shahrooz golkar

shahrooz golkar

راهنمای ثبت شرکت

مراحلی که ما طی میکنیم تا ثبت شرکت شما تو کوتاهترین زمان و بهترین کیفیت انجام شه

 ۱: داشتن شریک خوب

اولین قدم برای ثبت شرکت پیدا کردن شریک قابل اعتماد است . حداقل تعداد شرکا برای ثبت شرکت‌ با مسئولیت محدود ۲ نفر و شرکت‌ سهامی خاص و عام ۳ نفر میباشد. مسئولیت و حق رأی سهامداران با توجه به سرمایه‌ی اولیه‌شان تعیین می‌شود پس بهتر اینکه فردی را انتخاب کنید که به او اعتماد دارید و هدفتان از راه‌اندازی کسب‌و‌کار یکی باشد.

 

۲: ثبت نام درپرتال ثبت شرکت

برای ثبت نام به سایت ثبت شرکتها رفته و بعد از انتخاب پذیرش باید فرم مورد مورد نظر را به دقت مطالعه و پر کنید و در قسمت اول که عنوان ان (اطلاعات متقاضی) می باشد ، باید مشخصات خودرا کامل و با دقت وارد کنید .

 

۳: انتخاب اسم مناسب برای شرکت

در این مرحله که «نام‌های درخواستی» نام گزاری شده است ، شما می بایست اسامی مد نظر خود را بدون در نظر گرفتن  لغت «شرکت» در ابتدای آن‌ها وارد کنید. شما مجاز به  ۵ نام شرکت و نوشتن انها به ترتیب اولویت مورد نظر در فرم وارد هستین و نهایتا یکی از آن‌ها انتخاب می شود.

۴: مشخص کردن زمان و موضوع فعالیت شرکت

شما در این مرحله(تعیین زمان و فعالیت) می بایست موضوع اصلی فعالیت شرکت خود را به همراه مشخص کردن زمان

ان ؛ با انتخاب گزینه محدود یا نا محدود مشخص کنید . بهتر است که قبل از به وجود امدن مشکلات احتمالی حتما راجع به این ۲ موضوع با شرکا خود صحبت کنید تا در اینده به مشکل نخورید.

۵: درج کردن آدرس شرکت

این مرحله که «اطلاعات مرکز اصلی» نام گرفته است و از اسمش پیداست که باید ادرس کامل ما در این مرحله درج شود و بعد  نوشتن کد پستی و زدن «دریافت نشانی کد پستی از اداره‌ی پست»، آدرس به‌طور اتوماتیک  در سطر زیرین قرار میگیرد.

و اگر هنوز اقدام به خرید یا اجاره  محل مورد نظر خود نکردین جای نگرانی نیست میتونین ادرس محل سکونت خود یا یکی از شرکا را وارد کنین و اینو بدونین تمامی مدارک شما به اون ادرس پست میشود.

shahrooz golkar
shahrooz golkar

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋