخ‌پوشان را تسویه کند. باید دید مدیران این باشگاه در چه زمانی موفق به حل‌وفصل این پرونده خواهند شد و آیا این مشکل به‌سرعت برطرف می‌شود یا برنامه‌های نقل‌وانتقالاتی خیبر با تأخیر جدی مواجه خواهد شد.

شیرین سپیدنام
شیرین سپیدنام طراح موشن گرافیک، دانشجوی گرافیک دانشگاه تهران

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋