شفا: خنده برای درمان هر دردی

شفا: خنده برای درمان هر دردی

کمی طنز کمی شوخی گاهی جدی گاهی زندگی
توسط ۲ نفر دنبال می شود

بازاریابی در شرایط رکود: با دانش فنی و استراتژی های هوشمند موفق شوید



استراتژی بازاریابی در زمان رکود اقتصادی, بازاریابی در شرایط کمبود, تبلیغات در زمان رکود اقتصادی

رکود اقتصادی چیست

 

چگونه در زمان رکود اقتصادی فروش خود را افزایش دهید؟ 

این مقاله از در مورد روش‌های افزایش فروش در زمان رکود اقتصادی صحبت می‌کند. رکود اقتصادی می‌تواند باعث کاهش نرخ فروش بعضی کسب و کارها و افزایش رشد ارزش بعضی دیگر از مدل‌های کسب و کار شود. بحران‌های اقتصادی تحت تأثیر شرایط اقتصادی و سیاسی در کشورها ایجاد می‌شوند و به بسیاری از کسب و کارها و خدمات آسیب‌های جدی می‌رسانند. 

رکود اقتصادی چیست؟

رکود اقتصادی به شرایط و دوره ای گفته می شود که در آن اقتصاد کشور با بحران عرضه و تقاضا روبرو می شود. در این وضعیت تولید ناخالص داخلی برای مدت زمان متغیر و نسبتا طولانی کاهش یافته و به اصطلاح گفته می شود اقتصاد کشور به جای رشد در حال کوچک شدن است.

 

در زمان رکود اقتصادی فعالیت های اقتصادی یک کشور به طور قابل توجهی کاهش می یابد. آثار رکود در میزان درآمد، اشتغال، تولید، عرضه، تولید ناخالص داخلی و صادرات قابل مشاهده است. در شرایط رکود اقتصادی کسب و کارها باید با استراتژی های چگونگی رفتار کسب و کار در برابر شرایط رکود اشنا باشند تا بتوانند به خوبی در شرایط بحران میزان تولید و عرضه ی خود را مدیریت کنند.

 

به طور کلی تقریبا تمام کسب و کارها در طول دوره ی حیات خود 4 دوره ی اصلی را پشت سر می گذراند که لازم است با چالش های پیش رو و راه های مقابله با این چالش ها آشنا باشند. این 4 دوره شامل موارد زیر است:

* رشد (Expansion): دوره ی رشد دوره ی طلایی فروش خدمات، افزایش اشتغال و تقاضای مشتری است. در این دوره میزان تولید و عرضه ی محصولات سیر صعودی دارد.

 

* نقطه اوج (Peak): در نقطه ی اوج یا نقطه ی عطف، کسب و کار از لحاظ سود آوری به نقطه ی اوج خود رسیده.

 

* رکود یا انقباض (Contraction): به دوره ی انقباض دوره ی رکود کسب و کار نیز گفته می شود. در این دوره کسب و کارها با کاهش نرخ عرضه، تولید محصول، بی کاری و کاهش شدید شاخص اقتصادی روبرو هستند. پس از اینکه کسب و کار یک دوره ی اوج و فروش فوق العاده را پست سر می گذارد وارد مرحله ی رکود می شود.

 

* نقطه افول (Trough): پس از رکود، کسب و کارها وارد پایین ترین نقطه ی فعالیت های اقتصادی خود می شوند. در این مرحله کسب و کار وارد دوره ی بحران شده و در صورت که استراتژی های درستی به کار گرفته شود، کسب و کار مجددا وارد مرحله رشد می شود.

 

استراتژی بازاریابی در زمان رکود اقتصادی, بازاریابی در شرایط کمبود, دوره های مختلف حیات کسب و کار

دوره های مختلف حیات کسب و کار

 

استراتژی های افزایش فروش در زمان رکود اقتصادی

1.بودجه ی بازاریابی خود را کاهش ندهید!

در شرایط رکود اقتصادی متناسب با یکی از استراتژی های قدیمی، تقریبا تمامی کسب و کارها از جمله رقبای شما میزان فعالیت ها و بودجه ی بازاریابی خود را کاهش می دهند. با کاهش فعالیت های تبلیغات، مشتریان نام برند شما را از یاد می برند.

توصیه می کنیم در این شرایط فرصت را مغتنم شمرده و محصولات خود را با به کار گیری شیوه های متفاوت دیگری تبلیغات کنید. تا علاوه بر بدست آوردن مشتریان جدید، سهم بازار خود را به راحتی افزایش دهید.

 

2. به تحقیقات بازار توجه کنید

استراتژی دیگری که می توانید در شرایط رکود اقتصادی از آن استفاده کنید، استخدام نیروهای متخصص برای تحقیق بازارهای بالقوه و جدید است. در شرایط استراحت اقتصادی که سهم فروش و تولید شما با کاهش جدید روبرو شده، فرصت خوبی است که بتوانید با کمک تحقیق بازار پس از دوره ی رکود از لحاظ رقابتی در شرایط بهتر و تازه تری قرار بگیرند.

 

استراتژی بازاریابی در زمان رکود اقتصادی, بازاریابی در شرایط کمبود, افزایش فروش در دوران رکود اقتصادی

برای افزایش فروش در دوران رکود اقتصادی به تحقیقات بازار توجه کنید

 

3. مشتریان قدیمی خود را حفظ کنید

یکی از بهترین اقداماتی که می تواند در شرایط رکود اقتصادی به اصطلاح کسب و کار شما را سراپا نگه دارد، تمرکز روی حفظ مشتریان وفادار و قدیمی است. حفظ چرخه ی کسب و کار از طریق تشویق مشتریان قدیمی بسیار راحت تر از جذب مشتریان جدید است.

 

به همین توصیه می شود که مشتریان قدیمی خود را از طریق به کار گیری روش های مختلف تبلیغاتی مانند ارسال کد تخفیف، تشویق به تهیه ی محصول کنید. حفظ مشتریان در دراز مدت برای کسب و کار شما نتایج بسیار مثبتی خواهد داشت؛ زیرا مشتریان قدیمی خدمات شما را به سایر افراد معرفی کرده و از طریق جذب مشتریان جدید سبب افزایش نرخ فروش محصول می شوند.

 

4. عادی باشید

یکی از مهم ترین استراتژی هایی که باید در زمان رکود شدید کسب و کارتان داشته باشید، رفتار عادی شما در برابر مشتریان است. دقت داشته باشید که حتی اگر در بدترین شرایط کاری به سر می برید، نباید در مقابل مشتریان به گونه ای عمل کنید که متوجه افت شدید فروش شما شوند.

 

در شرایط رکود اقتصادی احتمالا بسیاری از کسب و کارها تعطیل شده و یا به علت تعدیل نیرو شکل کسب کار خود را از لحاظ ارائه ی خدمات و معرفی محصولات جدید کوچک کرده اند، برای بسیاری از مشتریان رفتار و شکل کسب و کار شما (مانند: تنوع محصولات جدید، ارائه ی امتیاز در مناسبت های مختلف و پویایی) اهمیت دارد.

 

بنابراین چنانچه متوجه وجود مشکلات متعدد در کسب وکار شما شوند، نسبت به خرید محصول دلسرد خواهند شد. به همین دلیل اهمیت دارد که حتی در بدترین شرایط نیز ظاهر خود را حفظ کنید.

 

استراتژی بازاریابی در زمان رکود اقتصادی, بازاریابی در شرایط کمبود, رفتار با مشتریان در زمان رکود اقتصادی

در زمان رکود اقتصادی با مشتریان رفتار عادی داشته باشید

 

5. برای گسترش فناوری های جدید کسب و کار خود تلاش کنید

در زمان رکود اقتصادی بسیاری از کسب و کارها به فکر تعدیل نیرو و کاهش سرمایه گذاری و عقب نشینی می افتند. بدترین اقدام برای کسب و کار شما استفاده از استراتژی های مشابه با این کسب و کارها است. برای اینکه بتوانید تا زمان زسیدن به مرحله ی رشد، تجارت خود را سرپا نگه دارید توصیه می کنیم در دوره ی رکود وقت و انرژی خود را روی گسترش فناوری های جدید و تولید محصولات خلاقانه بگذارید.

 

زمان رکود بهترین موقع برای استخدام مشاوران و استراتژیست هایی است که با راهنمایی کردن شما باعث رشد تولید در زمان پس از رکود می شوند. بنابراین در عوض نگرانی برای مسیر آینده ی کسب و کارتان به فکر تولید جدید برای زمانی باشید که مجددا چرخه ی اقتصادی وارد مرحله ی رشد می شود.

 

6. از کارکنان خود کمک بگیرید

برای عبور راحت تر از دوران بحران توصیه می کنیم با شرکا و پرسنل خود جلسات متعددی را برگزار کنید تا در خصوص بهترین اقداماتی که می تواند کسب و کار شما را هر چند موقت، از این شرایط خارج کند صحبت کنید. پرسنل شما در بخش های مختلفی فعالیت دارند و می توانند متناسب با تجارب خود به شما دید خوبی برای تصمیم گیری های مهم بدهند.

 

همچنین برای اعلام قطعی تصمیم گیری های اساسی خود سعی کنید واقع بین باشید و موارد مختلفی را که حدس می زنید در ده سال آینده در کسب و کار شما تاثیر خواهند داشت را در نظر بگیرید.

 

استراتژی بازاریابی در زمان رکود اقتصادی, بازاریابی در شرایط کمبود, در زمان رکود اقتصادی از کارمندان کمک بگیرید

در زمان رکود اقتصادی از کارمندان کمک بگیرید

 

7. برای کاهش هزینه های سازمان تلاش کنید

سعی کنید روش هایی را که می توانید بدون آسیب به بخشی از سازمان و یا نیروی انسانی باعث کاهش هزینه می شوند را پیدا کرده و به کار بگیرید. برای اینکه بتوانید این روش ها را سریع تر پیدا کرده و برای اجرای ان مسیر درستی را ترسیم کنید، می توانید از مشاوره ی مشاوران کسب و کار استفاده کنید.

 

در نهایت توصیه می شود با ارزیابی مجدد میان فروش، مقدار نقدینگی و سایر عواملی که در پیشبرد کسب و کار شما موثر هستند، بهترین روش هایی را که می توانید با به کار گیری آنها باعث بقای سازمان خود شوید را پیدا کنید. اگر در حال حاضر تجربه ی کافی برای این ارزیابی مهم را ندارید، لازم است با مشاوران حرفه ای کسب و کار مشورت کنید.

 

گردآوری: بخش کامپیوتر و اینترنت  

 

شفا: خنده برای درمان هر دردی
شفا: خنده برای درمان هر دردی کمی طنز کمی شوخی گاهی جدی گاهی زندگی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋