سازمان منافقین( مجاهدین خلق) یک پدیده عجیب و غریب در تاریخ معاصر است، مثال و مصداق زوال و تباهی، این مطلب مروری داشته بر افراد مشهوری که با عضویت در این سازمان به نوعی لطمات جبرانناپذیری به زندگی خصوصا هنری خودشان زدهاند.
برترینها: سازمان منافقین( مجاهدین خلق) یک پدیده عجیب و غریب در تاریخ معاصر است، مثال و مصداق زوال و تباهی، این مطلب مروری داشته بر افراد مشهوری که با عضویت در این سازمان به نوعی لطمات جبرانناپذیری به زندگی خصوصا هنری خودشان زدهاند
فیروزه بنی صدر
فیروزه بنی صدر، دختر ابوالحسن بنی صدر، نخستین رئیس جمهور ایران بود. او علی رغم مخالفت پدرش در ۱۶ سالگی با مسعود رجوی ازدواج کرد اما وقتی که مسعود رجوی با عراق همکاری کرد برای او به منزله پس گرفتن مهریه بوده و به همین دلیل از وی طلاق گرفت و یکی از مخالفین شدید مجاهدین شد و به افشاگری پرداخت.
احمد شاملو
احمد شاملو از علاقمندان به جنبشهای چپی در ایران بود. او در مدح عزت الله سیامک بنیانگذار شاخه نظامی حزب توده، برای مرتضی کیوان روزنامه نگار و از اعضای حزب توده و برای مهدی رضایی از فرماندهان سازمان شعر سرود و همچنین برای مسعود رجوی هم نامه نوشت.
شهلا صافی ضمیر (مرجان)
شهلا صافی ضمیر (مرجان) خواننده و بازیگر او بعد از انقلاب در ایران ماند و در سال ۱۳۶۲ به جرم ارتباط و همکاری با سازمان مجاهدین دستگیر و به ۸ سال زندان محکوم شد. بعد از آزادی ۱۷ سال ممنوع الخروج بود. بالاخره در سال ۲۰۰۸ از ایران خارج شد. او در ۷۲ سالگی بر اثر ایست قلبی درگذشت.
خدیجه اشرف السادات مرتضایی ( مرضیه)
خدیجه اشرف السادات مرتضایی (مرضیه) خواننده ایرانی بود. او در سال ۷۳ از ایران خارج شد و به عراق رفت در آنجا با مسعود رجوی آشنا شد و با آنها همکاری کرد. در سالهای پایانی عمرش تنها اجازه ملاقات با دخترش را داشت و در سال ۱۳۸۹ بعد از سالها تحمل بیماری سرطان درگذشت.
هوشنگ منتظرالظهور
هوشنگ منتظر الظهور عضو تیم ملی کشتی فرنگی ایران بود. وی در بازیهای المپیک تابستانی ۱۹۷۶ از اعضای تیم ملی کشتی فرنگی ایران بود. او در ۲۲ مرداد ۱۳۶۰ قهرمان کشور در وزن ۹۰ کیلوگرم شد ولی ۲ روز بعد در اصفهان دستگیر و در ۱۱ مهر ۱۳۶۰ به جرم همکاری با سازمان مجاهدین (منافقین) اعدام شد.
فروزان عبدی پور
فروزان عبدی پور پیربازاری، عضو تیم والیبال زنان پاس تهران و تیم ملی والیبال زنان ایران بود. وی پس از انقلاب ۱۳۵۷ وارد فعالیتهای سیاسی شد. از ۳۰ خرداد ۱۳۶۰ به جرم همکاری با مجاهدین خلق در سن ۲۳ سالگی دستگیر و به ۵ سال زندان محکوم شد و در تابستان ۱۳۶۷ درگذشت.
حبیب خبیری
حبیب خبیری بازیکن سابق فوتبال و مدافع سابق تیم ملی فوتبال ایران بود. وی سابقه بازی در باشگاه فوتبال هما و ۱۸ بازی و ۲ گل ملی نیز در کارنامه داشت از سال ۱۳۵۵ با منافقین آشنا گردید. او را به دلیل عضویت در این جریان سیاسی در سال ۱۳۵۹ از تیم ملی فوتبال ایران حذف شد و در سال ۱۳۶۱ دستگیر و سپس آزاد شد و سه سال بعد درگذشت.
پاسخ ها