شیرین سپیدنام

شیرین سپیدنام

طراح موشن گرافیک، دانشجوی گرافیک دانشگاه تهران
توسط ۱ نفر دنبال می شود

به این گروه تا سقف 200 میلیون وام پرداخت می شود

​رئیس صندوق رفاه دانشجویان مسعود گنجی از آغاز ثبت‌نام وام ودیعه مسکن دانشجویی از اول اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ خبر داد. این وام ویژه دانشجویان متأهل است و میزان آن بر اساس جمعیت شهر محل سکونت دانشجو تعیین می‌شود.

خبرآنلاین: رئیس صندوق رفاه دانشجویان مسعود گنجی از آغاز ثبت‌نام وام ودیعه مسکن دانشجویی از اول اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ خبر داد. این وام ویژه دانشجویان متأهل است و میزان آن بر اساس جمعیت شهر محل سکونت دانشجو تعیین می‌شود.

6211688

بر اساس اعلام صندوق رفاه دانشجویان، مبلغ وام در شهرهای با جمعیت ۵۰۰ هزار نفر و کمتر ۱۰۰ میلیون تومان، در شهرهای با جمعیت بیش از ۵۰۰ هزار نفر ۱۵۰ میلیون تومان و در کلان‌شهر تهران ۲۰۰ میلیون تومان تعیین شده است.

گنجی با اشاره به اهداف این طرح، می‌گوید که افزایش مبلغ وام در راستای اجرای سیاست‌های حمایت از خانواده و جوانی جمعیت صورت گرفته است.

وی تأکید می‌کند در سال‌های اخیر، صندوق رفاه دانشجویان با افزایش چشمگیر مبالغ وام ودیعه مسکن، سعی داشته تا بخشی از دغدغه‌های دانشجویان متأهل را در زمینه تأمین مسکن برطرف کند. به‌عنوان مثال، در سال گذشته، میزان این وام در تهران از ۲۵ میلیون تومان به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

شیرین سپیدنام
شیرین سپیدنام طراح موشن گرافیک، دانشجوی گرافیک دانشگاه تهران

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋