شیرین سپیدنام

شیرین سپیدنام

طراح موشن گرافیک، دانشجوی گرافیک دانشگاه تهران
توسط ۱ نفر دنبال می شود

دلیل اصلی کمبود باران پیدا شد!

کارشناس هواشناسی اعلام کرد: پدیده «پرارتفاع جنب حاره‌ای» عامل اصلی بی‌بارشی در خاورمیانه است. به زبان ساده، این رویداد جوی مانند یک سقف نامرئی در لایه بالایی جو عمل کرده و مانع صعود رطوبت و تشکیل ابر می‌شود.

همشهری آنلاین: کارشناس هواشناسی اعلام کرد: پدیده «پرارتفاع جنب حاره‌ای» عامل اصلی بی‌بارشی در خاورمیانه است. به زبان ساده، این رویداد جوی مانند یک سقف نامرئی در لایه بالایی جو عمل کرده و مانع صعود رطوبت و تشکیل ابر می‌شود.

این کارشناسی افزود: وقتی این سامانه در فضای کشور حاکم باشد، آسمان صاف می‌ماند و بارندگی رخ نمی‌دهد. کاهش انتقال رطوبت از سمت مدیترانه، اقیانوس هند و دریای سرخ، در کنار تشدید پدیده تغییر اقلیم، بی‌بارشی را در پاییز ۱۴۰۴ تقویت کرده است. این شرایط پیش‌آمده موقتی و گذرا نیست.

شیرین سپیدنام
شیرین سپیدنام طراح موشن گرافیک، دانشجوی گرافیک دانشگاه تهران

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋