شیرین سپیدنام

شیرین سپیدنام

طراح موشن گرافیک، دانشجوی گرافیک دانشگاه تهران
توسط ۱ نفر دنبال می شود

کاهش خطر ابتلا به سرطان با مصرف هویج

هویج سبب کاهش خطر ابتلا به سرطان می‌شود.

خبرآنلاین: هویج سبب کاهش خطر ابتلا به سرطان می‌شود.

هویج سرشار از بتاکاروتن است که بدن آن را به ویتامین A تبدیل می‌کند.

محتوای آنتی اکسیدانی بالای هویج در کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان‌ها از جمله سرطان ریه و روده بزرگ نقش دارد.

این سبزیِ ریشه‌دار، سرشار از مواد مغذی دیگری از جمله پتاسیم و ویتامین‌های C و K است.

6179368

شیرین سپیدنام
شیرین سپیدنام طراح موشن گرافیک، دانشجوی گرافیک دانشگاه تهران

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋