شیرین سپیدنام

شیرین سپیدنام

طراح موشن گرافیک، دانشجوی گرافیک دانشگاه تهران
توسط ۱ نفر دنبال می شود

اگر غذا خیلی شیرین است چه باید کرد؟

گاهی هنگام پخت غذا پیش می‌آید که غذا بیش از آنچه می‌خواهید شیرین می‌شود. برای رفع شیرینی زیاد غذا می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید.

همشهری آنلاین: گاهی هنگام پخت غذا پیش می‌آید که غذا بیش از آنچه می‌خواهید شیرین می‌شود. برای رفع شیرینی زیاد غذا می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید.

برای رفع شیرینی زیاد غذا می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید اما توصیه می‌شود که قبل از اضافه کردن هر یک از این مواد به غذا، یک قاشق کوچک از غذا را به عنوان نمونه تست کنید تا ببینید طعم آن به کار شما می‌خورد یا خیر.

اگر غذا خیلی شیرین شد چکار کنیم

۱- اضافه کردن عصاره لیمو

برای رفع شیرینی زیاد غذا، می‌توانید چند قطره عصاره لیمو به آن اضافه کنید. عصاره لیمو حاوی اسید سیتریک است که می‌تواند شیرینی را کاهش دهد و به جای آن یک طعم ترش و ملس ایجاد کند.

۲- استفاده از اسید سیتریک

می‌توانید به جای عصاره لیمو، اسید سیتریک خشک را به غذا اضافه کنید. برای هر قاشق غذاخوری شیرینی، یک قاشق چایخوری از اسید سیتریک استفاده کنید.

۳- اضافه کردن نمک

اضافه کردن کمی نمک به غذا، می‌تواند شیرینی آن را کاهش دهد.

۴- استفاده از ادویه‌های تند

اضافه کردن ادویه‌هایی مانند فلفل سیاه، فلفل قرمز و ریحان به غذا، می‌تواند شیرینی آن را کاهش دهد و به جای آن یک طعم تند و ترش ایجاد کند.

۵- اضافه کردن آب لیمو

اضافه کردن آب لیمو به غذا می‌تواند شیرینی آن را کاهش دهد و به جای آن یک طعم ترش و ملس ایجاد کند.

شیرین سپیدنام
شیرین سپیدنام طراح موشن گرافیک، دانشجوی گرافیک دانشگاه تهران

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋